אחריות בינלאומית למחשבי Lenvo ThinkPad / IdeaPad בארץ
-
לשאלת הרבים ולאור שאנשים קונים מחשבי Lenvo ThinkPad / IdeaPad בחו"ל ומביאים לארץ עם אחריות בינלאומית - במחשבי לנובו בלבד
הנוהל הזה "יחסית" ישן מסוף 2017 אך רבים לא יודעים זאתבעקבות היבוא המקביל של המחשבים וכל אחד יכול להביא מחשבים לארץ צריך לשים לב לנושא אחריות בינלאומית.
- עקרונית אחריות בינלאומית לא תופסת בארץ.
- את נושא האחריות ניתן לבדוק בכתובת הבאה ובשורת החיפוש יש להקליד את מספר הסיראלי של המחשב (וחיפשו)
המחשב יציג לכם את המחשב שלכם ואת המפרט (במידה וקיים).
תלכו לכרטיסיית אחריות ותדפדפו טיפה למטה ותראו אם האחריות תופסת בארץ או לא - מחשבים שנקנו בארץ במקום מסודר (כגון: אייבורי,KSP וכד') האחריות תתפוס בארץ - ע"פ הידוע לי אא"כ החנות עשתה ייבוא מקביל ליבואן.
מחשבים שקניתם מחו"ל באופן נפרד - בדקו לפני שקונים.
_
קניתם מחשב מחו"ל וצריך שרות במסגרת האחריות - מה עושים
-
מחשבי ThinkPad
ישנה אפשרות לשלם סך של 40$ ולקבל שרות אחריות בארץ (במעבדה של IBM בפ"ת) ואז תוכלו להכניס את המחשב לתיקון באחריות.
ישנה אפשרות לקבל תמיכה טלפונית - יוכלו רק לנסות לעזור לכם לאתר את הבעיה ואולי לשלוח לכם דרייברים למחשב. -
מחשבי IdeaPad.
לפי הבנתי שרות באחריות במעבדת CPM למחשבי IdeaPad עלולה להיות טיפה בעייתית (אם תקבלו אותה בכלל) לכן רצוי להתקשר אליהם ולבדוק זאת בטרם קניית המחשב.
כל הכתוב למעלה זה רק למידע בלבד - כל קניית מחשב תבדקו את תוקף האחריות עם היבואן לפני שקונים.
טל"ח -
@zvinissim אמר באחריות בינלאומית למחשבי Lenvo ThinkPad / IdeaPad בארץ:
ראשית כל הכבוד על הפוסט החשוב!!!!
כמה הערות ושאלות אם יורשה לי.- את נושא האחריות ניתן לבדוק בכתובת הבאה ובשורת החיפוש יש להקליד את מספר הסיראלי של המחשב (וחיפשו)
הבעיה היא שרוב הפעמים אין אפשרות לקבל מספר סידורי לפני הקנייה. יש אפשרות לחפש לפי דגם וכדו'?
- מחשבי ThinkPad
ישנה אפשרות לשלם סך של 40$ ולקבל שרות אחריות בארץ (במעבדה של IBM בפ"ת) ואז תוכלו להכניס את המחשב לתיקון באחריות.
איך שידוע לי יש גם מעבדה בירושלים [או לכל הפחות נקודת איסוף] בדרך חברון בירושלים.
מנסיון שלי למרות שע"פ הספר עלות התיקון היא 40 דולר אני נפגשתי לפחות בפעם אחת שתקנו ללא עלות כלל. כמובן שא"א לסמוך על זה.... -
מחשבי ThinkPad
- מחשבי IdeaPad.
איך אפשר לדעת איזה מחשב יש לי ?
יש לנובו G510 -
@מעמד אמר באחריות בינלאומית למחשבי Lenvo ThinkPad / IdeaPad בארץ:
איך אפשר לדעת איזה מחשב יש לי ?
...Google it
@מעמד אמר באחריות בינלאומית למחשבי Lenvo ThinkPad / IdeaPad בארץ:
יש לנובו G510
זה IdeaPad
-
@aiib אמר באחריות בינלאומית למחשבי Lenvo ThinkPad / IdeaPad בארץ:
הבעיה היא שרוב הפעמים אין אפשרות לקבל מספר סידורי לפני הקנייה. יש אפשרות לחפש לפי דגם וכדו'?
כן. יש אפשרות לחפש לפי דגם (יותר נכון Item model number שזה מה שמופיע לאחר הדגם של המחשב).
אני בדקתי לפי Item model number וקיבלתי את סוג המחשב.
אם תרצה לדעת את האחריות תהיה נתן ל"חסדיו" של המוכר שימסור לך לפני הקניה ואז תכל לדעת מה מצב האחריות -
אם תרצה לדעת את האחריות תהיה נתן ל"חסדיו" של המוכר שימסור לך לפני הקניה ואז תכל לדעת מה מצב האחריות
עריכה (תיקון משפט)
אם תרצה לדעת את האחריות תהיה נתן ל"חסדיו" של המוכר שימסור לך מספר הסיראלי של המחשב שהוא רוצה למכור לך ולפני הקניה תכנס לאתר ותבדוק את מצב האחריות לפני הקניה.
רק אם אתה קונה שאתה מקבל את המחשב תוואדה שזה באמת המספר הוא נתן לך מלכתכילה -
שוחחתי עם המעבדה בפתח תקווה, ואמרו לי שיש אופציה של אחריות בינלאומית שנתמך אצלם.
אז פניתי לצ'אט של לנובו, והם לא ידעו ממש מה לומר לי בנושא.
כלומר יש אחריות בינלאומית, אבל הנציג לא ידע להבטיח לי שיתפוס בישראל. -
-
דיברתי שוב עם שירות לקוחות
בלנובו יש שלוש חבילות אחריות.- Depot Support = אחריות רגילה, נדרש למסור את המחשב למעבדה ולשלם 40$.
- Onsite Support = טכנאי מגיע לבית הלקוח, אבל עדיין צריך לשלם 40$.
- Premier Onsite Support = טכנאי מגיע לבית הלקוח, ולא צריך לשלם 40$.
אז לשיקולכם...
אני לא לוקח אחריות, זה המידע שמסרו לי בשרות לקוחות. -
@searchnicks אמר באחריות בינלאומית למחשבי Lenvo ThinkPad / IdeaPad בארץ:
שוחחתי עם המעבדה בפתח תקווה, ואמרו לי שיש אופציה של אחריות בינלאומית שנתמך אצלם.
אז פניתי לצ'אט של לנובו, והם לא ידעו ממש מה לומר לי בנושא.
כלומר יש אחריות בינלאומית, אבל הנציג לא ידע להבטיח לי שיתפוס בישראל.@searchnicks פספסת את הרכבת
מה שאני כתבתי זה נכון למועד כתיבת הפוסט שלי.
היום אין לי דרך לבדוק את זה.