המדפסת של זירוקס החליטה שהטונר נגמר כאשר הוא עדיין מלא
-
יש לי מדפסת זירוקס work center 3025
המדפסת החליטה שהטונר נגמר, ולא מוכנה להמשיך להדפיס איתו
אני חושב שהוא לא נגמר, כי לפני שטונר נגמר מתחילים לראות שההדפסה שלו לא תקינה (פסים מטושטש וכו)כל הנסיונות שלי לגרום למדפסת להכיר עדיין בטונר הקיים נכשלו (כמובן שחיפשתי לפני בגוגל וכו')
מוזר לי שאין אפשרות לגרום למדפסת לקבל את הטונר שובלמיש יש רעיון או ניסיון - אשמח.
תודה -
@clickone אמר בהמדפסת של זירוקס החליטה שהטונר נגמר כאשר הוא עדיין מלא:
למיש יש רעיון או ניסיון - אשמח.
@clickone תוציא את הטונר ותנער אותו טוב טוב ותחזיר
עריכה:
@clickone אמר בהמדפסת של זירוקס החליטה שהטונר נגמר כאשר הוא עדיין מלא:אני חושב שהוא לא נגמר, כי לפני שטונר נגמר מתחילים לראות שההדפסה שלו לא תקינה (פסים מטושטש וכו)
ומי אמר שבאמת הוא לא נגמר?
הוצאת/ראית דוח מדפסת? -
ההוראות מכאן
http://www.ereset.com/xerox/reset-xerox-workcentre-3025bi-3025ni-3025dn-3025-dni-fix-firmware/
צריך להוריד קושחה שלהם שמתקנת את זה
כמה זה בטוח?
בעצם לתת לקוד של מישהו אחר להיות במדפסת שלי....וזה גם עולה כסף... 17 יורו
-
@clickone אמר בהמדפסת של זירוקס החליטה שהטונר נגמר כאשר הוא עדיין מלא:
ההוראות מכאן
http://www.ereset.com/xerox/reset-xerox-workcentre-3025bi-3025ni-3025dn-3025-dni-fix-firmware/
צריך להוריד קושחה שלהם שמתקנת את זה
כמה זה בטוח?
בעצם לתת לקוד של מישהו אחר להיות במדפסת שלי....וזה גם עולה כסף... 17 יורו
גאון
משם נתתי לך את הסירטון (הסרטון השני)לפי מה שראיתי כבר בתוך הסרטון שבעת הדפסת הדוח אתה כבר מבטל את אופציית החלפת מחסנית הטונר
עריכה:
תמתין כמה דקות ונמצא פתרון -
@zvinissim אני יודע שמשם הבאת את הסירון, כי זה היה הלינק בתחתית הסירטון
תכלס אצלי זה לא פתר, למעט שראיתי שאפשר להדפיס (רק דוחות פנימיים של המדפסת) והכל בסדר
ובלינק הזה שמצא עם הסירטון כתוב מפורש שזה עולה כסף
לפחות הם הביאו את הקוד הפנימי שלואגב, לדעתי דבר כזה יכול להיות בסיס מצויין לתביעה ייצוגית. פשוט סתם לחייב אנשים לקנות טונר כשהם לא צריכים
-
@clickone הבנתי מה הבעיה
כנראה שלטונר יש אורח חיים שהוא יכול להיות במכונה גם אם הוא מלא (לפחות בזירקס החליטו כך)
כל הפתרונות שמצאתי זה "כביכול" לצרוב מחדש את החומרה של המדפסת שיתאים למספר הרשום בחיישן שעל הטונר הישן
ובעת הצריבה מספקים את הפרמטרים הבאים:- Exact printer model
- Firmware version
- Machine Serial Number
- CRUM Number (Toner chip)
ועל זה הם גובים כסף
אתה מקבל "כביכול" קובץ שידרוג לחומרת המדפסת שלך אם אותם פרמטרים שקנית אותה רק בשם תת גירסה שונה וגבוהה יותר ממה שיש לך.
בקיצור..
עדיין לא פינו את המיחזור אצלי אז כנראה שהמדפסת הישנה שלך עוד מחכה לך........