-
@יוסף-בן-שמעון אם אתה מתכוון לצד שרת - אני משתמש ב-PHP.
-
@איש-נחמד אמר בJS - החלפת רכיב מורכב בדף, מה עדיף?:
בפתרון שהצעת אני יצטרך גם לנקות את הקישורים והתמונה ביציאה מהחשבון.
האומנם? במצב שהוא לא מחובר זה לא יוצג, אז למה צריך לנקות?
אולי מטעמי פרטיות/אבטחה?
אם כן, אולי באמת יותר קל למחוק את האלמנט מהדף ולבנות אותו מחדש במקרה של חיבור. אז חזרנו לשאלה המקורית שלך. אני חושב שהדבר שעדיף זה מה שהכי קל לך...איך אפשר לבנות ממשק משתמש עם אג'קס בלי פריימוורק
פעם היו עושים את זה...
-
@yossiz אמר בJS - החלפת רכיב מורכב בדף, מה עדיף?:
פעם היו עושים את זה...
לא נכון, היו מרנדרים בצד שרת
-
@יוסף-בן-שמעון אמר בJS - החלפת רכיב מורכב בדף, מה עדיף?:
@איש-נחמד אני מתכוון לצד לקוח, אני מכיר או ממשק שמרונדר רק בצד שרת או רינדור צד לקוח אבל עם פריימוורק כמו אנגולר ריאקט וכדומה, לא מכיר אפשרות לבנות רנדור צד לקוח עם אג'קס בלי פריימוורק, זה נשמע לי עבודה הזויה עד בלתי אפשרית
בגדול רוב התוכן הוא טבלאות, ויש לי את datatable או bootstrapo-tables שעושות עבודה נפלאה.
הבסיס הוא בוטסראפ ו-jQuery בצד לקוח, ו-php בצד שרת.
אני מודע לחטא הגדול של אי שימוש ב-node וכיו"ב, מחוסר זמן ללמידה... -
אני מודע לחטא הגדול של אי שימוש ב-node וכיו"ב, מחוסר זמן ללמידה...
לא הבנת אותי, אין לי בעיה שתעשה את זה PHP, אבל אל תרנדר תצוגות בצד לקוח עם אג'קס, אם עשית לוגין אז תרענן את הדף אחרי הלוגין ותשלח דף חדש מהשרת
-
@יוסף-בן-שמעון אמר בJS - החלפת רכיב מורכב בדף, מה עדיף?:
אני מודע לחטא הגדול של אי שימוש ב-node וכיו"ב, מחוסר זמן ללמידה...
לא הבנת אותי, אין לי בעיה שתעשה את זה PHP, אבל אל תרנדר תצוגות בצד לקוח עם אג'קס, אם עשית לוגין אז תרענן את הדף אחרי הלוגין ותשלח דף חדש מהשרת
יש לי טופס מורכב, וריענון של הדף ימחק את הנתונים. המטרה היא לפשט את תהליך מילוי הטופס, הכוונת המשתמש לדף כניסה תחטיא את המטרה. שמירה בעוגיות של הדפדפן תצריך כתיבת קוד גדולה יותר (אבטחה) מאשר הפתרונות שהוצגו למעלה.
-
לגוף הנושא לא ברור אם התשובה של @yossiz (הראשונה עם הכללת שני האפשרויות בדף) מספקת אותך, ואם לא מדוע.
לעניין הפער טכנולוגי, אני סבור שלא חכם לעזוב בבת אחת את PHP בפרוייקט קיים, רק תנסה להימנע ממנו בפרוייקט הבא.
אבל בקשר לצד לקוח אתה יכול להשתדרג דרמטית מרגע לרגע. אני ממליץ לך בחום על angularjs שזה הספריה שהכי פחות תזעזע לך את הדף/התבנית/הפיתוח/החיים, זה jquery עם שכלולים ממש מגניבים. -