מדפסת סמסונג לא קולטת את הטונר!
-
איך אפשר לדעת בעת הקניה אם זה חסום לתואם או לא?
-
@zvinissim אמר במדפסת סמסונג לא קולטת את הטונר!:
@מנתק אמר במדפסת סמסונג לא קולטת את הטונר!:
כן מדפסות גם מתעדכנות דרך האינטרנט אם היא מחוברת
@מנתק ספק רב מאוד
לפי מה שידוע לי התשובה היא לאאתה צריך פיזית לעדכן את החומרה
לא אמרתי שמתעדכנות אוטומטי כמו עדכוני וינדוס. אבל אם נכנסים לממשק של המדספת או לתוכנות הייעודיות שלו יש שם לחצן עדכון קושחה וזה עובר דרך המחשב אל המדפסת (בעצם המדפסת לא חייבת מחוברת לרשת אך המחשב צריך להיות מחובר והמדפסת אל המחשב בעת העדכון)
-
@mdy אמר במדפסת סמסונג לא קולטת את הטונר!:
טיונר מקורי? יש הרבה תחליפים בעייתיים
זה עבד לי הרבה זמן עם הרבה טונרים תואמים, במשך הזמן הוא התחיל לעשות בעיות בקליטת הטונר, ולפעמים הוא התריע לי שאין טונר במדפסת, לאט לאט זה התגבר עד שכיום הוא לא קולט בכלל. זה נראה תקלה שנהייתה עם הזמן, אבל לא בדקתי אף פעם טונר תואם [זה יעלה לי פי שתיים מהמדפסת שעלתה 100 ש"ח ביד 2].
-
לא אמרתי שמתעדכנות אוטומטי כמו עדכוני וינדוס. אבל אם נכנסים לממשק של המדספת או לתוכנות הייעודיות שלו יש שם לחצן עדכון קושחה וזה עובר דרך המחשב אל המדפסת (בעצם המדפסת לא חייבת מחוברת לרשת אך המחשב צריך להיות מחובר והמדפסת אל המחשב בעת העדכון)
אתה צריך להוריד קובץ עדכון למחשב ואז להתחבר למדפסת ומשם לבחור את הקובץ שהורדת למחשב ורק אז לעדכן
זאת הדרך היחידה לעדכון קשוחה למדפסת ביתית (לפחות)
ככה זה עובד בכל המדפסות -
@zvinissim אמר במדפסת סמסונג לא קולטת את הטונר!:
אתה צריך להוריד קובץ עדכון למחשב ואז להתחבר למדפסת ומשם לבחור את הקובץ שהורדת למחשב ורק אז לעדכן
זאת הדרך היחידה לעדכון קשוחה למדפסת ביתית (לפחות)
ככה זה עובד בכל המדפסותאצלי לא (מדפסת בראדר דגם די חדיש 2018)
-
@שעי-ה אמר במדפסת סמסונג לא קולטת את הטונר!:
@mdy אמר במדפסת סמסונג לא קולטת את הטונר!:
אם יש דרך למלא טיונר מקורי. קונים אחד מקורי, ופשוט ממלאים.
ככה אני עושה במדפסת הזרקת דיונראה לי שאי אפשר למלאות טונר [אבקה], רק דיו נוזלי.
נראה לי דווקא שכן. הנה
https://www.matiprint.co.il/ProductsList.aspx?cid=79
ובטח יש גם משהו באליאקספרס יותר זול
הנה
https://he.aliexpress.com/af/%25D7%259E%25D7%2599%25D7%259C%25D7%2595%25D7%2599-%25D7%2598%25D7%2595%25D7%25A0%25D7%25A8-%25D7%2590%25D7%2591%25D7%25A7%25D7%2594.html?isFreeShip=y&SearchText=מילוי+טונר+אבקה&isFavorite=n&needQuery=n&g=y&d=y&isNew=n&origin=n&filterCat=200004744&jump=afs&SortType=price_asc&groupsort=1&isBigSale=n&CatId=0&initiative_id=SB_20190508040626&isViewCP=y -
-
@מעמד אמר במדפסת סמסונג לא קולטת את הטונר!:
@chocolate אמר במדפסת סמסונג לא קולטת את הטונר!:
שאני ממלא אותו
איך ?
וכמה עולה מילוי ?אבק טונר מאלי