-
@NOKIA אמר בעזרה לזיכוי הרבים!:
צריך שידליק רק את הדף של העלונים ולא חדשות וכד'
נניח שתפתור את הבעיה הזאת ותצליח לפתוח את הדף המבוקש
האם יוכלו לפתוח את הלינקים של העלונים בכדי לשלוח להדפסה ?אפשר לכתוב קובץ bat/cmd/script שיפתח את הדפדפן בדף המבוקש
ולהמיר לEXE -
@משחזר-מידע אמר בעזרה לזיכוי הרבים!:
אפשר לכתוב קובץ bat/cmd/script שיפתח את הדפדפן בדף המבוקש
ולהמיר לEXEאבל אז יוכלו לעבור משם לדפים אחרים
הוא רוצה לחסום את כל שאר הדפים באתר -
@NOKIA
כמה שוקל ההיברובוקס להורדה?
משנה לי אם אני יכול עם החבילה שלי להוריד
תודה רבה -
@מצפה-לישועת-ד אמר בעזרה לזיכוי הרבים!:
@NOKIA
כמה שוקל ההיברובוקס להורדה?
משנה לי אם אני יכול עם החבילה שלי להוריד
תודה רבהלא מדובר במאגר עצמו, אלא בתוכנת קיוסק שאפשר לגשת איתה אך ורק להיברובוקס. זה שוקל 59mb
-
@ניולי
אהה
אני הייתי בטוח שזה כל המאגר של היברובוקס ופחדתי לגמור לעצמי את החבילה....
תודה רבה -
@NOKIA
תנסה לעשות קיצור דרך כזה"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --kiosk --kiosk-printing "https://google.com/"
אבל אני לא יודע אם זה חסום מכל מיני עקיפות
ואתה לא רוצה שהמחשב בבית כנסת יהפוך לעמדת גלישה לילדים
אז צריך לבדוק את הנושא טוב מכל הכיוונים
לפרטים נוספים עיין כאן -
@משחזר-מידע אמר בעזרה לזיכוי הרבים!:
@NOKIA אמר בעזרה לזיכוי הרבים!:
צריך שידליק רק את הדף של העלונים ולא חדשות וכד'
נניח שתפתור את הבעיה הזאת ותצליח לפתוח את הדף המבוקש
האם יוכלו לפתוח את הלינקים של העלונים בכדי לשלוח להדפסה ?אפשר לכתוב קובץ bat/cmd/script שיפתח את הדפדפן בדף המבוקש
ולהמיר לEXEהבעיה שלו היא ש'סייפר' לא נותן לפתוח את הדפדפן בכלל, הצגה של תובן הדף בקובץ bat נתנה תוצאה לא ריאלית
test2.bat -
אני מחפש כרגע מידע על הזרקת סקריפט ב WebBrowser ב WPF
הסקריפט (JS)if(document.getElementById("divMenuTest")) { var demo = document.getElementById("divMenuTest"); demo.remove(); } if(document.getElementById("divMainBanner")) { var demo = document.getElementById("divMainBanner"); demo.remove(); } if(document.getElementById("divNewMenu2")) { var demo = document.getElementById("divNewMenu2"); demo.remove(); } if(document.getElementById("divMivzHor")){ var demo = document.getElementById("divMivzHor"); demo.remove(); } if(document.getElementById("ifrRight")){ var demo = document.getElementById("ifrRight"); demo.remove(); } if(document.getElementById("ifrMain")){ var demo = document.getElementById("ifrMain"); demo.remove(); } if(document.getElementById("cphBottom_ifrGilTower")){ var demo = document.getElementById("cphBottom_ifrGilTower"); demo.remove(); } if(document.getElementById("divBottom")){ var demo = document.getElementById("divBottom"); demo.remove(); } if(document.getElementById("lnkMainBanner")){ var demo = document.getElementById("lnkMainBanner"); demo.remove(); } var scriptTag = document.createElement("base"); scriptTag.target = "_self"; (document.getElementsByTagName("head")[0] || document.documentElement ).appendChild(scriptTag); var links = document.links, i, length; for (i = 0, length = links.length; i < length; i++) { links[i].target == '_blank' && links[i].removeAttribute('target'); }
-
למה לא תשים אינטרנט של נטפרי ותפתח בהגדרות אישיות רק מה שאתה רוצה?
-