היתכן נטסטיק דור 4 יש לו חיבור חלש יותר מנטסטיק דור 3?
-
לאחרונה החלפתי מנטסטיק התומך רק בדור 3 לנטסטיק התומך בדור 4. תמוה לי, שבנטסטיק הקודם כמעט תמיד הראה לי מצב החיבור בין 3-5 פסים ירוקים. ועכשיו בנטסטיק החדש החיבור הוא רק 2-3 פסים. האם זה הגיוני?
(יצויין, שעם זה, הגלישה הרבה יותר מהירה עכשיו עם שתי הפסים, ממה שהיה בעבר עם 4-5 פסים) -
@חוות-דעת אל תתייחס לפסים, מה שמשמעותי בגלישה זה איזה דור אתה, ודור 3 מביא לך הכי הרבה 21Mbps ודור 4 יכול להגיע ל-100 ואפילו ל-250 (זה כמובן רק במכשירים תומכים ובישראל זה כמעט לא אפשרי), למעשה - ככל הנראה היה לך בדור 3 באיזור ה-7-12 מגהביט, ועכשיו בדור 4 זה אמור להיות לפחות כפול אם לא מרובע.
כל מה שמשמעותי בפסים, זה השיהוי, והרצף של הקליטה, היינו אם מה שאתה עושה דורש קליטה רציפה כגון : שיחות, שיחות וידאו, משחק אונליין, או שלחן עבודה מרוחק כו', ויש לך בדור 4 רק פס אחד, ובדור 3 יש לך 3-4-5 פסים, עדיף לך דור 3, אבל אם אתה סתם גולש או מוריד ודאי שעדיף דור 4.
נ.ב. בדור 4 פס אחד זה בערך כמו 2.5 פסים בדור 3, טכנית.
ממליץ לך להכנס בהגדרות של הנטסטיק ולהגדיר אותו על 4G Only כלומר שיכריח את עצמו להישאר תמיד בדור 4 ולא ירד לדור 3 כשיש קצת פסים, כי כאמור לעיל זה מה שאתה צריך. בהצלחה רבה. -
@chv אמר בהיתכן נטסטיק דור 4 יש לו חיבור חלש יותר מנטסטיק דור 3?:
ממליץ לך להכנס בהגדרות של הנטסטיק ולהגדיר אותו על 4G Only כלומר שיכריח את עצמו להישאר תמיד בדור 4 ולא ירד לדור 3 כשיש קצת פסים, כי כאמור לעיל זה מה שאתה צריך. בהצלחה רבה.
אני לא מוצא איפה מגדירים את זה. יש לי נטסטיק האוואי E8372. דוקא עכשיו זה פעם ראשונה שאני רואה שבאופן אוטומטי הוא החזיר לי הדור 3.
-
@aknvtchtk אני מכיר את התכנה הזאת וגם יש להם אפליקציה ("HI") ושניהם לא עובדים עם סיסמאות כלומר הם לא מצליחים לפתוח את השם משתמש וסיסמה של הנטסטיק (ניסתי עם שלוש דגמים של וואווי) זה כל פעם כותב שהשם משתמש וסיסמה שגויים (אפילו שהקלדתי נכון). אז זה לא שמיש. כי אי אפשר לשנות שום הגדרות.
ממש מוזר לי שזה עבד לך. שוב - נסתי את זה על שלושה דגמים, בשני מחשבים שונים.