תוך כמה זמן מקבלים אישור לתוסף CHROME
-
@מנצפך אמר בתוך כמה זמן מקבלים אישור לתוסף CHROME:
ומה קורה כשאתה עושה עדכון לתוסף? צריך לקבל אישור מחדש?
כן, אבל רק אם הוספת הרשאות וכו', ואם זה מאושר העידכון עולה אוטומטית, ואם לא העידכון נדחה.
מה הכוונה "הם נכסים רציניים"?
שהם לא מוכנים להתפשר על כלום, כאילו הם איזה גוגל
-
@מנצפך באשר לזמן הפרסום, עכשיו זה לוקח להם המון זמן, כנראה מצבת העובדים שלהם מוגבלת, בדרך כלל זה לוקח כמה שעות.
אם התוסף מצריך הרשאות לאתרים, הם מחמירים יותר וצריכים להבין למה אתה צריך הרשאות, בפרט אם אתה לוקח הרשאות מלאות לכל האתרים. -
@WWW אמר בתוך כמה זמן מקבלים אישור לתוסף CHROME:
@אביי אמר בתוך כמה זמן מקבלים אישור לתוסף CHROME:
אני משתמש בזה כשבניתי משהו לעצמי, אבל הכרום לא מוכן לתת לו לעבוד בלי שהוא נמצא בחנות,
אפשר להתגבר על זה, תחפש כאן בפורום את ההודעה של @yossiz בעניין.
כן אני מכיר את הטריק, אבל בד"כ שאתה בונה משהו לעצמך, יש עוד כמה חברים שרוצים... אז הכי פשוט זה להעלות לחנות בצורה פרטית, זה לא עולה כסף...
-
מה הכוונה הרשאות לאתרים? כלומר, בלי הרשאות לאתרים אני בעצם לא יכול לעשות מניפולציה בשום דף?
אכן, אתה יכול רק לעבוד עם דף פופאפ אבל לא תוכן להזריק תוכן לדפים ולא לגשת לבקשות שנשלחות מהדפים
-
@WWW
אפשר להסביר מהו הטריק להעלאת תוסף לא חתום?@yossiz אמר בשיתוף: סימניה להורדת תוסף כרום:
זכור לי שבעבר זה עבד לי. אבל עכשיו שאני מנסה אני לא מצליח...
אולי שינו משהו?
מה שכן עובד לי זה זה:reg add HKLM\Software\Policies\Google\Chrome\ExtensionInstallSources /v 1 /t REG_SZ /d "<all_urls>"
זה מאשר תוספים מכל מקום
אתה יכול להעלות את זה לרשת, ומי שהגדיר כנ"ל, יוכל להתקינו ע"י גישה לURL של הקובץ.