מחשב לא מזהה את המדפסת
-
@אדון אמר במחשב לא מזהה את המדפסת:
(אני יודע שניתן דרך ראוטר/סוויצ', אך אין כאלו ברשותי כעת)
אפשר אולי עם כבל מוצלב
-
@משחזר-מידע תודה!
לא ידעתי על הכבל הזה, אכן נראה רעיון טוב.אך לפני שאני רץ לקנות כזה כבל, האם יש דרך לאלץ את המחשב להכיר במדפסת דרך כבל מדפסת רגיל?
-
אך לפני שאני רץ לקנות כזה כבל,
לפנישאתה רץ לקנות כזה כבל
תברר עם החנות שברצונך להגיע אליו אם יש לו את זה@אדון אמר במחשב לא מזהה את המדפסת:
האם יש דרך לאלץ את המחשב להכיר במדפסת דרך כבל מדפסת רגיל?
אשאיר את זה לטכנאים דכאן
זה יכול להיות מאד מורכב -
@אדון תראה זה נשמע מוזר אך כמה פעמים שכבר נתקלתי בזה וכך גם בשירות לקוחות של קנון כמדומני אמרו לי את זה שמדפסות ישנות יש להם בעיה עם יציאת usb 3 וצריך לחברם עם יציאת usb 2 ההמלצה של שירות הלקוחות שגם אם אין חיבור usb 2 להשתמש במפצל שהוא usb 2 אך במפצל אני עשיתי את זה רק פעם אחת
-
@aknvtchtk אמר במחשב לא מזהה את המדפסת:
@אדון תראה זה נשמע מוזר אך כמה פעמים שכבר נתקלתי בזה וכך גם בשירות לקוחות של קנון כמדומני אמרו לי את זה שמדפסות ישנות יש להם בעיה עם יציאת usb 3 וצריך לחברם עם יציאת usb 2 ההמלצה של שירות הלקוחות שגם אם אין חיבור usb 2 להשתמש במפצל שהוא usb 2 אך במפצל אני עשיתי את זה רק פעם אחת
לצערי גם מפצל כזה אין ברשותי.
@yair-na אמר במחשב לא מזהה את המדפסת:
@aknvtchtk @אדון
טיפ. שכמדומה לי שבצד ימין של DELL זו כניסה USB2.0. תוכל לדעת בוודאות, אם אין כניסות בצבע כחול אלא הכל שחור (פעם ההבחנה הייתה כניסה כחולה), תראה ליד הכניסה מוטבע סמל של USB עם האותיות SS, זה סימן של USB3.ניסיתי את כל 3 החיבורים במחשב, ובאמצעות 3 כבלי מדפסת שונים, לשווא לצערי.
-
שלום וברכה.
נייד חדיש של DELL, עם WIN10 64 ומדפסת ישנה של בראדר. (MFC-7360N)
הורדתי מהאתר של בראדר את ההתקנה, אך בשלב שנדרש חיבור של המדפסת למחשב, המחשב לא מזהה את המדפסת.
ב"התקנים ומדפסות", המדפסת מופיעה כ-Composite device", ולא כמדפסת.
גם נסיון להתקין את הדרייבר ידנית דרך מנהל ההתקנים לא צלח.
ניסיתי עם 2 כבלי מדפסת שונים.אודה לכל רעיון.
(אני יודע שניתן דרך ראוטר/סוויצ', אך אין כאלו ברשותי כעת)@אדון לאחר ההתקנה עשית הפעלה מחדש למחשב (שהכבל USB מחבר למחשב ולמדפסת ומדפסת דולקת)
לפעמים סיום ההתקנה היא לאחר הפעלה מחדש -
מישהו שם כותב שהצליח באמצעות מחשב עם וינדוס 7, אך אין לי כזה...
אז תתקין וירטואלי
-
@אדון תנסה לעשות משה אחר
- נתק את הכבל USB מהמחשב
- תוריד את התוכנה הזו שתסיר לך את כל שאריות ההתקנה הישנה.
- הפעלה מחדש למחשב
- תכניס את כבל USB למחשב (מבלי להפעיל את התוכנה) ותן לוונדוס להתקין לבד.
תודא שאתה מחובר לאינטרנט לפני שאתה שם את הכבל USB במחשב
-
@zvinissim שאלתי משכן מחשב עם וינדוס 7 כדי לעדכן את הקושחה של המדפסת, אך גם שם זה לא הלך. המחשב זיהה את המדפסת, אך התוכנה של עדכון הקושחה לא.
אלך על כבל רשת, ישירות מהמחשב למדפסת. האם חובה מוצלב או שגם כבל רשת רגיל יעבוד?
@אדון רגע
בוונדוס 7 אתה מצליח להתקין את המדפסת?
אם כן אז תעשה את הדבר הבא
תסיר שוב פעם הכול כולל ריסט למחשב ואז תלך לקובץ ההתקנה ותעשה"קליק ימני" --> מאפינים --> תאימות -- > מצב תאימות וסמן V ותבחר וינדוס 7 ותאשר ואז תתקין את המדפסת
יש סבירות שזה יעזור
אם זה יעבוד אז לא צריך לשדרג קשוחה