שגיאה בדיסק קשיח שלא מצליחה להיות מטופלת
-
בכל הדלקה של המחשב ישהודעה של סריקת הדיסק הקשיח שנעצרת מאוד מהר וממשיך הלאה = בפועל הדיסק לא נבדק ולא מתוקן.
בכרטיסיה "כלים" שבמאפייני כונן C בבחירת "תיקון הדיסק" כתוב שנמצאו שגיאות וצריך לסרוק אותן בהפעלה הבאה, מה שלא קורה. לא נבדק ולא מטופל כלום.
כשאני מנסה לכווץ את ההתקן כדי ליצור מחיצה חדשה נכתב לי שיש שגיאות וצריך להשתמש בCHKDSK כדי לתקן אותה מה שאינני מצליח לבצע...
יש איזה כלי שיוכל לעזור לי לאבחן את הבעיה ולטפל בה אחת ולתמיד?
מדובר בדיסק SSD 256 GB.
בנוסף, בשימוש הכי פשוט במחשב למשל רק בצפיה בתחומים, המחשב משמיע רעשים כאילו שביקשתי ממנו לעבד כמה גי'גה ומורגשת איטיות בתגובות. יכול להיות שזה קשור לשגיאה הזו בדיסק קשיח?
אשמח לרעיונותיכם
[מנסיון העבר למדתי לתייג את @משחזר-מידע ...תודה מראש!] -
@רוב-יועץ מה דוח הSMART כותב ?
-
@משחזר-מידע הנה:
ויש גם את זה:
-
@רוב-יועץ אמר בשגיאה בדיסק קשיח שלא מצליחה להיות מטופלת:
המחשב משמיע רעשים
אם יש רעשים אתה צריך לבדוק מה מקור הרעשים
הדיסק שלך הוא דיגיטליבקשר לדוח הSMART
יכול להיות שבגלל שיש לך כבר 100 בלוקים של סקטורים פגומים לכן לא מצליח לסיים את הCHKDSK -
@משחזר-מידע הרעשים נובעים ממאמץ של המאוורר והמעבד, המחשב מתחמם. את הענין הזה נראה לי שגיליתי שקשור לעידכוני וינדוס כבדים שיורדים לאט ותופסים כושר עיבוד ופס רשת. אז החלק הזה - לא קשור.
תוכל לפרט על הדרכים הפורמאליות [וגם הלא פורמאליות...] לטפל בסקטורים פגומים? -
תוכל לפרט על הדרכים הפורמאליות [וגם הלא פורמאליות...] לטפל בסקטורים פגומים?
אין אפשרות לטפל בסקטורים פגומים ברמת תוכנה
מדובר בבעיה פיזיתלא פורמליות ?!
תחליף את הצ'יפים !
לענד יצא לך יותר יקר מאשר להחליף SSD קופמלט חדש -
@משחזר-מידע תודה רבה על הכל!
-
@משחזר-מידע הרעשים נובעים ממאמץ של המאוורר והמעבד, המחשב מתחמם. את הענין הזה נראה לי שגיליתי שקשור לעידכוני וינדוס כבדים שיורדים לאט ותופסים כושר עיבוד ופס רשת. אז החלק הזה - לא קשור.
תוכל לפרט על הדרכים הפורמאליות [וגם הלא פורמאליות...] לטפל בסקטורים פגומים?אתה צריך לוודאות שלמחשב אין משהו מתחתיו [בפתחים של האוורור שחוסמים אותו (ניילון מפה ספה וכו')- עדיף שהמחשב יהיה על משטח קשיח]
בד"כ זה יוצר עומס על המאווררים עד קריסה וכו'
בהצלחה