האם כדאי להוסיף זכרון ?
-
כדאי.
המחיר יקר, בפרט באם תבחר להחליף ל8 ולא להוסיף 4, שזה לפעמים איטי בגלל אי התאמה מדוייקת בין המודלים (אולי ניתן למצוא באינטרנט תאום סיאמי של מה שהגיע עם החברה, אני לא יודע).אם אין לך דיסק SSD, תתחיל משם. זה הרבה הרבה יותר משמעותי ובפרט שבמחיר זה זול בהרבה (זה לא מחליף את הצורך בזיכרון אבל התועלת של זה רחבה להרבה יותר מצבים במחשב).
-
@ארי63 אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?:
ואני שואל אם אני ישים את הדבר הזה במחשב ישן עם 2 גיגה זה יעשה פלאות??? או שזה סתם לשים מנוע מרצדס בסותיתא?
@ארי63 קודם כל תבדוק שהלוח תומך וכמה תומך כל סלוט.
תכנס למפרט של המחשב ותבדוק.
@dovid אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?:
המחיר יקר, בפרט באם תבחר להחליף ל8 ולא להוסיף 4, שזה לפעמים איטי בגלל אי התאמה מדוייקת בין המודלים (אולי ניתן למצוא באינטרנט תאום סיאמי של מה שהגיע עם החברה, אני לא יודע).
אצלי בלפטופ יש 12GB שמחולקים 4GB מהחברה ו-8GB מ KSP שקניתי בנפרד והם עובדים בהורמוניה מצוינת.
יש רק לשים לב שזה DDxL או DDx הרגיל (x מחליף מספר 3/4) ומהירות אותו דבר בשניהם.כמובן שעדיף להחליף גם ל SSD באותו הזדמנות שפותחים להחליף זיכרונות
-
@מעמד אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?:
@zvinissim ומה אתה אומר במקרה שלי ?
@מעמד מה הדגם המדוייק של המחשב ואני אבדוק מה תומך הלוח
-
-
@ארי63 אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?:
@zvinissim אני ישמח אם תבדוק גם בשבילי lenovo t60.
@ארי63 זה מה שתומך הלוח שלך
Memory PC2-5300 Non-Parity (NP) Double Data Rate Two (DDR2) Technology The use of 667 MHz SO DIMM memory is recommended for this system. 256 MB, 512 MB, 1 GB, or 2GB memory Supports up to 4GB maximum memory Note: Only 64-bit operating systems support more than 3GB of system memory (RAM). Intel Chipsets 945GM and 945PM do not support more than 3GB system memory (RAM), even when a 64-bit operating system is installed. Recommended for memory expansion are 2 GB PC2-4200 DDR2 SDRAM 533 MHz SO DIMM or 256 MB, 512 MB, and 1 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667 MHz SO DIMM.
עריכה:
הנתונים נלקחו מאתר לנובו
הקישור שהבאת אינו מתאם לך -
@zvinissim אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?:
@מעמד אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?:
@zvinissim ומה אתה אומר במקרה שלי ?
@מעמד מה הדגם המדוייק של המחשב ואני אבדוק מה תומך הלוח
lenovo g510
-