קמפיין ההתרמה - כולל ברסלב בני ברק [באישור ההנהלה!]
-
כל מי שלא מכיר, מייד 'מקטלג' את הכולל...
צריך להגיע פעם אחת למרכז העיר בני ברק,למול ביתו של מרן החזו"א לשעבר,
בפינת הרחובות חזון איש אלשיך, ולשמוע את קול התורה.
אל תטרחו, אין צורך לעלות במדרגות, את קול הלימוד הנשפך מפי כ300 ויותר אברכים תשמעו עד בחוץ!!!
ראש הכולל עושה ה-כ-ל כדי שהאברכים יקבלו את מלגתם בזמן. מקסימום מעוכבת לחודש הבא. יותר מזה, לא קרה.
וזה לא בגלל עשירות מופלגת, אלא בגלל דאגה כנה ללומדי התורה.
והחוב תפח וגדל עד ש...
הבנק אמר די.
היעד יחסית קטן, כל תרומה - תתקבל בזרועות פתוחות.
אנא, היכנסו לכאן, תבחרו את כל אחד מהאברכים - שכל אחד נטל על עצמו מינימום 5000 ש"ח - והרימו את תרומתכם כדי שקול התורה לא יתמעט בכהוא זה!!
יישר כח
תרום כאן -
לא עדיף להכניס את הקישור הישיר לצרידי
(לי לדוגמא הכתובת היחודית חסומה)
https://www.charidy.com/breslavbb/527690118 -
תשמעו זה לא עסק גם לי כל הזמן מתקשרים לתרום לכל מיני קמפיינים
וגם חברים אומרים תתרום קצת לי יש יעד עד 40000 אלף שקל תיתן לי קצת
אני חושב שצריך מרוב שיש כזה הרבה קמפיינים צריך שיגדל כסף על העץ
וסתם כך אומרים שמלא אירגונים נפלו מהקמפיינים כי שאבו מהם תורמי כספים ..במקום שכמו תמיד התורמים תרמו לארגון מסויים והאירגון נהנה אם הכסף
עכשיו מה קורה התורמים תורמים לקמפיינים וזה יוצא הפסד גדול לאירגונים שאין להם קמפיין -
@סטטיק דווקא אני חשבתי קצת אחרת.
הרעיון של הקמפיין הוא שאוספים מציבור גדול מאוד "כסף קטן",ומגיעים ליעדים גדולים. פעם תרומות היו ענין רק לבעלי יתרה מנופחת, ועכשיו התרומה מונגשת לכל אחד. לא נראה לי שקשה למישהו כמובן עם הכנסה בסיסית לתת 50 או 100 ש"ח חד פעמי. לא הוראות קבע ארוכות טווח או התחיבויות כאלה ואחרות.
תרומה חד פעמית פשוטה...
אולי באמת אני לא צודק, ככה היה נראה לי מלמעלה. -
@סטטיק אמר בקמפיין ההתרמה - כולל ברסלב בני ברק [באישור ההנהלה!]:
תשמעו זה לא עסק גם לי כל הזמן מתקשרים לתרום לכל מיני קמפיינים
וגם חברים אומרים תתרום קצת לי יש יעד עד 40000 אלף שקל תיתן לי קצת
אני חושב שצריך מרוב שיש כזה הרבה קמפיינים צריך שיגדל כסף על העץ
וסתם כך אומרים שמלא אירגונים נפלו מהקמפיינים כי שאבו מהם תורמי כספים ..במקום שכמו תמיד התורמים תרמו לארגון מסויים והאירגון נהנה אם הכסף
עכשיו מה קורה התורמים תורמים לקמפיינים וזה יוצא הפסד גדול לאירגונים שאין להם קמפייןשפשוט יעשו גם קמפיין.
@רוב-יועץ אמר בקמפיין ההתרמה - כולל ברסלב בני ברק [באישור ההנהלה!]:
@סטטיק דווקא אני חשבתי קצת אחרת.
הרעיון של הקמפיין הוא שאוספים מציבור גדול מאוד "כסף קטן",ומגיעים ליעדים גדולים. פעם תרומות היו ענין רק לבעלי יתרה מנופחת, ועכשיו התרומה מונגשת לכל אחד. לא נראה לי שקשה למישהו כמובן עם הכנסה בסיסית לתת 50 או 100 ש"ח חד פעמי. לא הוראות קבע ארוכות טווח או התחיבויות כאלה ואחרות.
תרומה חד פעמית פשוטה...
אולי באמת אני לא צודק, ככה היה נראה לי מלמעלה.אתה צודק בהחלט, וגם במקום שאדם אחד יתרום לארגון אחד הרבה הוא פשוט מחלק את זה בין ארגונים בסכומים קטנים יותר.
-
@כולם אז אחרי שאנחנו תמימי דעים,
כולם מוזמנים לתרום!
לחץ כאן לתרומה
אתם יודעים מה? אם אתם לא תורמים, לפחות תלמדו אותי איך עושים את ההודעות פה יפות יותר, עם התמונות, והסירטון... [כמה שהסירטון קטן ואנחנו שולחים אותו במייל בקלות לכאן הוא לא עולה כי הוא גדול... אולי קישור או משהו כזה?] -
@רוב-יועץ אמר בקמפיין ההתרמה - כולל ברסלב בני ברק [באישור ההנהלה!]:
אתם יודעים מה? אם אתם לא תורמים, לפחות תלמדו אותי איך עושים את ההודעות פה יפות יותר, עם התמונות, והסירטון... [כמה שהסירטון קטן ואנחנו שולחים אותו במייל בקלות לכאן הוא לא עולה כי הוא גדול... אולי קישור או משהו כזה?]
קישור ליטויוב אפשרי.
-
@אהרן תודה רבה! תבורך מפי עליון!
חברים, המצב כרגע שהקמפיין בסכנה.
אני יודע שמי שקורא אומר, נו שוין, כולם הצליחו, אין סיבה....
אבל מסתבר שכאן זה לא כ"כ.... מאגר התורמים מתקרב למיצוי, וחסרים כמה מאות אלפים...
כל מי שיכול, כל סכום שהוא, יתברך ממקור הברכות!!
לחץ כאן והצל מקום תורה שלכל העדות, כל החוגים, מבוגרים וצעירים,
4 קבוצות לימוד הש"ס ולימוד הלכה,
חסידות וסדר מוסר,
כל אלו, על כף המאזניים!
אל תעמוד מנגד. -
קשור למצ'ינג.
כפי הידוע לכולם ואפשר גם לבדוק את הנתונים, חורף 2019 הייתה אמורה להיות על גבול 'שנה שחונה', וכפי שאתם רואים השנה הזו מלאה בגשמי ברכה עד שהכנרת עלתה כבר ב 2.80 מטר, בעוד שהממוצע השנתי עומד על 1.6 מטר, ושמעתי ממישהו שרב אחד אמר שהסיבה שיש כ"כ הרבה שפע זה בגלל הכמויות של צדקה שנשפך בחורף הנוכחי, ואני מדבר כמובן על המצ'ינגים למיניהם שסך התרומות מגיע למאות מיליוני שקלים.