העיצוב החדש בפורום
-
@yossiz ענק!!!
נהיה הרבה יותר טוב!
מה עם dark mode יש מצב?...כמה הערות:
לגבי הסרגלים בצדדים, האלמנטים שם הפוכים:כמו"כ יש איזה הרגשה של ריקנות בדף למעלה, ובמסכים רחבים גם בצד שמאל (בגלל שנשאר המון מקום לTIME LINE חוץ מהשוליים הרחבים ממילא):
עריכה: אני חושב שמה שמפריע לי זה שהפוסטים ממש לא באמצע המסך.
-
@צדיק-תמים כתב בהעיצוב החדש בפורום:
אין סימון ניכר האם הצבעתי בעד/נגד פוסט מסוים (כלומר שהחץ למעלה/למעלה יהיה בצבע שונה אם הוא לחוץ)
[component="post/upvote"].upvoted i:before { content: '\f102' }
-
@yossiz כתב בהעיצוב החדש בפורום:
[component="post/upvote"].upvoted i:before { content: '\f102' }
מה עם הצבעה נגד?
וזה לא סותר לסדר גם את הרקע של:.page-topic .topic .posts [component="post/downvote"].downvoted, .page-topic .topic .posts [component="post/downvote"].upvoted, .page-topic .topic .posts [component="post/upvote"].downvoted, .page-topic .topic .posts [component="post/upvote"].upvoted
זה צריך להיות בין הערך הרגיל לערך של הריחוף (ואין כ"כ טווח לשחק, אולי צריך להכהות את הריחוף).
-
[component="post/upvote"]:hover i:before { content: '\f077'; } [component="post/downvote"]:hover i:before { content: '\f078'; } [component="post/upvote"].upvoted i:before { content: '\f102'; } [component="post/upvote"].upvoted { background-color: #e4e6e7 !important; } [component="post/downvote"].downvoted { background-color: #e4e6e7 !important; } [component="post/downvote"].downvoted i:before { content: '\f103'; }
אני לא מתכוון להציע שכך יעשו, רק מי שירצה יכול להוסיף לעצמו
-
@yossiz משהו שם מבולבל קצת
אתה מדבר על החץ בעכבר? זו תוספת שלך כנראה.
-
-
@yossiz כתב בהעיצוב החדש בפורום:
@צדיק-תמים @WWW החזרתי משהו בלי בלבולים
לא רואים ריחוף על לחצן שכבר לחוץ.
במקורי הריחוף כהה יותר מה"בחור". -
@yossiz בכפתור הלייק מוצג חץ למטה
בכל מקרה לדעתי החיצים האלה בסמן העכבר מבלבלים...אצלי אין את זה.