איך חוסמים WIFI על ידי תוכנה חיצונית קוד וכדו'
-
@chv אמר באיך חוסמים WIFI על ידי תוכנה חיצונית קוד וכדו':
@yosi44 אין בעיה לא הפצתי את הסולושן לביטול. אבל לדעתי חשוב מאוד!!!!! להסיר את זה מכאן או לכתוב מפורשות שזה אל חזור, כי אני רק מסקרנות פתחתי את זה וכמו שכולם עושים לחצתי פתיחת קובץ שהורד, ו.. ירד לי הוויפיי.. אז שיכתבו ברור שלא יפלו בזה אנשים
צודק. יתכן ואוסיף לזה שאלה לפני החסימה כמו שיקפוץ חלון "האם אתה בטוח שהנך רוצה לנטרל את הוייפיי לחלוטין" ורק אן ילחץ אישור יחסם.
-
-
@UA אמר באיך חוסמים WIFI על ידי תוכנה חיצונית קוד וכדו':
@yosi44 איך אני יכול לדבר איתך בפרטי?
-
@yosi44 יש מצב שאתה מכין חסימה שמאפשרת את כל החסימות שברמה הגבוהה, נטפרי, נתיב, אתרוג, וחוסמת את כל האחרים.
נראה לי יציל הרבה יהודים [ואני בתוכם] שלא מתקינים וויפרי כי צריכים להתחבר גם לחיבור אחר. -
@אליעזר-מירון אמר באיך חוסמים WIFI על ידי תוכנה חיצונית קוד וכדו':
@yosi44 יש מצב שאתה מכין חסימה שמאפשרת את כל החסימות שברמה הגבוהה, נטפרי, נתיב, אתרוג, וחוסמת את כל האחרים.
נראה לי יציל הרבה יהודים [ואני בתוכם] שלא מתקינים וויפרי כי צריכים להתחבר גם לחיבור אחר.אני לא מבין בתכנות
מה שכן אפשרי לעשות זה להתחבר לרשתות שאתה רוצה למשל לרשת הביתי ולרשת בעבודה ולרשת במשרד ואז אפשר להתקין חסימה שתמנע את האפשרות להוסיף רשתות חדשות (וכמובן שיש לעשות 'שכח' לכל הרשתות הישנות שהתחברו אליהם בעבר שרוצים להזהר מהם בעתיד) -
חשוב ביותר:
לפני שמתקינים את התוכנה הזו צריך לקחת בחשבון שזה עושה שינויים בלתי הפיכים כמעט במחשב
אני לדוגמה רציתי לנסות את זה, אבל מיד שפתחתי את התוכנה לא הופיעה שום הודעה של שאלה או משהו אלא מיידית הוויפי התנתק.ביקשתי מהמפתח לעזור לי להסיר את זה, והוא אמנם הסיר אבל זה לגמרי לא הסתדר ועדיין יש לי בעיות במחשב בעקבות זאת. כרגע מנסים להחזיר את המצב לקדמותו.
חשוב מאד: לפני שמתקינים את זה לקחת בחשבון שזה בעיה קשה לבטל את זה.
-
עדכון
קובץ חדש לנטרול וייפיי (בלבד ולא את כל הרשת). הקובץ משבש כמה וכמה דברים במערכת בשונה מהקובץ הראשון.
אנו מזהירים שאחרי החסימה לא תהיה אפשרות להשתמש בוייפיי.
בקובץ זה נוסף גם מחיקת נקודות שחזור - זהירות!
בסיוע @yossiz התוכנה תשאל פעמיים אם אתה בטוח שהנך רוצה לבטל את הוייפיי ואין דרך חזור
הורדה:
נטרול וייפיי.rar