בעיה חמורה במסך - מה אפשר לעשות ?
-
@מעמד
לדעתי, (אפשר לחלוק עלי). לא שווה להשקיע בתיקון המחשב הזה.בפרט לאחר ששמענו (באשכולות אחרים) את החסרונות הנוספים שלו, ראם נמוך ודיסק קשיח ולא SSD וכו'
מפרט כזה לא מתאים לעבודתך,
ובמוקדם או במאוחר תצטרך בכל אופן לרכוש מחשב חדש...
העיקר שיהיה בהצלחה.
-
לענ"ד זה מחזק את ההשערה של
@אלי-TZA אמר בבעיה חמורה במסך - מה אפשר לעשות ?:
עוד נקודה: יכול להיות שהבעיה בכלל בפלט (הכבל הפנימי בין המחשב למסך), אבל הסיכוי נמוך כי כשהפלט תקול בד"כ זה לא בבת אחת לא עובד אלא תקופה "משחק" וכן משחק כשפותחים/סוגרים את המסך.
אולי תבדוק בכיוון הזה.(נראה שהכבל הפנימי לא תקין)
-
@מעמד אמר בבעיה חמורה במסך - מה אפשר לעשות ?:
הלכתי לטכנאי ואין לו כעת את המסך המתאים
מה אני עושה ?
אני צריך לתקן את המסך באופן מהיר !
אני באמצע ספר ועוד שבוע שבועיים אני אצטרך לעשות עוד ספר !
וזה מאד מפריע לי !
האמת שהמצב כעת יותר גרוע מהתמונה העליונה
כך זה נראה@מעמד אתה רוצה טכנאי מהיום לאתמול?
אני יכול להפנות אותך למעבדה של אוקטלי שהם מתעסקים בלנובו (לא מתחייב על מחיר ולא על כלום)
-
@zvinissim כמה זה יכול לעלות ? (לא צריך להתחייב, רק כיוון )
@מעמד אני אשאל אותו במיל ואחזיר לך תשובה
תן תזכורת מחר -
@אלי-TZA אמר בבעיה חמורה במסך - מה אפשר לעשות ?:
ב. גם מחשב נייד אפשר לחבר למסך חיצוני, וכדאי באמת לבדוק כדי להוריד את הסיכון שמדובר בבעיית חומרה לא במסך (לא סביר אבל הבדיקה פשוטה)
עוד נקודה: יכול להיות שהבעיה בכלל בפלט (הכבל הפנימי בין המחשב למסך), אבל הסיכוי נמוך כי כשהפלט תקול בד"כ זה לא בבת אחת לא עובד אלא תקופה "משחק" וכן משחק כשפותחים/סוגרים את המסך.הטכנאי פתח את המסך ובדק עם הכבל דבוק או משוחרר, אז המסך שיחק שם במקום החיבור בצד אחד כשהוא נגע בו
מה זה אומר ?
שזה רק כבל ? -
@zvinissim מאיפה זה ?
זה מסך ? או חלק אחר ?
במסך שלי אני לא רואה מספיק ברור@מעמד שלחתי כבר את המייל
התמונה של המספר הסיראלי לקחתי מהפוסט הראשון שלך.
זה החלק שאתה צריך (מחר אני אקבל תשובה ברורה יותר - למה לא אמרת לי בבוקר/צהרים בדיוק היום דיברתי איתו)
התמונה מהמקורות שלי (מהאתר של לנובו)
-
-
@zvinissim אמר בבעיה חמורה במסך - מה אפשר לעשות ?:
מחר אני אקבל תשובה ברורה יותר - למה לא אמרת לי בבוקר/צהרים בדיוק היום דיברתי איתו)
איך אני אמור לדעת ?!
אגב, התמונה של הסיריאל זה כבר מלפני 9 ימים -
@zvinissim אמר בבעיה חמורה במסך - מה אפשר לעשות ?:
@מעמד
https://pcsupport.lenovo.com/il/he/products/laptops-and-netbooks/lenovo-g-series-laptops/lenovo-g510-notebook/80a8/59404259/cb32607660?linkTrack=Homepage%3ABody_Search Products&searchType=6&keyWordSearch=CB32607660.80A8.LENOVO-G510-NOTEBOOKאגב זה מתאים לגודל שלי ?
כי אצלי המסך בגודל 15.6"