נגן עם אפשרות של פודקאסטים
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות נגן MP3 עם אפשרות של פודקאסטים שיש בנגני סאנדיסק (והכוונה היא, שאם אני עוצר באמצע שיעור או שיר ואח"כ חוזר לאותו שיר אז זה ממשיך מאותו שנייה שעצר),
ואני רוצה לקנות כזה נגן באלי אקספרס ואני לא יודע איך קוראים לאפשרות הזו באנגלית כי כשאני כותב באנגלית 'עם פודקאסטים' זה מביא תוצאות של מיקרופונים וכאלה. -
@upsilon01 כפי שכתבתי אם אני כותב כך זה מביא לו תוצאות של מכשירי הקלטה למיניהם.
-
@upsilon01 כפי שכתבתי אם אני כותב כך זה מביא לו תוצאות של מכשירי הקלטה למיניהם.
-
@aiib ובפרטים של המוצר זה כן יהיה כתוב? והשאלה אם זה המשמעות של פודקאסטים או שסאנדיבק החליטו לקרוא לזה ככה, כי למעשה גם כשאני חיפוש בגוגל בעברית עם המילה פודקאסטים זה מביא תוצאות של מכשירי הקלטה, אתמהה.
-
@שוהם307 בפרטים של המוצר זה משתנה ממוכר למוכר וממוצר למוצר כך שאין לי תשובה. לגבי השאלה השניה לצערי גם אין לי תשובה...
-
אתה לא מבקש "פודקאסטים" אלא את התכונה שבמקרה סאנדיסק הוסיפו לנגן שלהם רק בפודקאסטים (המשמעות של המילה פודקאסט הוא רצועה של מלל - פחות או יותר).
לכאורה הפיצ'ר שאתה מבקש קרוי bookmarks (או סימניות בעברית) -
@aiib אחד מהנגנים שקניתי שם (נגן פצצה 16 ג"ב ב 100 ש"ח) יש כזו אפשרות ובנגן זה נקרא סימנייה, אבל זה משהו יותר מסובך כי צריך לשמור סימנייה ואח"כ להיכנס שוב בסימניות וללחוץ על הסימניה וזה לא כזה קל כמו פודקסט רגיל של סאנדיסק.
@שוהם307 אמר בנגן עם אפשרות של פודקאסטים:
@aiib אחד מהנגנים שקניתי שם (נגן פצצה 16 ג"ב ב 100 ש"ח) יש כזו אפשרות ובנגן זה נקרא סימנייה, אבל זה משהו יותר מסובך כי צריך לשמור סימנייה ואח"כ להיכנס שוב בסימניות וללחוץ על הסימניה וזה לא כזה קל כמו פודקסט רגיל של סאנדיסק.
אז אולי צריך לחפש משהו כמו סימניות אוטומטיות או משהו כזה.
-
@שוהם307 אמר בנגן עם אפשרות של פודקאסטים:
אז אולי צריך לחפש משהו כמו סימניות אוטומטיות או משהו כזה.
-
@aiib @yossiz @upsilon01 טוב, לא מצאתי וראיתי שם בפורומים באנגלית אנשים מחפשים את זה, אבל הם יותר בכיון של חיפוש אפילקציות ואני מחפש נגן MP3 ולעת עתה לא מצאתי, אשמח לעזרה.
-
@chocolate כלומר?
-