בקשה בעזרה בתחביר VBA באקסס
-
אני מנסה לפתוח טופס עם תחביר WHERE.
הבעיה היא כזו:
אני פותח טופס שבתוך הטופס יש פקד כרטיסיה ובכרטיסיה הראשונה אני שם טופס משנה.
אני צריך להגיע לרשומה מסוימת בטופס המשנה הקשורה לטופס שממנה אני פותח את הטופס.אני מנסה את כל האפשרויות ה WHERE ואני מקבל את התוצאה הראשונה של הטבלה.
יש למשהו רעיון איך אני כותב נכון את התחביר
דוגמאות קוד שאני נותן
יכול להיות שאני מפספס משהו???"Form_FormWizradCloseDeal!idClient =" & Me.TblTalk_IdClient "Form_FormCompletionOfCustomerIinformationWizrad!IdClient =" & Me.TblTalk_IdClient, , acDialog "Form_FormCompletionOfCustomerIinformationWizrad!Form_FormCompletionOfCustomerIinformationWizrad =" & Me.TblTalk_IdClient, , acDialog Form_FormWizradCloseDeal!TabCtl0!Page1 =" & Me.TblTalk_IdClient, , acDialog
פורסם במקור בפורום CODE613 ב14/12/2014 14:39 (+02:00)
-
תעלה דוגמא, יהיה יותר קל להבין את הבעייה.
Case 32 'áéöåò òñ÷ä ' DoCmd.RunCommand acCmdSaveRecord Me.TblTalk_HasADeal.Value = True DealExecution.Enabled = True CoDelay.Enabled = False TalkDelay.Enabled = False RemindDate.Enabled = False RemindTime.Enabled = False **DoCmd.OpenForm "FormWizradCloseDeal", , , "Form_FormWizradCloseDeal!??????? =" & Me.TblTalk_IdClient, , , acDialog** Case 33 ' ìà ìäú÷ùø éåúø ìì÷åç æä
פורסם במקור בפורום CODE613 ב14/12/2014 15:54 (+02:00)
-
מה זה Form_FormWizradCloseDeal ??? זה שם של טבלה???
תנאי WHERE נועד ל SQL שאינו מכיר כלל באובייקטים שלך אלא בטבלאות בלבד. תסיר את הקידומת הזאת (לא צריך אותה, ואם אתה מתעקש תשים את השם של הטבלה ההורה של השדה) וזה ייפתר.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב14/12/2014 22:16 (+02:00)
-
אני מעלה קובץ דוגמה קטן.
הבעיה היא שיש הפנה לכרטיסיה בטופס חדש ובתוך הכרטיסייה יש טופס משנהפורסם במקור בפורום CODE613 ב15/12/2014 09:33 (+02:00)
-
מצ"ב קובץ
מסד נתונים2.accdb
הוראות:
להגדיר במאפייני FormB "יש מודול" שווה ל"כן"
לוותר על הפתיחה כדיאלוג.
לעבור על הקוד המתוקן ולהבין איך זה עובד.בהצלחה!
פורסם במקור בפורום CODE613 ב15/12/2014 12:20 (+02:00)
-
אם זה עובד סמן כנפתר.
תודה רבה על עזרתך אך זהו לא הפתרון שאני מחפש.
הפתרון טוב לכשעצמו אולי שצריך לפתוח טופס שהוא לא מוקפץ ולכן אולי כדי להשתמש בו.
אני צריך לבנות טופס מוקפץ שישתמש כאשף השלמת נתונים ועסקה כאשר הטופס המוקפץ יש בו כרטיסיות וטפסי משנה בכל כרטיסיה לכן הפתרון שנתת היה פחות אידאלי בשבילי. (אם לא היו כרטיסיות וטפסי משנה היה יותר פשוט).אבל לא נורא הגעתי לפתרון מסוים ביחד עם אחי (ClickOne) (עדיין לא פותר לי את כל הבעיות אך יכול לתת פתרון חלקי לחלק מטפסי המשנה המצויים בטופס.
בכל מצב תודה על העצה (הקוד) שלא הכרתי קודם.
בזה הזמן אגיד חנוכה שמח לכל משתתפי הפורום
פורסם במקור בפורום CODE613 ב16/12/2014 14:05 (+02:00)