אקסס בענן
-
יש לי קובץ אקסס.
אני רוצה להעלות אותו לענן, ושיהיה לי אפשרות לעבוד עליו בענן.
האם וכיצד יש אפשרות?
באופיס אונליין אין את אקסס.
בוורדפרס?
תודה רבה -
@הבוס-הגדול @clickone צריך לדעת ונותן שירות כזה גם למיטב ידיעתי
-
@הבוס-הגדול
כמדומני של @clickone יש פתרון לנושא הזה.עריכה: הקדימני כבר @by6199
-
@clickone , אשמח לעזרתך !
-
יש לי שירות של הזרמת אקסס לדפדפן. בעלות חודשית לפי משתמש בו זמנית (ז"א אם יש 5 משתמשים בו זמנית אז זה 5 רשיונות. לא משנה כמה משתמשים יש בכללי)
פרטים במייל של בחתימה
-
הצורך שלי הוא גישה לקובץ אקסס שהוא מסד נתונים של לקוחות וכו'.
הוא לא שוקל כמעט.
אני יודע איך מתעסקים עם אחסון, גיבוי, ובניית אתר.
כך שמה שחסר לי זה איך מזרימים אקסס לאחסון שלי. -
@הבוס-הגדול
בשביל זה אתה צריך שרת.
אבל הייתי חושב על משהו אחר לגמרי....
אתה אומר שמדובר בקובץ של לקוחות שלא שוקל כמעט.
כמה טבלאות יש שם?
למה שלא תנסה להמיר אותו לאתר? (אני לא מתכון לאתר sharepoint כי זה שוב ידרוש ממך משהו, ואני לא חושב שהsharepoint יענה על הצרכים שלך)משהו בדומה לזה
https://xlinesoft.com/asprunnerpro/index.htmאו סרניטי (שהוא חינמי) יכול בהחלט לקצר לך תהליכים ולהקל
https://serenity.is/demo/Account/Login?ReturnUrl=%2Fdemo%2F -
-
@הבוס-הגדול אמר באקסס בענן:
אני לא יכול להפקיד את כל הנתונים שלי אצלם, ובמחילה מכבודך, גם לא אצלך, בשרת שלך.
@הבוס-הגדול במחילה,
ואת המיילים שלך אתה יכול להפקיד ב- Gmail או HotMail?
ומה עם חשבון בנק /כרויסי אשראי וכו'?סתם שאלה?
אני על @clickone יכול לסמוך
-
@הבוס-הגדול
סרניטי זה קוד פתוח, אתה יכול לשים בשרת משלך את הDB ואז לאף אחד אין את הנתונים שלך.קח בחשבון שכל שרת שבו תשים, אפילו אם זה חוות שרתים אז יש היכי תימצי שיהיה למישהו את הרשימת לקוחות שלך.
הפיתרון הוא בעצם לשים את השרת אצלך בבית ולקוות שהנתונים יהיו מוגנים מספיק.
(דווקא חשבתי להציע לך אקסל בגוגל דרייב, אבל אם זה כך, אז גם שם לא טוב.)(אגב אפשר להחתים על חוזה סודיות את מפעיל השרת אם אתה מפחד. אני חתום על המון הסכמים כאלו, עם נתונים ממש רגישים [כל לקוח בהתחלה מחתים אותי עד שהוא מבין שזה מיותר מתישהו....])
בכל מקרה, אם זה המצב, עדיף מאד שתעשה שרת בבית לבד
-
על גוגל, אין אפשרות לא לסמוך, אבל עליך, עם כל הכבוד, אני לא חושב שאתה מתמודד מול גוגל... לתשומת לב מי שהשווה לעיל.
אין לי שרת, ואני לא חושב שיהיה לי שרת, גם בגלל העלויות, וגם בגלל שאני לא רוצה לאחסן את החומר אצלי, אלא אני רוצה בענן.
אבל גם דרכך אני לא יכול, במחילה... מדובר על מליוני ש"ח...
למעשה יש הרבה תוכנות בענן או על המחשב, אך התוכנות לא באמת שלך, אלא אתה משלם כסף חודשי.
הווי אומר שהנתונים שלך רשומים אצלם, ואת זה אני לא רוצה.
לכן פיתחתי קובץ אקסס.
מה שכן, אני אכן יכול לשים את הנתונים בחוות שרתים, עם חוזה סודיות, עם גיבויים יומיים.
השאלה על איזה פלטפורמה אני יכול לשים את זה, והאם סרניטי זה אכן יהיה הכי טוב בעבורי?
והאם אין איזה תוסף בוורדפרס שיעשה לי את העבודה, או שפשוט סרניטי הכי מותאם לזה?
וסליחה על האריכות ותודה על העזרה, אבל כמה זמן סרניטי קיים? ומה אם יום אחד הוא יפול? אם יהיה בעיות לא יודע כמה יעזור לי גיבוי, אם אין כ"כ דרך לקרוא אותו... וחשש זה לא נראה לי שקיים בוורדפרס ודומיו
תודה רבה מאוד! -
@הבוס-הגדול
מי צריך לגשת, הלקוחות? או משתמשים משלך?אם רק משתמשים, למה שלא תקנה מחשב טוב,
תשים אותו במקום משלך, עם רשת משלך והגנה משלך.
והמשתמשים יתחברו בRDP?@clickone יוכל להמליץ לך על מוצרים טובים, כדוגמא TSPlus שיעשה למשתמשים גם הרגשה דפדפנית...
ואם לקוחות, אז אקסס לא מיועדת לזה כנראה.
-
לא, מדובר על קובץ אקסס שרק אני והמזכיר שלי עובדים עליו, שכאמור בו יש את כל ההזמנות של הלקוחות, והיתרות לתשלום.
אני לא יכול לקנות שרת ולשים אותו אצלי, כי אני לא רוצה שהנתונים יהיו מאחסנים אצלי, למקרה של פריצה ח"ו, וד"ל ...
אבל מה, אני אכן לכאורה יכול לשים את המחשב שישמש לי כשרת באנשהוא, לא אצלי, ולשים לו גיבוי בחוות שרתים, או בעצם לקנות אחסון בשרת מאובטח של חברה גדולה.
וזה מה ששאלתי, אין לי עניין לקנות שרת או מחשב, כי אני יכול לקנות אחסון בשרת, השאלה על מה אני יכול להתקין את האקסס?
יש אפשרות להתקין באחסון בשרת שאני קונה מחברה קובץ אקסס שלי? או שאין אפשרות אלא להשתמש בפלפורמה של סרניטי ?
תודה רבה מאוד! -
@הבוס-הגדול
כל ועוד אין לך את הידע המקצועי בזה, (וידע ברמת גיגול מהיר כל פעם זה לא ידע)
אז כדאי לך לסמוך על מישהו שמכיר את העבודה.יש יותר סיכוי שאם תעשה הכל בעצמך, תעשה טעות קריטית לאבטחה.
מאשר שמישהו מקצועי שמכיר את העבודה יחליט לגנוב אותך.
פשוט תמצא אדם אמין. -
@הבוס-הגדול אמר באקסס בענן:
על גוגל, אין אפשרות לא לסמוך,
תשמע משהו:
על גוגל אין אפשרות לסמוך.
מידיעה. וד"ל. -
@yossiz כוונתו לכאורה לזה
@הבוס-הגדול אמר באקסס בענן:על גוגל, אין אפשרות לא לסמוך, אבל עליך, עם כל הכבוד, אני לא חושב שאתה מתמודד מול גוגל... לתשומת לב מי שהשווה לעיל.
אין לי שרת, ואני לא חושב שיהיה לי שרת, גם בגלל העלויות, וגם בגלל שאני לא רוצה לאחסן את החומר אצלי, אלא אני רוצה בענן.
אבל גם דרכך אני לא יכול, במחילה... מדובר על מליוני ש"ח... -
@yossiz לא התכוונתי בהשוואה ל @clickone.
אבל זה גם ייתכן....אתה צריך להבין, שזה לא משהו לא חוקי (אנחנו מדברים על ג'מייל, עיין למעלה).
לא בדקתי, אבל הבנתי שזה כתוב בהצהרת הפרטיות, שלעובדי החברה יש גישה לנתונים...אני לא בדיוק יכול לכתוב מה היה, אבל אם אתה צריך משהו דחוף אתה יכול לפנות אלי, אבל לא במייל של GMAIL
-
אתה צריך להבין, שזה לא משהו לא חוקי (אנחנו מדברים על ג'מייל, עיין למעלה).
לא בדקתי, אבל הבנתי שזה כתוב בהצהרת הפרטיות, שלעובדי החברה יש גישה לנתונים...@WWW אחת הבעיות של חברות הענק האלו הם שיש להם כח בידיים.
עדיין אני בספק אם אחד מעובדי גוגל יקום בבוקר ויחליט שבא לו "לפשפש" בחשבונך.
ידוע שבעבר (כמה שאתה זוכר) בתחילתו של השרות Gmail היה לצד המיילים פרסומות שקשורות לנושאי המיילים שקיבלת.
בשנים האחרונות אין יותר פרסומות מפני שהבינו משום מה שזה "סוג" של פגיעה בפרטיות.
ועדיין חברות אלו מחיובות לחוקי הפרטיות של איחוד הארופי אחרת הם מקבלים קנסות.עדיין אני לא מצליח להבין מדבריו של @הבוס-הגדול שמצד אחד הוא אומר שהוא רוצה לשמור על הנתונים שלא יזלגו החוצה ומצד שני לאי הפקדה בשרת צד ג' ובאותה נשימה להגיד שיותר קל לסמוך על גוגל מאשר על שרת פרטי.
בעבר היה לי ויכוח עם @clickone האם משתלם לשים שרת בבית ואחת הבעיות המרכזיות היה זה בעיות שרידות של השרת (למרות שאני טוען שאם אתה שם שרת עם UPS-ONLINE אתה מקבל שרידות של 99.99%).
אני אישית יש לי כזה שרת בבית שאני מפעיל אותו מידי פעם ואני לא רואה קפיצה של צריכת חשמלללא קשר עם צו בית משפט אפשר "לפשפש" בכל מייל שלך כך שזה לא קשור רק לגוגל או אל שרות מייל
(מקווה שאנחנו לא סוטים מהנושא יותר מידי)