מציאת תקן-מהירות של התקן USB
-
@משחזר-מידע זה ה-hub. א"א לראות ב-device manager מה המהירות בפועל של התקן שמחובר ל-hub, ואפילו לא באיזה מהירות ההתקן תומך.
-
@dovid הבנתי לפני שענית שחלה פה בלבול.
אני כל הזמן התכוונתי כאשר כתבתי "מהירות" רק לגירסת פרוטוקול.מה שייך סוג חיבור בפועל? אם ההתקן תומך והיציאה תומכת, יש אפשרות שבכל אופן זה יהיה בתצורה של 2 ??
לכאורה יש. זה לא אמור לקרות אם לא במקרה של תקלה, אבל כל התקני USB 3 תומכים גם בפרוטוקול 2. (ראיתי מישהו ברשת שטען שזה יכול לקרות אם מכניסים את ההתקן לאט, והמחשב מזהה את הפינים של USB 2 לפני הפינים של 3)
למעשה גם לפי איך שהבנת את השאלה, אני עדיין לא מבין למה כתבת שצריך מכשיר מיוחד. המחשב בעצמו יכול להיות המכשיר המדובר ג"כ.
-
@yossiz אמר במציאת תקן-מהירות של התקן USB:
@אלי-TZA אני מתחיל לחשוש שגם התוכנה שאני הבאתי לא מראה מה מהירות החיבור בפועל אלא באיזה מהירות ההתקן תומך... אבל בלי תקלה, אין סיבה שההתקן לא יהיה מחובר במהירות המקסימלית שההתקן וה-hub תומכים.
מראה באיזה תקן ההתקן תומך ובאיזה תקן מחובר בפועל. דוגמה:
(במקרה הזה ההתקן "משקר" שהוא תומך ב 3.)
-
@אלי-TZA אמר במציאת תקן-מהירות של התקן USB:
(במקרה הזה ההתקן "משקר" שהוא תומך ב 3.)
מעניין מה שאתה אומר... כי בדיוק לפני כמה דקות למדתי שכן יש איזה משהו אפשרות לראות מהירות החיבור בווינדוס.
וראיתי שם שהוא טוען שהנטסטיק שלי יכול להיות יותר מהיר. אתה טוען שההתקן משקר? למעשה אצלי זה כן מחובר ל-USB 3.
(שים לב @bill_gates שיש טעות בכיוון הטקסט של התפריט "Bluetooth והתקנים אחרים"...)