עזרה במספרי עמודים בוורד
-
יש לי מסמך שהמספור לא תקין.
הוא עושה כמה פעמים את הסיפרה 3 ואחרי זה ממשיך ושוב נעצר על סיפרה מסויימת. ניסיתי להוריד את 'הקשר לקודם' אבל זה לא עזר.
אשמח לעזרה. -
למיטב ידיעתי ישנן יש שתי אפשרויות שיכולות לגרום לתקלה הנוכחית.
- אם המספור הוא בתוך תיבת טקסט, יכול להיות שהתיבת טקסט לא מספיק רחבה כדי לקלוט את כל רוחב המספר.
- יש לוודא שהשדה של המספור הוא 'Page' ולא משהו דומה.
-
כן.
אני רוצה שיהיה מ 1 עד 50 אבל באמצע הוא נתקע כמה פעמים על אותו סיפרה. -
@משה-ב אמר בעזרה במספרי עמודים בוורד:
כן.
אני רוצה שיהיה מ 1 עד 50 אבל באמצע הוא נתקע כמה פעמים על אותו סיפרה.מוזר, זה קצת מסובך לנסות לחשוב מה הסיבה כשלא רואים את זה מול העיניים, כשאני עם הקובץ יותר קל לחפש איפה התקלה.
אם זה קובץ שאין לך בעיה להעלות אותו לכאן, תעלה ואז אני אנסה לבדוק מה הבעיה. -
-
-
-
-
@margalit אמר בעזרה במספרי עמודים בוורד:
איך???
סתם מעניין איפה הייתה הבעיה?כנראה (כמו שכתב @shraga ) שבחלק מהמקטעים היה מוגדר להתחיל את המספור מחדש. נסיתי בהתחלה לשנות מתוך וורד, ולא הלך לי. אז עשיתי משהו שלא מומלץ בד"כ, חילצתי את הקובץ (קובץ וורד הוא ZIP רגיל, ובתוכו קבצי טקסט) לתיקייה, פתחתי בעורך טקסט, וניקיתי את כל ההגדרות של המקטעים וכותרות תחתונות ע"י כמה חיפושים והחלפות, ושוב צררתי אותו ב-ZIP ושיניתי את הסיומת ל-DOCX.
-
@yossiz אמר בעזרה במספרי עמודים בוורד:
איך???
סתם מעניין איפה הייתה הבעיה?כנראה (כמו שכתב @shraga ) שבחלק מהמקטעים היה מוגדר להתחיל את המספור מחדש. נסיתי בהתחלה לשנות מתוך וורד, ולא הלך לי. אז עשיתי משהו שלא מומלץ בד"כ, חילצתי את הקובץ (קובץ וורד הוא ZIP רגיל, ובתוכו קבצי טקסט) לתיקייה, פתחתי בעורך טקסט, וניקיתי את כל ההגדרות של המקטעים וכותרות תחתונות ע"י כמה חיפושים והחלפות, ושוב צררתי אותו ב-ZIP ושיניתי את הסיומת ל-DOCX.
מוזר שמתוך הוורד לא היה אפשר לשנות, גם אני ניסיתי ולא הלך לי!
-
@משה-ב דרך אגב, יש דרכים טובים יותר לעשות כותרות שמשתנים אוטומטי לפי דף הגמרא וכו'. (הרבה יותר נוח לעבוד עם זה. עכשיו יש לך רק כותרת עליונה ותחתונה אחת לאורך כל המסמך)
מצו"ב דוגמא
(גם שיניתי את הרווחים בכותרות לטאבים) -
מוזר שמתוך הוורד לא היה אפשר לשנות, גם אני ניסיתי ולא הלך לי!
אני ניסיתי וכן הלך לי!
-
1/21