סוללת מחשב נייד שלא נטענת עד הסוף
-
לאחרונה שאני מטעין את המחשב הנייד שלי הסוללה מתמלאת עד כ-89% בערך ואז הנורה שליד שקע הטעינה מתחלפת מכתום (נטען) ללבן (מלא עד הסוף) וגם במחשב זה נהיה "מחובר לחשמל" במקום "נטען"
יש פיתרון שהסוללה תיטען עד הסוף - 100%?@UA תבדוק האם אין לך תוכנה כל שהיא להגן על הסוללה
-
@UA תבדוק האם אין לך תוכנה כל שהיא להגן על הסוללה
@A0533057932 אין תוכנה כזו אצלי
נראה לי גם שהבטריה מחזיקה פחות זמן
המחשב הוא שנה וחודשיים עם עבודה אינטנסיבית -
לאחרונה שאני מטעין את המחשב הנייד שלי הסוללה מתמלאת עד כ-89% בערך ואז הנורה שליד שקע הטעינה מתחלפת מכתום (נטען) ללבן (מלא עד הסוף) וגם במחשב זה נהיה "מחובר לחשמל" במקום "נטען"
יש פיתרון שהסוללה תיטען עד הסוף - 100%? -
הסבר כל האופציות נמצא במאמר הבא.
Battery won't charge to 100% - Microsoft Community.pdf -
יש פיתרון שהסוללה תיטען עד הסוף - 100%?@UA אמר בסוללת מחשב נייד שלא נטענת עד הסוף:
יש פיתרון שהסוללה תיטען עד הסוף - 100%?קרה לי פעם עם מחשב של אסוס [זה אותו דבר בכל המחשבים] וההסבר הוא פשוט מאוד- מגיע לך יחד עם המחשב תכנה מובנית של היצרן להארכת החיים של הבטריה ע"י הפחתת המילוי שלה זה כנראה מוגדר אצלך על 89% אתה צריך לבדוק איפה זה ולשנות- אם אתה לא מוצא תתקשר לשירות לקוחות של החברה ותשאל לי הם עזרו אז בדיוק לאיפה להיכנס וכו' והכל בא על מקומו בשלום,
בהצלחה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות