ציר של מחשב נייד לנובו שנשבר
-
@zvinissim כן cpm איסוף מבית הלקוח אך דא עקא שהם אומרים מראש שייתכן שזה בכלל לא כלול באחריות ולא התחשק לי להיות תקוע בלי מחשב ועוד עם סיכון של סגר שלך תדע מתי זה יחזור אלי רק בשביל לקבל הצעת מחיר נחמדה של 420₪ על חלק שבלנובו העולמית עולה 54$ אבל כרגע הוא בכלל לא במלאי אני הזמנתי חלק חילופי מחו"ל הפיתרון שאני רוצה זה פיתרון זמני
-
@aknvtchtk אמר בציר של מחשב נייד לנובו שנשבר:
@zvinissim כן cpm איסוף מבית הלקוח אך דא עקא שהם אומרים מראש שייתכן שזה בכלל לא כלול באחריות ולא התחשק לי להיות תקוע בלי מחשב ועוד עם סיכון של סגר שלך תדע מתי זה יחזור אלי רק בשביל לקבל הצעת מחיר נחמדה של 420₪ על חלק שבלנובו העולמית עולה 54$ אבל כרגע הוא בכלל לא במלאי אני הזמנתי חלק חילופי מחו"ל הפיתרון שאני רוצה זה פיתרון זמני
@aknvtchtk לא בטוח שדבק יעזור לך
הלחץ על הצירים שאתה מסובב ב 180 מעלות הוא יותר חזק מהדבק שתשים ולכן הוא יפרד שוב.בד"כ בדברים אלו צריך לראות את המחשב בשביל לחשבו על קומבינה שתחזיק.
או שתחכה לחלק שיגיע מחו"ל ולהחליף ובנתים לקפל בעדינות עם 4 ידיים (2 ידיים תופסות את הציר ו 2ידיים מסובבות את המסך) -
@zvinissim אני לא מקפל אותו בינתיים כלל הוא על מצב טאבלט שזה הרוב מה שאני משתמש בו ולכן רק חיפשתי רעיון לבינתיים אני חשבתי על ברגים קטנים עם אום אך הבעיה היא איך לקדוח בזה במדויק
מה עם הדבק למסך שבכל מצב אני יצטרך יש לך ידע בעניין
תודה רבה -
@zvinissim אני לא מקפל אותו בינתיים כלל הוא על מצב טאבלט שזה הרוב מה שאני משתמש בו ולכן רק חיפשתי רעיון לבינתיים אני חשבתי על ברגים קטנים עם אום אך הבעיה היא איך לקדוח בזה במדויק
מה עם הדבק למסך שבכל מצב אני יצטרך יש לך ידע בעניין
תודה רבהלא יודע
אברר לך דרך אוקטלי בע"ה מחר -
@zvinissim תוכל לברר לי גם על החלק?
מספר מק"ט בלנובו 5H50N67846@aknvtchtk זה לא מספיק
צריך מספר סיראליתשלח לי בפרטי