ניקוי גלגלי מדפסת ברדר DCP1510
-
@zvinissim איך מנקים מדפסת זו ?
כבר הרבה זמו אני רואה נקודות שחורות (לא גדולות אמנם) על כל הדף ! -
כבר הרבה זמו אני רואה נקודות שחורות (לא גדולות אמנם) על כל הדף !@מעמד אמר בניקוי גלגלי מדפסת ברדר DCP1510:
כבר הרבה זמו אני רואה נקודות שחורות (לא גדולות אמנם) על כל הדף !@מעמד אין כמו תמונות משובבות עין
ראה כאן באתר כיצד עושים זאת.
שוב אם זה מדפסת ליזר גם לך יש 2 גלילי גומי שכנראה שיתלכלכו.
הניקיון אותו דבר כמו כאןללא קשר @administrators @ניהול למה אני לא תמיד רואה הודעות שמזכירים את שמי?
-
@מעמד אמר בניקוי גלגלי מדפסת ברדר DCP1510:
כבר הרבה זמו אני רואה נקודות שחורות (לא גדולות אמנם) על כל הדף !@מעמד אין כמו תמונות משובבות עין
הניקיון אותו דבר כמו כאןללא קשר @administrators @ניהול למה אני לא תמיד רואה הודעות שמזכירים את שמי?
@zvinissim יש לך אפשרות להעלות את התמונות לכאן ? (אם הם לא הרבה מדי, וזה לא קשה לך)
פשוט חסום לי האתר הזה -
@zvinissim יש לך אפשרות להעלות את התמונות לכאן ? (אם הם לא הרבה מדי, וזה לא קשה לך)
פשוט חסום לי האתר הזה@מעמד אמר בניקוי גלגלי מדפסת ברדר DCP1510:
פשוט חסום לי האתר הזה@מעמד בבקשה קובץ PDF
0_1530566525817_Clean the Drum Unit. _ Brother.pdf -
@מעמד אמר בניקוי גלגלי מדפסת ברדר DCP1510:
@zvinissim אמר בניקוי גלגלי מדפסת ברדר DCP1510:
ללא קשר @administrators @ניהול למה אני לא תמיד רואה הודעות שמזכירים את שמי?
אולי שינית משהו בהגדרות?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות