ניווט

תחומים
    • הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • משתמשים
    • חיפוש
    • מקצועות
    חוקי הפורום

מציאת תקן-מהירות של התקן USB

חומרה
    4
    24
    245
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • א
      אלי TZA נערך לאחרונה על ידי

יש דרך לראות אם התקן שמחובר למחשב פועל במהירות USB 1.1 או USB 2.0?

תודה רבה

yossiz תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yossiz
        yossiz @אלי TZA נערך לאחרונה על ידי

@אלי-TZA התוכנה HWINFO מראה את זה.
        06867558-005c-4f72-bc47-37e1b17cb7e9-image.png

א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 6
        • א
          אלי TZA @yossiz נערך לאחרונה על ידי

@yossiz תודה רבה, עזרת לי מאוד!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • מ
            משחזר מידע נערך לאחרונה על ידי

לא הבנתי למה לרוץ ולהתקין תוכנות צד שלישי
            כשWIN עצמו מראה זאת בdevice manager

yossiz מ א 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • yossiz
              yossiz @משחזר מידע נערך לאחרונה על ידי

@משחזר-מידע איפה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • מ
                משחזר מידע @משחזר מידע נערך לאחרונה על ידי

@משחזר-מידע אמר במציאת תקן-מהירות של התקן USB:

בdevice manager

yossiz תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • yossiz
                  yossiz @משחזר מידע נערך לאחרונה על ידי yossiz

@משחזר-מידע תעלה תמונה לדוגמא, אני חיפשתי שם ולא מצאתי את המידע

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                  • מ
                    משחזר מידע נערך לאחרונה על ידי dovid

6314eac9-76a6-42c3-bf41-46fedbd040ea-image.png

yossiz תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • yossiz

@משחזר-מידע שכוייח
                      לא ביקשתי תמונה של device manager אלא של איפה המידע הזאת מוצגת שם

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                      • מ
                        משחזר מידע נערך לאחרונה על ידי

אתה לא רואה כתוב ?

• yossiz
                          yossiz @משחזר מידע נערך לאחרונה על ידי yossiz

@משחזר-מידע או שאני עוור, או שלא הבנת מה הוא מבקש, (או שאני טיפש) אבל לא ראיתי שום דבר בתמונה
                          אתה יכול להצביע על האיזור בדיוק איפה שכתוב המידע שהוא ביקש?

• א
                            אלי TZA @משחזר מידע נערך לאחרונה על ידי אלי TZA

@משחזר-מידע אמר במציאת תקן-מהירות של התקן USB:

לא הבנתי למה לרוץ ולהתקין תוכנות צד שלישי

זה ללא התקנה, פשוט להריץ את הקובץ EXE שנותן לך מידע שאפילו עשירית ממנו הווינדוס לא מפרגן לך.
                            וגם אני עיוור..

• מ
                              משחזר מידע נערך לאחרונה על ידי dovid

e4fb7829-6ab4-40d9-9757-3887a4c1f2b7-image.png

• yossiz

@משחזר-מידע זה ה-hub. א"א לראות ב-device manager מה המהירות בפועל של התקן שמחובר ל-hub, ואפילו לא באיזה מהירות ההתקן תומך.

• yossiz
                                  yossiz נערך לאחרונה על ידי

@אלי-TZA אני מתחיל לחשוש שגם התוכנה שאני הבאתי לא מראה מה מהירות החיבור בפועל אלא באיזה מהירות ההתקן תומך... אבל בלי תקלה, אין סיבה שההתקן לא יהיה מחובר במהירות המקסימלית שההתקן וה-hub תומכים.

dovid א 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                  • dovid
                                    dovid @yossiz נערך לאחרונה על ידי

@yossiz אמר במציאת תקן-מהירות של התקן USB:

@אלי-TZA אני מתחיל לחשוש שגם התוכנה שאני הבאתי לא מראה מה מהירות החיבור בפועל

שום תוכנה לא תראה את זה, את זה מודדים עם מכשיר.

• yossiz
                                      yossiz @dovid נערך לאחרונה על ידי

@dovid למה המכשיר לא יכול להיות המחשב בעצמו? הקרנל בטח יודע באיזה מהירות הוא התחבר (כלומר באיזה גירסא של פרוטוקול USB)

dovid תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                      • dovid
                                        dovid נערך לאחרונה על ידי dovid

@משחזר-מידע אנא שים את התמונות בגוף הפוסט בלי שירותי קיצור כתובות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • dovid
                                          dovid @yossiz נערך לאחרונה על ידי dovid

@yossiz לא הבנתי אותך. חשבתי שאתה מתכוון מה קצב העברת הנתונים בפועל.
                                          מה שייך סוג חיבור בפועל? אם ההתקן תומך והיציאה תומכת, יש אפשרות שבכל אופן זה יהיה בתצורה של 2 ??

• yossiz
                                            yossiz @dovid נערך לאחרונה על ידי

@dovid הבנתי לפני שענית שחלה פה בלבול.
                                            אני כל הזמן התכוונתי כאשר כתבתי "מהירות" רק לגירסת פרוטוקול.

מה שייך סוג חיבור בפועל? אם ההתקן תומך והיציאה תומכת, יש אפשרות שבכל אופן זה יהיה בתצורה של 2 ??

לכאורה יש. זה לא אמור לקרות אם לא במקרה של תקלה, אבל כל התקני USB 3 תומכים גם בפרוטוקול 2. (ראיתי מישהו ברשת שטען שזה יכול לקרות אם מכניסים את ההתקן לאט, והמחשב מזהה את הפינים של USB 2 לפני הפינים של 3)

למעשה גם לפי איך שהבנת את השאלה, אני עדיין לא מבין למה כתבת שצריך מכשיר מיוחד. המחשב בעצמו יכול להיות המכשיר המדובר ג"כ.

dovid תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                            • dovid
                                              dovid @yossiz נערך לאחרונה על ידי dovid

@yossiz גם בזה אתה צודק. טעיתי עם כח החשמל שהמכשיר צורך.

• א
                                                אלי TZA @yossiz נערך לאחרונה על ידי אלי TZA

@yossiz אמר במציאת תקן-מהירות של התקן USB:

@אלי-TZA אני מתחיל לחשוש שגם התוכנה שאני הבאתי לא מראה מה מהירות החיבור בפועל אלא באיזה מהירות ההתקן תומך... אבל בלי תקלה, אין סיבה שההתקן לא יהיה מחובר במהירות המקסימלית שההתקן וה-hub תומכים.

מראה באיזה תקן ההתקן תומך ובאיזה תקן מחובר בפועל. דוגמה:
                                                4f991f15-04e8-4444-8e8e-ef12afd50bd4-image.png

(במקרה הזה ההתקן "משקר" שהוא תומך ב 3.)

• yossiz
                                                  yossiz @אלי TZA נערך לאחרונה על ידי yossiz

@אלי-TZA אמר במציאת תקן-מהירות של התקן USB:

(במקרה הזה ההתקן "משקר" שהוא תומך ב 3.)

מעניין מה שאתה אומר... כי בדיוק לפני כמה דקות למדתי שכן יש איזה משהו אפשרות לראות מהירות החיבור בווינדוס.

וראיתי שם שהוא טוען שהנטסטיק שלי יכול להיות יותר מהיר. אתה טוען שההתקן משקר? למעשה אצלי זה כן מחובר ל-USB 3.

(שים לב @bill_gates שיש טעות בכיוון הטקסט של התפריט "Bluetooth והתקנים אחרים"...)

cd384ae0-9c95-40df-925d-e8bd00597197-image.png

א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                                  • א
                                                    אלי TZA @yossiz נערך לאחרונה על ידי

@yossiz פשוט מאוד התמונה לעיל צולמה כשהוא מחובר ליציאת USB 3.0..

• 1 / 1
                                                    • First post
                                                      Last post
                                                    בא תתחבר לדף היומי!