פיצוי על בידוד כפוי ושגוי
-
ברור שזה לא מדע מדוייק.
יש לי במכשיר שני סימים, וקיבלתי את העדכון והאיכון רק על סים אחד. אם זה היה תקין, הייתי אמור לקבל התראה לשני המכשירים, לא חושב לרגע שהם בדקקו מול חברת התקשורת וראו ששני הסימים אותו בעלים ושלחו רק לאחד, כי אם כבר אז הם היו אמורים לבחור בסים עם ההודעות ולשלוח סמס לשם, במקום לשלוח לכשר סמס וגם הודעה קולית.. -
@WWW אמר בפיצוי על בידוד כפוי ושגוי:
@אבי-203 אמר בפיצוי על בידוד כפוי ושגוי:
אבל מה שאמר לי נציג אחד סבלני, שבד"כ הטעות היא בשעה, כלומר היה מפגש אבל הם טועים בשעה המדוייקת.
נשמע מוזר.
אם יש להם את הפרטים אמור להיות להם גם השעה, לפחות בקירוב.אני מכיר 2 מקרים כאלה מכלי ראשון
-
הזוי. עכשיו התקשרו אלי ממשרד הבריאות ממחלקת הערעורים יום אחרי שסיימתי את הבידוד, לטפל בערעור שלי על הבידוד.
אמרתי לו, שזה לא רלוונטי, רק מבקש לברר את זה.
הסביר לי שהם לפעמים משנים ב כ ו נ ה את השעות מטעמי חסיון!!
אז שאלתי אם כך למה במוקד אמרו לי שאם לא הייתי באותה שעה בכלל אפילו לא דקה אז היה משחרר אותי, אמר לי הוא ט ע ה!
אבל זה שהייתי עם מסיכה ועם מרחק זה כן היה אמור לשחרר אותי!!והוא אומר לי שיש להם עדיפות בטיפול ברופאים בעובדים חיוניים וכד' כלומר יש להם איזה סרגל עדיפות.
העברתי את זה דרך חבר לגמזו, שיסביר לו שאם הוא מדבר על אימון הציבור אז קודם שיבנה אמון ותקשורת טובה בין המערכות, תיאום מלא והנחיות אחידות.
ובאמת שאני לא רואה את עצמי שוב סומך על המערכת הזו שמזלזלת בזמן שלי. ומצפה שנאמין שהם לא מקבלים את החלטות בקלות דעת.
-
@יהודי-טוב אמר בפיצוי על בידוד כפוי ושגוי:
@אבי-203
יש לי גם חבר שיש לו 2 פלאפונים שהוא עם שניהם כל הזמן, כשר ולא כשר, והוא קיבל פעמיים הודעות קוליות רק לכשר...הוא טוען שהם מתבססים גם על שיחות (הוא קיבל את ההודעות אחרי שהוא שוחח הרבה בטלפון עם חולה קורונה)
איפכא מסתברא אם הוא שוחח איתו בטלפון כנראה הם היו במרחק של יותר מ2 מטר לא?
-
@כהן-צדק
לא בטוח
אם יש מגבלה פיזית?
זה לא יעזור, גם אם זה מאוד חשוב.אני יסביר טיפה יותר
לפי מה שאומרים (ושוב, זה רק מה שאומרים)
השיטה היא פשוט לרשום מידי פעם את המרחק של הפלאפון מהאנטה (אולי גם זווית)
במקומות שיש קליטה נמוכה האיכון אמור לעבוד פחות טוב (לכאורה)
למשל כאן בביתר אני לא מכיר אפילו אחד שקיבל איכון לטלפון כשר.
(אני מכיר כולל שהיה עם שתי מאומתים, ורק מתפלל אחד שיש לו טלפון לא כשר קיבל הודעה,
כל שאר האברכים שיושבים שעות באותו חדר עם טלפון כשר לא קיבלו שום הודעה).אני מעלה השערה שאולי זה גם קשור לתדרים ודיוק האיכון יותר נמוך בתדרים נמוכים.
-
@nigun אמר בפיצוי על בידוד כפוי ושגוי:
@כהן-צדק
לא בטוח
אם יש מגבלה פיזית?
זה לא יעזור, גם אם זה מאוד חשוב.אני יסביר טיפה יותר
לפי מה שאומרים (ושוב, זה רק מה שאומרים)
השיטה היא פשוט לרשום מידי פעם את המרחק של הפלאפון מהאנטה (אולי גם זווית)
במקומות שיש קליטה נמוכה האיכון אמור לעבוד פחות טוב (לכאורה)
למשל כאן בביתר אני לא מכיר אפילו אחד שקיבל איכון לטלפון כשר.
(אני מכיר כולל שהיה עם שתי מאומתים, ורק מתפלל אחד שיש לו טלפון לא כשר קיבל הודעה,
כל שאר האברכים שיושבים שעות באותו חדר עם טלפון כשר לא קיבלו שום הודעה).אני מעלה השערה שאולי זה גם קשור לתדרים ודיוק האיכון יותר נמוך בתדרים נמוכים.
נס שאין את הפורום כאן בערבית, זה נשמע הזוי