העיצוב החדש בפורום
-
סליחה מכולם... אבל על טעם וריח וכו' מקווה שיהיה מתישהו משהו שמרצה את כולם...
-
@yossiz ענק!!!
נהיה הרבה יותר טוב!
מה עם dark mode יש מצב?...כמה הערות:
לגבי הסרגלים בצדדים, האלמנטים שם הפוכים:כמו"כ יש איזה הרגשה של ריקנות בדף למעלה, ובמסכים רחבים גם בצד שמאל (בגלל שנשאר המון מקום לTIME LINE חוץ מהשוליים הרחבים ממילא):
עריכה: אני חושב שמה שמפריע לי זה שהפוסטים ממש לא באמצע המסך.
-
שוב נעים לבקר כאן!
ניתן להבין מי נגד מי...
אפילו יותר טוב מפעם...שתי הערות.
הצבע רקע הקודם של הפורום היה מעט יותר "חם" (נוטה לצהבהב עד חום כתמתם) בעוד עכשיו הוא צבע קר (אפרפר כחלחל)
שורת החתימה גדול מידי בלי סיבה. -
-
@פלורידה כתב בהעיצוב החדש בפורום:
שורת החתימה גדול מידי בלי סיבה
אכן
אני מציע:
div[component="post/signature"] { margin-bottom: -30px; } -
@צדיק-תמים כתב בהעיצוב החדש בפורום:
אין סימון ניכר האם הצבעתי בעד/נגד פוסט מסוים (כלומר שהחץ למעלה/למעלה יהיה בצבע שונה אם הוא לחוץ)
[component="post/upvote"].upvoted i:before { content: '\f102' } -
-
@yossiz כתב בהעיצוב החדש בפורום:
[component="post/upvote"].upvoted i:before { content: '\f102' } מה עם הצבעה נגד?
וזה לא סותר לסדר גם את הרקע של:.page-topic .topic .posts [component="post/downvote"].downvoted, .page-topic .topic .posts [component="post/downvote"].upvoted, .page-topic .topic .posts [component="post/upvote"].downvoted, .page-topic .topic .posts [component="post/upvote"].upvoted
זה צריך להיות בין הערך הרגיל לערך של הריחוף (ואין כ"כ טווח לשחק, אולי צריך להכהות את הריחוף).
-
@chagold כתב בהעיצוב החדש בפורום:
בפתיחת אשכול חדש שורת הקטגוריות מוסתרת
ul[component="category/list"].dropdown-menu.show { transform: translate3d(-194px, 36px, 0px) !important; } -
[component="post/upvote"]:hover i:before { content: '\f077'; } [component="post/downvote"]:hover i:before { content: '\f078'; } [component="post/upvote"].upvoted i:before { content: '\f102'; } [component="post/upvote"].upvoted { background-color: #e4e6e7 !important; } [component="post/downvote"].downvoted { background-color: #e4e6e7 !important; } [component="post/downvote"].downvoted i:before { content: '\f103'; } אני לא מתכוון להציע שכך יעשו, רק מי שירצה יכול להוסיף לעצמו
-
-
@צדיק-תמים כתב בהעיצוב החדש בפורום:
@yossiz משהו שם מבולבל קצת
אתה מדבר על החץ בעכבר? זו תוספת שלך כנראה.
-
-
@צדיק-תמים @WWW החזרתי משהו בלי בלבולים
-
@yossiz כתב בהעיצוב החדש בפורום:
@צדיק-תמים @WWW החזרתי משהו בלי בלבולים
לא רואים ריחוף על לחצן שכבר לחוץ.
במקורי הריחוף כהה יותר מה"בחור".
19/85