המרת שידור חי באינטרנט להאזנה טלפונית
-
@מורשת-מרן יש לי רעיון קצת מחוץ לקופסה אבל הוא אמור לפתור את הבעיה: אתה יכול לעשות שידור חי של עצמך בקו (אני לא יודע איך מגיעים לזה אבל זה נראה לי חינם), ואז במקום להשמיע משהו, להפעיל את השידור חי במחשב ולחבר לפלאפון כבל אוקס מהמחשב וכך ישמעו את זה - אמנם באיכות טיפה פחות אבל במילא בפלאפון אין איכות, כך שזה לא ישנה.
-
@לחיל-אומר אמר בהמרת שידור חי באינטרנט להאזנה טלפונית:
@מורשת-מרן יש לי רעיון קצת מחוץ לקופסה אבל הוא אמור לפתור את הבעיה: אתה יכול לעשות שידור חי של עצמך בקו (אני לא יודע איך מגיעים לזה אבל זה נראה לי חינם), ואז במקום להשמיע משהו, להפעיל את השידור חי במחשב ולחבר לפלאפון כבל אוקס מהמחשב וכך ישמעו את זה - אמנם באיכות טיפה פחות אבל במילא בפלאפון אין איכות, כך שזה לא ישנה.
חזק!
אני מחפש גם פיתרון כללי, ללא צורך בשיעבוד הפלאפון לשידור. משהו שיעבוד באופן אוטומטי. -
@ליבל אמר בהמרת שידור חי באינטרנט להאזנה טלפונית:
@מורשת-מרן תשאל את @clickone אולי הוא יכול לבנות כזה דבר על השרתים שלו, או שיבנה לך משהו מיוחד שתכניס את URL של הסטרמינג וזה יפעיל את הקו טלפון של השרת שיחייג למערכת שלך ויפעיל שידור
תודה. בא נראה מה תהיה התגובה שלו, אם שייך מבחינתו.
-
@מורשת-מרן
אם יש לך רדיו אינטרנט, אתה יכול לבקש מימות המשיח להזרים אותו בשלוחה 9, ואז הם שואבים את זה מהכתובת שלך.
זה לגבי ההזרמה האוטומטית, ללא שימוש בטלפון (עשיתי את זה בעבר)לגבי העברה לקובץ מהשידור החי, אתה יכול לבקש ממתכנת שיעלה את זה מאחורי הקלעים לAPI.
יש כאן הרבה מתכנתים עם מומחיות בימות המשיח. -
@clickone יש לי רדיו אינטרנט, והוא כבר מקושר לטלפון ויש לו הרבה האזנה ב"ה.
אני רוצה להוסיף דברים נוספים, למשל שידור חי של הלויין, שלא עובד בימות כבר שנה. וכן את השידור של רדיו מורשת, בשביל כמה שיעורים שיש שם... אני מנסה דרך השירות לקוחות של ימות אבל לא הולך. לכן אני מנסה דרך אחרת. -
@מורשת-מרן
יש את השידור של הלויין איפשהוא?
אתה יכול להזרים גם אותו לרדיו אינטרנט (בכתובת אחרת)
ולמשוך אותו בשלוחה אחרת.למעשה לדעתי בשביל למקסם את האפשרויות שאתה צריך אולי כדאי לך להתממשק למרכזייה אמיתית בשלוחות הרלוונטיות.
יש לך כאן כמה מוכשרים בעניין (כמו @www @שואף וסליחה ממי ששכחתי)
אני גם יכול לבצע, הבעייה שאני באמצע סוף פרוייקט ( )והזמן שלי דיי דחוק. -
@clickone אמר בהמרת שידור חי באינטרנט להאזנה טלפונית:
@מורשת-מרן
יש את השידור של הלויין איפשהוא?
אתה יכול להזרים גם אותו לרדיו אינטרנט (בכתובת אחרת)
ולמשוך אותו בשלוחה אחרת.למעשה לדעתי בשביל למקסם את האפשרויות שאתה צריך אולי כדאי לך להתממשק למרכזייה אמיתית בשלוחות הרלוונטיות.
יש לך כאן כמה מוכשרים בעניין (כמו @www @שואף וסליחה ממי ששכחתי)
אני גם יכול לבצע, הבעייה שאני באמצע סוף פרוייקט ( )והזמן שלי דיי דחוק.לכאורה הוא יוכל לחייג מימות לכתובת ip של המרכזייה הנפרדת
-
באמצע סוף פרוייקט...
?
@clickone אמר בידידי קול הלשון - תוכניות ורעיונות..:
@avi_av
האמת אצלי חנוכה דיי לחוץ השנה, כי אני באמצע סוף פרוייקט... -
@מורשת-מרן יש פה פיתרון
אבל זה דורש מחשב פעיל בשביל זה
במחשב תחבר אוקס בין המקרופון לאוזניות -
@כוכב-שמח זה פרוייקט ארוך
ואני בסוף שלו
אבל הסוף יש לו גם אורך
אז אני כעת באמצע הסוף.
מקווה שכעת זה יותר מובן....יש:
רישא דרישא, מציעתא דרישא, סיפא דרישא.
רישא דסיפא, מציעתא דסיפא, סיפא דסיפא.
ועל זה הדרך...נשמע שהוא כבר במצב טוב, שלב אחד לפני הסוף.
שיהיה בהצלחה! -
@כוכב-שמח זה פרוייקט ארוך
ואני בסוף שלו
אבל הסוף יש לו גם אורך
אז אני כעת באמצע הסוף.
מקווה שכעת זה יותר מובן....מובן מובן, הכל בסדר גמור.
אבל מבואר כאן שגם לאמצע של הסוף יש אורך מסויים, כי כבר בחנוכה זה היה באמצע של הסוף.
אז לסיכום. הסוף מחולק לשלושה. וגם האמצע של הסוף מחולק, וכעת אתה לקראת הסוף של האמצע של הסוף....
נותר לי לאחל לך בהצלחה בהכל והמשך יום נעים. -
@אלישי אמר בהמרת שידור חי באינטרנט להאזנה טלפונית:
@מורשת-מרן תפנה ל@שואף יש לו שרת אישי וכו', והוא יכול לעשות לך את זה מחוץ לקופסה.
@שואף שייך?
בכל מקרה, יש לי גם כמה שרתים שאפשר לבנות את זה עליהם. -
לא הבנתי מה אתה צריך אבל אשמח לעזור
תכתוב לי במייל מה בדיוק אתה צריך
contact@showf.tk