טיפ | איך להדפיס עותק אחד כ4 עותקים בדף בוורד
-
@searchnicks אמר בטיפ | איך להדפיס עותק אחד כ4 עותקים בדף בוורד:
הנה משהו שנודע לי רק אתמול.
עד היום אם הייתי רוצה להדפיס 4 בדף, הייתי מעתיק ומדביק 4 דפים זהים, ועושה 4 בדף.
חבר החכים אותי שאפשר אחרת.
לכתוב בטווח עמודים להדפסה: 1, 1, 1, 1.
ואז לעשות 4 בדף.והמדפסת מדפיסה את ארבעתם בדף אחד.
-
@כאן אמר בטיפ | איך להדפיס עותק אחד כ4 עותקים בדף בוורד:
לי הצליח.
הגדרת 4 בדף???הצליח. @searchnicks תודה רבה.
-
@searchnicks אלפי תודות!!!
כבר שנים אני עובד קשה כל פעם -
@UA
תפתח את חלונית העמודים בתוכנת acrobat,
תקח את הקובץ שפתוח כעת מהתיקיה שזה מאוחסן ותזרוק את זה לתוך חלונית העמודים
Acrobat יתריע שאי אפשר להוסיף את הקובץ לאותו הקובץ, תאשר ואופ יש שתי עמודים בקובץ הזה, אם אתה רוצה 4 עמודים תעשה את אותו התהליך עוד פעם ויהיה לך 4 עמודים, -
@איש-יהודי
אצלי באקרובט אני לוחץ בצד שמאל על סרגל העמודים
בוחר את העמוד/עמודים שאני רוצה לשכפל לוחץ קונטרול וגורר -
@yossiz אמר בטיפ | איך להדפיס עותק אחד כ4 עותקים בדף בוורד:
@UA תשתמש עם הטיפ של @searchnicks בתוכנת PDF אחר. למשל ב-foxit זה עובד. יש לי נסיון המון שנים בשימוש בטיפ הזה ב-foxit.
(איך יכול להיות שידעתי את הטיפ ולא פירסמתי פה? א קשיא אופ'ן מעשה...)גם אני הייתי בטוח שכולם יודעים מזה ואני זה שעבדתי קשה סתם...
עובדה שקיבלתי מלא תודות..
אדרבה, זה רק דוגמא לכך שיש עוד 'פכים' קטנים שאנחנו עושים בלי לחשוב שזה למעשה 'טיפ' שיכול לעזור מאד לאחרים.
-
-
@איש-יהודי אמר בטיפ | איך להדפיס עותק אחד כ4 עותקים בדף בוורד:
@UA
תפתח את חלונית העמודים בתוכנת acrobat,
תקח את הקובץ שפתוח כעת מהתיקיה שזה מאוחסן ותזרוק את זה לתוך חלונית העמודים
Acrobat יתריע שאי אפשר להוסיף את הקובץ לאותו הקובץ, תאשר ואופ יש שתי עמודים בקובץ הזה, אם אתה רוצה 4 עמודים תעשה את אותו התהליך עוד פעם ויהיה לך 4 עמודים,סליחה על ההקפצה, פשוט לא עובד לי.
לאחר שעבד לי עשרות פעמים. -
@משרדי תבקש סליחה מעצמך, אם היית פותח נושא חדש היה לך סיכוי הרבה יותר גבוה לקבל עזרה.
לגופו של פטנט, אני מבין שמדובר באקרובט פרו דוקא, ומכיון שכך אינני מבין למה לא לעשות העתק הדבק לדף/ים בחלונית הדפים, זה לא משכפל? אין תחת ידי אקרובט פרו לבדוק.
(@איש-יהודי לא מבקר פה תכופות). -