איך חוסמים WIFI על ידי תוכנה חיצונית קוד וכדו'
-
@yosi44 האם מה שכתבת כאן
אמר באיך חוסמים WIFI על ידי תוכנה חיצונית קוד וכדו':
אני לא מבין בתכנות
מה שכן אפשרי לעשות זה להתחבר לרשתות שאתה רוצה למשל לרשת הביתי ולרשת בעבודה ולרשת במשרד ואז אפשר להתקין חסימה שתמנע את האפשרות להוסיף רשתות חדשות (וכמובן שיש לעשות 'שכח' לכל הרשתות הישנות שהתחברו אליהם בעבר שרוצים להזהר מהם בעתיד)רלוונטי לגרסא הזו?
-
@mdy אמר באיך חוסמים WIFI על ידי תוכנה חיצונית קוד וכדו':
כל הכבוד לממציא הקובץ
אבל רק ליידע.... הקובץ הקודם, שיבש כמה דברים במחשב אפילו אחרי הסרה (פורסם כבר בעבר. יש מצב שהייתי צריך להתקין ווינדוס מחדש בגלל זה)
מקווה שבקובץ החדש אין בעיה. בכל זאת קחו בחשבון.
אשמח להכחשת המפתחלא מוזכר לעיל שיבוש אבל תפרט בבקשה מה שיבש לך בדיוק כי לא ראינו כזאת אצל אחרים
-
סתם שאלת תם.
מה רע בחסימה של אאוטנט, או של נטפרי? -
@mdy אמר באיך חוסמים WIFI על ידי תוכנה חיצונית קוד וכדו':
@יוני אחרי ביטול "מסודר" היו בעיות
אם הבנתי נכון אחרי שבקשת הסרה היו בעיות אבל כל זמן שהחסימה פעלה היה בסדר?
הוא כתב מליון פעם וגם בעת ההתקנה שהוא אינו מספק קובץ הסרהבקיצור החסימה טובה מי שמתכוון בעתיד לבקש או לנסות להסיר אז שיחשוב פעמיים אם להתקין, @mdy אני צודק?
-
@ג-י-מ אמר באיך חוסמים WIFI על ידי תוכנה חיצונית קוד וכדו':
סתם שאלת תם.
מה רע בחסימה של אאוטנט, או של נטפרי?מצוין, תוכל לשלוח לי בבקשה את ההתקנה של החסימה שלהם
נטפרי (היינו "וייפרי") לא חוסם אינטרנט אלא מגביל את המחשב לאינטרנט של נטפרי בלבד אבל סוף כל סוף זה אינטרנט ולא חסימת אינטרנט. -
למה לא נותנים לכל אחד להתקין הרי בלא"ה זה בחינם?!
איך שלא יהיה זה כנראה עונה על השאלה של @ג-י-מ ("מה רע בחסימה של אאוטנט") שטוב שיש קובץ שנתנו פה לניתוק מבלי צורך לרוץ לאאוטנט- אישית אני מכיר כמה שמתעצלים ללכת לניתוק וחבל שלפחות בנתיים שיהיה להם קובץ ניתוק כמו זו שנתנו פה באשכול.אם יש לכם חסימה "יציבה" יותר תתנו אותה פה אבל לא משהו שיהיה אפשר להסיר די בקלות שאז אין זו חסימה אלא משחק ילדים ורבים חללים הפילה שחושבים שהמחשב חסום ונותנים אותה למי שנותנים ויתכנו מכשולות
-
@יוני הם לא מפיצים אותה לפי מה שהבנתי כי הם לא רוצים שמישהו יצליח לפצח או לפרוץ אותה ,
כי היה להם בהרבה יותר קל לחלק את זה ולא להטריח נציגים בכל הארץ , במיוחד שזה משהו שלא עולה כסף
וגם שווה ללכת על אוטנט למרות המאמץ , כי זה לא מאמץ הכי גדול
כי אתה אומר שאתה רוצה משהו יציב
וחסימות אחרות שזה בשליטה שלך ,אז זה בהרבה פחות טוב כי אתה בעצך תמיד יכול לפתוח
וגם לא תמיד החסימה היא ברמה גבוה -
@ג-י-מ אמר באיך חוסמים WIFI על ידי תוכנה חיצונית קוד וכדו':
סתם שאלת תם.
מה רע בחסימה של אאוטנט, או של נטפרי?כי אאוטנט חוסם את הרשת לחלוטין והתוכנה המוצעת פה היא לנטרול ה WIFI בלבד. מי שגולש על נטפרי באמת לא צריך חסימת WIFI ומספיק שיתקין WIFREE