לדעתי כדאי לפתוח את האופציה לצ'אטים
-
@יוסף-חיים-016 אמר בלדעתי כדאי לפתוח את האופציה לצ'אטים:
אני בעד
לפעמים אני צריך לדבר עם המנהל או עם משתמש מסויים בפרטי ולשאול אותה שאלה, או להסביר לו על שגיאה
ואין אפשרות כזו, וחבלאני לא מבין למה תמיד מסתכלים לצד השלילי שבדבר, הרי יש גם דברים חיוביים.
אני נגד
זה יוריד את רמת הפורום
אני לא מבין מה הבעיה בזה,
ולמה שזה יוריד את רמת הפורום?!
הרי זה דבר שמותר וצריך ואפשרי.!!!יש דבר שנקרא מייל
-
אני בעד
לפעמים אני צריך לדבר עם המנהל או עם משתמש מסויים בפרטי ולשאול אותה שאלה, או להסביר לו על שגיאה
ואין אפשרות כזו, וחבלאני לא מבין למה תמיד מסתכלים לצד השלילי שבדבר, הרי יש גם דברים חיוביים.
אני נגד
זה יוריד את רמת הפורום
הרי זה דבר שמותר וצריך ואפשרי.!!!אני כן בדעת "פרווה" דהיינו לא לאשר באופן גורף (למרות שאני יודע שעכשיו לי לא יאשרו מייד)
כי אם מאשרים מייד לכל אחד יהיו הרבה אנשים שיחפרו לאחרים
לדוגמה במתמחים טופ שם הם פותחים את הצ'אט עם אזהרה ש"יש צפיות לפעמים ומי שיטריד יבטלו לו את האפשרות לצ'אט" לדוגמה זה אופציה יותר ריאלית
בהצלחה
נ.ב. למה רציתי כי היה לי בסך הכל שאלה על דיוור כולל קובץ מצורף
ורציתי לשאול מישהו ספציפי -
@אשרי אמר בלדעתי כדאי לפתוח את האופציה לצ'אטים:
אני בעד
אני נגד
זה יוריד את רמת הפורום
הרי זה דבר שמותר וצריך ואפשרי.!!!אני כן בדעת "פרווה" דהיינו לא לאשר באופן גורף (למרות שאני יודע שעכשיו לי לא יאשרו מייד)
לדוגמה במתמחים טופ שם הם פותחים את הצ'אט עם אזהרה ש"יש צפיות לפעמים ומי שיטריד יבטלו לו את האפשרות לצ'אט" לדוגמה זה אופציה יותר ריאלית
בהצלחה
ורציתי לשאול מישהו ספציפילא מבין
רצית לשאות שאלה ספציפית מישהו מסויים?
שלח לו מייל
אם אתה לא מכיר אותו
אין סיבה שתשלח לו באישי
פתח נושא וכולם יוכלו לענות לךלא חסרים מקרים של נושאים עם תשובה אחת וזהו
לא כל נושא חייב להיות 10 פוסטים
-
@a0533057932 אמר בלדעתי כדאי לפתוח את האופציה לצ'אטים:
אני בעד
אני נגד
זה יוריד את רמת הפורום
הרי זה דבר שמותר וצריך ואפשרי.!!!יש דבר שנקרא מייל
אני לא יפתח מייל בשביל לדבר עם מישהו, ומה שגם במייל יש סכנה רוחנית הרבה יותר גדולה.
ב. אני חושב שגם אתה היית מעדיף צ'אט, הרי אתה יודע כמה זה מועיל ועוזר...
-
@mgm-ivr אמר בלדעתי כדאי לפתוח את האופציה לצ'אטים:
אני בעד
אני נגד
זה יוריד את רמת הפורום
בהצלחה
ורציתי לשאול מישהו ספציפילא מבין
רצית לשאות שאלה ספציפית מישהו מסויים?
שלח לו מייל
אם אתה לא מכיר אותו
אין סיבה שתשלח לו באישי
פתח נושא וכולם יוכלו לענות לךלא חסרים מקרים של נושאים עם תשובה אחת וזהו
לא כל נושא חייב להיות 10 פוסטים
לא הצלחתי לערוך את הפוסט הקודם אז אני יענה פה
אתה טועה ובגדול.
אם על כל שאלה שתפתח- ונגיד זה עזרה בהורדת קובץ, או תרגום משפט מתמונה,הערה\ הארה, או לשאול מה זה שורת הפקודה- אתה תקרא ספאם- ומאוד מהר תורחק מהאתר
לעומת זאת אם תשאל בפרטי, אתה מתיודד עם אננשים, שומר איתם על קשר טוב, ושואל שאלות כשצריך ולא חסר על מה!
ושוב, אני לא מבין למה תמיד נטפלים לצד הטפלי שבדבר ולא בדברים החיוביים, הרי כל ישראל בחזקת כבדהו וחשדהו.
-
אני לא מבין כלל מה הנידון המנהל כאן בפורום @dovid החליט שלפתוח זה הורס את צביון הפורום ואין כבר מקום לדיון.
ורציתי לשאול מישהו ספציפי
@אשרי אני תמה עליך לשאול שאלה קטנה לא פתחת נושא אבל נושא שכבר דנו עליו 1000 פעמים זה כן אפשר לפתוח!!??
דרך אגב כמשתמש כאן בפורום למעלה משנה אני יכול לגלות לך סוד קטן..
שהחברים הצדיקים של הפורום כאן אוהבים לעזור הרבה אפי' על דברים קטנים וגם אתה כמשתמש חדש אין לך ממה להתבייש מלשאול בפורום גם שזה משהו קטן..
ושיהיה לך כאן הרבה בהצלחה.. -
אני לא יפתח מייל בשביל לדבר עם מישהו, ומה שגם במייל יש סכנה רוחנית הרבה יותר גדולה.
ב. אני חושב שגם אתה היית מעדיף צ'אט, הרי אתה יודע כמה זה מועיל ועוזר...לעומת זאת אם תשאל בפרטי, אתה מתיודד עם אננשים, שומר איתם על קשר טוב,
@יוסף-חיים-016 אתה לא חושב שזה תרתי דסתרי??
-
@אוריי אמר בלדעתי כדאי לפתוח את האופציה לצ'אטים:
ב. אני חושב שגם אתה היית מעדיף צ'אט, הרי אתה יודע כמה זה מועיל ועוזר...לעומת זאת אם תשאל בפרטי, אתה מתיודד עם אננשים, שומר איתם על קשר טוב,
@יוסף-חיים-016 אתה לא חושב שזה תרתי דסתרי??
לא, ואני גם אסביר למה
במייל- אין לך פיקוח, ואתה יכול לדבר עם כולם ככל העולה על רוחך, בעוד גם לא מכירים אותך באופן אישילעומת את באתר- יש ביקורת, מכירים אותך יותר לעומק, וגם... זה עדיין אתר ולא מייל
הבהרה חשובה- אני לא בא לסתור את דעתו של המנהל.
אלא זו דעתי האישי ותו לא -
@יוסף-חיים-016
ככל הנראה חסר לך הבנה במהותו של פורום.
ואני אסביר- פורום נועד לשאול שאלות באופן כללי לכולם ולא למישהו ספציפי.
- פורום לא נוצר כפלטפורמה לעזרה הדדית אישית וכ"ש שלא ע"ג הפורום.
- רוב משתמשי הפורום אוהבים לתת עזרה מעל גבי השולחן כדי שאם עוד אחד יהיה לו את אותה התקלה הוא ילמד מהתשובה ולא יצטרכו לכתוב 1000 פעם באישי.
- פורום לא נועד (בעצמותו) להתיידדות אישית בשום צורה שהיא לצורך זה הסבירו שיש לך מייל ...
- להסברים נוספים
-
@אוריי אמר בלדעתי כדאי לפתוח את האופציה לצ'אטים:
@יוסף-חיים-016
ככל הנראה חסר לך הבנה במהותו של פורום.
ואני אסביר- פורום נועד לשאול שאלות באופן כללי לכולם ולא למישהו ספציפי.
- פורום לא נוצר כפלטפורמה לעזרה הדדית אישית וכ"ש שלא ע"ג הפורום.
- רוב משתמשי הפורום אוהבים לתת עזרה מעל גבי השולחן כדי שאם עוד אחד יהיה לו את אותה התקלה הוא ילמד מהתשובה ולא יצטרכו לכתוב 1000 פעם באישי.
- פורום לא נועד (בעצמותו) להתיידדות אישית בשום צורה שהיא לצורך זה הסבירו שיש לך מייל ...
- להסברים נוספים
אני מבין אותך, ואני לא רוצה להוסיף בענין מענינים אישיים
הבעתי את דעתי ותו לא
לא חייבתי אף אחד, וכל יעשה כדעת רבותיו..
-
@אהרן אמר בלדעתי כדאי לפתוח את האופציה לצ'אטים:
לדעתי
דעתך חשובה לנו.
כלומר אתה מסכים איתי?
או שניסית לחקות אחד ממפעילי תקשורת?
-
שלום תודה על הפורום המוצלח
לדעתי כדאי לפתוח את האפשרות לצ'אטים מכיון שיש שאלות ספציפיות.
כמובן לא לפתוח לכל אחד, אלא בהדרגה
כמו בפורום "מתמחים טופ" שם יש את האופציה הזאת.
נשמח לשמוע מה אומרים על זה תודהאסביר לך (תקרא עד הסוף וקבל את הדברים בהבנה)
אתה חושב שכולם יושבים על הפורום 24/7? אז זהו שלא.
הפורום נועד לשאול שאלות/בעיות שפותח האשכול נתקל בהם ולקבל תשובות מחברים שמבינים ויודעים את התשובה ומנסים לעזור לפותח האשכול.
לכן, פתיחת אשכולות מסוג דחוף/דחוףףףףףףףףףףף או אני חייב עזרה מהר וכד' תגלה מהר מאוד שאף אחד לא יכול לעזור לך בעניין מפני שדברים דחופים לא ניתן לפתור אותם ע"ג הפורום.
רוב חברי הפורום לא תמיד זמינים וגם להם יש חיים מחוץ לפורום.גם אם נצא מתוך הנחה שיש צ'ט בפורום זה זה בדיוק כמו לפתוח פוסט בפורום עצמו כך שאין לזה טעם.
אם אתה צריך לשאול מישהו באופן פרטי אין בעיה לעשות זאת דרך המייל/לפתוח פוסט ולתייג ואז למחוק את הפוסט וכו'.
ובכלל לפי הבנתי אם אתם רוצה צ'ט ולכתוב לו אז בטח אתה מכיר אותו (הרי אתה לא מכיר את כל חברי הפורום במה הם עוסקים ביום-יום) ויש לך את הפרטים שלו אז באמת למה אתה צריך צ'ט בפורום? לא יותר פשוט לשלוח לו יונת דואר, מייל, להתקשר, צ'ט בהנגוס וכו'
ואם אתה צריך באמת מישהו ספציפי יש 101 דרכים למצוא אותו גם בלי צ'ט.תאמין לי שזה באמת מיותר (בכלל אף פעם לא חשבתי שזה נצרך).
ואם בכל זאת אתה רוצה צ'ט אז:
הדשא של השכן ירוק יותר - אצלנו פשוט לא משקים אותו
מיותר לחלוטין(אפילו אני מסמן לא לקבל התראות על הפוסט כי זה באמת מיותר)