מחשב איטי, ללא סיבה 'נראית' לעין
-
המחשב שלי נהיה איטי בשבועיים האחרונים, בצורה משמעותית, כלומר עד שהתהליך יופעל לוקח זמן, אבל הפעולה שלו לעצמו כן עובד מהר.
לדוגמא, לפתוח אתר/תוכנה/חלון/חלון משנה לוקח זמן, אבל אח"כ אפשר להפעיל אותו/להשתמש בלי בעיה, ואז כשאני סוגר, ופותח שוב, אז עוד פעם כנ"ל
אותו דבר גם בגימייל, כלומר לפתוח מייל, לעשות שלח/מחיקה וכדומה, לוקח זמן עד שמקבל תגובה
מה זה יכול להיות?
יש SSD, 8GB RAM,
בשימוש רגיל זה נראה ככה, (חוץ מהרשת שזה בד"כ 1 אחוז)

יצויין שלא מדובר על התקנת תוכנה כלשהיא לאחרונה
-
המחשב שלי נהיה איטי בשבועיים האחרונים, בצורה משמעותית, כלומר עד שהתהליך יופעל לוקח זמן, אבל הפעולה שלו לעצמו כן עובד מהר.
לדוגמא, לפתוח אתר/תוכנה/חלון/חלון משנה לוקח זמן, אבל אח"כ אפשר להפעיל אותו/להשתמש בלי בעיה, ואז כשאני סוגר, ופותח שוב, אז עוד פעם כנ"ל
אותו דבר גם בגימייל, כלומר לפתוח מייל, לעשות שלח/מחיקה וכדומה, לוקח זמן עד שמקבל תגובה
מה זה יכול להיות?
יש SSD, 8GB RAM,
בשימוש רגיל זה נראה ככה, (חוץ מהרשת שזה בד"כ 1 אחוז)

יצויין שלא מדובר על התקנת תוכנה כלשהיא לאחרונה
@searchnicks אנטי וירוס אולי?
אתה לא רואה איזה תנועה חריגה במנהל המשימות כשזה איטי? -
@searchnicks אנטי וירוס אולי?
אתה לא רואה איזה תנועה חריגה במנהל המשימות כשזה איטי?@WWW
זה העניין.
אין שום תנועה חריגה, אבל סביר בגדר הנורמה, אבל עדיין איטי...
כלומר זה לא איטי בביצועים, זה איטי בתגובה של המחשב לפקודות.
כלומר לפתוח תוכנה/לפתוח פוטושופ(כלומר נתקע על מריץ XYZ)/למחוק מייל לוקח זמן להגיב, אבל אח"כ להשתמש בתוכנה/לעצב בפוטושופ/לכתוב מייל הכל נוסע. -
@WWW
זה העניין.
אין שום תנועה חריגה, אבל סביר בגדר הנורמה, אבל עדיין איטי...
כלומר זה לא איטי בביצועים, זה איטי בתגובה של המחשב לפקודות.
כלומר לפתוח תוכנה/לפתוח פוטושופ(כלומר נתקע על מריץ XYZ)/למחוק מייל לוקח זמן להגיב, אבל אח"כ להשתמש בתוכנה/לעצב בפוטושופ/לכתוב מייל הכל נוסע.@searchnicks נשמע כבעייה בדיסק הקשיח.
-
@searchnicks נשמע כבעייה בדיסק הקשיח.
@yossiz
SSD חדש מלפני כחצי שנה? -
@yossiz
SSD חדש מלפני כחצי שנה? -
@searchnicks תבדוק עם Procmon .
@WWW שו הדא?
-
@WWW שו הדא?
@searchnicks אמר במחשב איטי, ללא סיבה 'נראית' לעין:
@WWW שו הדא?
אני משער שזה:
https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/procmon -
@WWW שו הדא?
@searchnicks ערכתי את ההודעה שלי.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות