FOREVER MLM
-
@שואף אמר בFOREVER MLM:
נשמע נפלא מידי, ואני מפחד שיש עוקץ
אם נשמע מפוצץ מידי
אז בטח יש עוקץ
כסף לא גודל על העצים
ואין ארוחות חינם -
@שואף מוצרים נחמדים, לא כולם, אבל ההתלהבות ירדה.
מי שמציע עכשיו עבודה זה כדי לגרד את הקרשים.
לדברים כאלה מצטרפים כשהגרף בעליה,
לא כ"כ התעמקתי, אבל כפי הנראה הוא לא.
נקודה נוספת שבמוצרים שהם תוספי תזונה צריך לברר היטב את ענין הכשרות עם מומחים. ביררתי וקיבלתי תשובות, אבל משהו מריח לא 100%.
אם היתה אפשרות להיצטרף כמשווק רק למוצרים ה"חמים" אולי היה על מה לחשוב.
(עברו הלאה לטרנד הבא "juice plus"...) -
מפוצץ - לא בדיוק.
אבל זה יכול להיות תוספת הכנסה לא רעה, תלוי במיקום שלכם (וכמה משווקים כמוכם יש באיזור) ובמאמצי הפרסום שלכם.
אשתי משווקת כמה שנים ואין שום עוקץ, היה רגוע.
לגבי הכשרות, רוב המוצרים הם לשימוש חיצוני, וגם לתוספי המזון יש כשרות וכ"א ישאל את רבותיו.
מוצרים רבים מוכָּרים עשרות שנים וידועים כיעילים (אציין לדוגמא את משחת השיניים ואת התרסיס הידוע, ועוד ועוד)שפע ברכה ופרנסה ברווח
א גוט וואך -
@שואף אני מצטרף לדברי @אינדזיינער
מכיר את זה באופן אישי זה לא הונאה, ולא שום עוקץ!
אבל זה גם לא מפוצץ, אפשר להרוויח מזה כסף, אבל כדי להרוויח הרבה צריך לעבוד...
זה לא הונאה בגלל שעיקר הרווח הוא ממוצרים אמיתיים (משא"כ בפירמידה).
וזה לא מפוצץ בגלל שבסופו של דבר צריך לעבוד, אמנם בשעות משלך ועם עצמאות מקסימלית, אבל לעבוד
אבל תמיד אפשר לנסות אין מזה הפסדים (הם מתחייבים ומקיימים להחזר כספי אם אתה מפסיק לעסוד ומחזיר את המוצרים) -
@רוב-יועץ אמר בFOREVER MLM:
(עברו הלאה לטרנד הבא "juice plus"...)
בפוראבר, בשונה מהחברה הנ"ל, עיקר ההכנסות נעשות מהמכירות, עם אופציה לבונוסים (משמעותיים) על צירוף משווקים נוספים.
כלומר, הדגש של החברה ושל המשווקים היא בעיקר על המוצרים, שעשרות שנים מוכיחים את עצמם, כאמור.
לעומת זאת בג'וס פלאס (ויש לי חברים קרובים שרשומים כ'זכיינים' בחברה) הדרבון העיקרי על המשווקים הוא לצרף אחרים, וכמה שיותר משווקים יהיו תחתיך וגם הם יביאו משווקים וכו' וכו' - תרוויח יותר.
אני לא מדבר על המוצר עצמו, שעל פניו נראה מעולה (אם כי יקר) ואף שמעתי על תוצאות חיוביות ביותר, אלא על אופן השיווק, שעפעס קצת לא מריח מושלם.
דעתי האישית בלבד.