מקלדת ועכבר משולבים, או - פיתרון לתנוחה לא טבעית של הזרוע
-
הצורה הנוכחית של המקלדת והעכבר לא טובה לי, אני ממקם את שתי הידים מול מרכז המקלדת, ואז צריך לעבור לעכבר מצד ימין, וזה גורם שהרבה זמן היד שלי בתנוחה לא טבעית בנטיה חדה לצד ימין, וזה עושה לי כאבים בפרקי הזרוע וכף היד.
חשבתי אולי יעזור לי אם תהיה מקלדת שמתחת המקשים יהיה עכבר מגע כמו לפטופ, כך הידים יהיו ממורכזות כל הזמן לנקודה אחת, ואוכל למקם אותה במיקום טוב.
אבל לא מצאתי כזה דבר
ראיתי מקלדת עם משטח בצד ימין שלה, שזה לא יעזור לי, או מקלדת עם משטח מעל המקשים, שאולי זה כן יכול קצת לעזור, אבל זה לא נראה דגם שמתאים להקלדה.אנא העניקו המלצות למוצר מתאים, או לכל פיתרון אחר שיעזור.
תודה רבה -
אני עובד עם מקבוק פרו + מסך חיצוני 27K מעליו (ככה יש שניים אחד מעל השני ולא צריך להזיז את הראש כלל כדי להגיע לכל מקום בשני המסכים אלא רק את העיניים), קניתי לפני כשנתיים את העכבר הכי יקר שהיה ללוג'יטק להציע MX Master 3S ומאז הוא יושב בצד... ניסיתי שוב ושוב לעבור אליו, הוא נוח ומשוכלל אבל לא הצלחתי להתרגל להרים את היד, להזיז את העכבר, להחזיר למקלדת, הTrackpad של המקבוק פשוט מושלם
יש אותו גם כחלק נפרד (נקרא Magic Trackpad) אבל אני לא יודע כמה זה תואם לוינדוס, בכל מקרה לדעתי מה שאתה צריך זה Trackpad, של אפל אני יודע שהוא מעולה
-
הצורה הנוכחית של המקלדת והעכבר לא טובה לי, אני ממקם את שתי הידים מול מרכז המקלדת, ואז צריך לעבור לעכבר מצד ימין, וזה גורם שהרבה זמן היד שלי בתנוחה לא טבעית בנטיה חדה לצד ימין, וזה עושה לי כאבים בפרקי הזרוע וכף היד.
חשבתי אולי יעזור לי אם תהיה מקלדת שמתחת המקשים יהיה עכבר מגע כמו לפטופ, כך הידים יהיו ממורכזות כל הזמן לנקודה אחת, ואוכל למקם אותה במיקום טוב.
אבל לא מצאתי כזה דבר
ראיתי מקלדת עם משטח בצד ימין שלה, שזה לא יעזור לי, או מקלדת עם משטח מעל המקשים, שאולי זה כן יכול קצת לעזור, אבל זה לא נראה דגם שמתאים להקלדה.אנא העניקו המלצות למוצר מתאים, או לכל פיתרון אחר שיעזור.
תודה רבה -
@יוסף-בן-שמעון אני מרגיש שהגובה שלך לא מתאים,
אתה בדקת את זה?
המקלדת והעכבר צריכים להיות במשטח שגובהו באיזור המקום של המרפקים כשהם לצד הגוף.
גם ככה, כואב לך המעבר לעכבר?@dovid האמת שממש לאחרונה קניתי מגש נשלף למקלדת, ועד היום המקלדת היתה על שולחן שהיה גבוה יותר.
נראה לי שהמצב השתפר מאז שעברתי למגש, אבל עדיין יש לי כאבים, יכול להיות שזה שאריות מהתנוחה הקודמת? כי אני כן מרגיש משהו לא טבעי בצורה שהיד מחזיקה את העכבר כשהוא בקצה הימני. -
@יוסף-בן-שמעון כתב במקלדת ועכבר משולבים, או - פיתרון לתנוחה לא טבעית של הזרוע:
אבל לא מצאתי כזה דברוכהנה רבות...
-
@יוסף-בן-שמעון האם אתה מכיר את ה-TrackPoint?
https://www.aliexpress.com/w/wholesale-TrackPoint-keyboard.html?spm=a2g0o.productlist.search.0 -
@יוסף-בן-שמעון האם אתה מכיר את ה-TrackPoint?
https://www.aliexpress.com/w/wholesale-TrackPoint-keyboard.html?spm=a2g0o.productlist.search.0@מד אני זוכר את זה מהמחשבים הישנים...
זה לכאורה פחות נח ממגע, לא כך? -
@dovid האמת שממש לאחרונה קניתי מגש נשלף למקלדת, ועד היום המקלדת היתה על שולחן שהיה גבוה יותר.
נראה לי שהמצב השתפר מאז שעברתי למגש, אבל עדיין יש לי כאבים, יכול להיות שזה שאריות מהתנוחה הקודמת? כי אני כן מרגיש משהו לא טבעי בצורה שהיד מחזיקה את העכבר כשהוא בקצה הימני.@יוסף-בן-שמעון כתב במקלדת ועכבר משולבים, או - פיתרון לתנוחה לא טבעית של הזרוע:
@dovid האמת שממש לאחרונה קניתי מגש נשלף למקלדת, ועד היום המקלדת היתה על שולחן שהיה גבוה יותר.
נראה לי שהמצב השתפר מאז שעברתי למגש, אבל עדיין יש לי כאבים, יכול להיות שזה שאריות מהתנוחה הקודמת? כי אני כן מרגיש משהו לא טבעי בצורה שהיד מחזיקה את העכבר כשהוא בקצה הימני.היה תקופה שהיו לי כאבים
עברתי לשולחן מתכוונן + עכבר אנוכי פשוט (ואחר כך MX Master 3S)לקח תקופה עד שהכאבים עברו אבל עכשיו התנוחה הרבה יותר טבעית וכאבים עברו