מחשב די חדש, מאוורר מרעיש ומעבד רותח. ביצועי CPU חריגים.
-
@מעלה-ומוריד אמר במחשב די חדש, מאוורר מרעיש ומעבד רותח. ביצועי CPU חריגים.:
אתה קצר ואכזרי היום.
זה לא רק היום
זה כל פעם
תבין משו
יכולתי להתעלם ולא לענות כלל
כל מה שאני בעצם בא לומר או לעשות
זה לעזור לך שלא תגרום ליותר נזק
מכיוון שהרושם הכללי שהתקבל מקריאת האשכול מצביע
שזה גדול עליך
לא בושה לומר:
כשם שקיבלתי שכר על הדרישה...לסיכום: כן, מרתיח אותי לראות שאנשים גורמים לעצמם נזק שבסוף מסתכם ביותר $$ מאם ואילו מלכתחילה היו שולחים את זה למומחה בתחום
תבין לא ארויח גרוש אם תחליט לשלוח למקצוען בתחום
מכיוון שאינני מקבל עבודות כאלו
אז כן
העצה הוא נטו עבורך ולי לא יוצא\יצא כלום מזה -
@משחזר-מידע אמר במחשב די חדש, מאוורר מרעיש ומעבד רותח. ביצועי CPU חריגים.:
העצה הוא נטו עבורך ולי לא יוצא\יצא כלום מזה
פשיטא פשיטא פשיטא. סהדי אתה שלא שלחתי לך שום קוד ביטקויני בשנה שנתיים חמישים שנה האחרונות.
ומודה אני על כל העזרה שהגשת עד עתה. דברי בציניות היו. הלא כן?לענייננו, מחמת שקיבלתי כמה פעמים את העיצה הנ"ל, לפתוח את המחשב ולבדוק את מצב המאוורר,
לפיכך אני מבקש ממי שיוכל לפרט לי את הפרוצדורה. איני טיפש ובוודאי שלא הפעלתי ולא אפעיל כח.
אני רק מבקש להבין.
(מי שחושב שאינו רוצה לקחת אחריות על עצותיו והשלכותיהן, לא חייב לעשות זאת. ולא להתרתח.
ואני גם לא מבטיח שכל עצה שאקבל ארוץ לבצע. תמיד אעשה שאילת חכם...)אשמח לקבל עצה מאדם שיודע לענות לי על כך: https://tchumim.com/post/63655
-
סהדי אתה שלא שלחתי לך שום קוד ביטקויני בשנה שנתיים חמישים שנה האחרונות.
אכן נודע הדבר
אתה הוא זה שממשיך לשלוח לי יום יום כל היום ביטקונים בחמישים שנים האחרונים -
השאלה שלי - נסיתי לפתוח את המחשב, פתחתי את כל הברגים, שיחררתי את כל התפיסות, לקיים עצתכם, ועדיין במרכז הוא מחובר איכשהו. זה דבק?
כשפתחתי את המחשב שלי גם נתקלתי בשאלה הזו, וגיליתי שבמרכז תחתית המחשב יש גומיה כזו, כמו רגל שיש גם בפינות, ומתחתיה התחבא ה--בורג. [בה' הידיעה כי הוא היה מסוג מוזר שלא היה לי מברג בשבילו]. אולי פספסת איזו מלכודת כזו?
-
@מעלה-ומוריד תוכל להשתמש בכלי hwinfo כדי לראות באיזה מהירות המעבד פועל. אם יש בעיה במאוורר, תראה שהמעבד לא פועל במהירות מלאה.
רוב הזמן זה לא אמור לפעול במהירות מלאה, אבל תבדוק כאשר אתה פותח את כרום. בשניות הראשונות זה אמור לעלות למהירות שיא כדי לספק את הביצועים שנדרשים -
אז זה לא קשור למאוורר?
אני לא רוצה לקבוע מסמרות שאין בעיה במאוורר
רק אזכיר מה שבדידי הוה עובדא שהביאו לי מחשב שפתאום פעל לאט מאוד, ואחרי הרבה בזבוז זמן בכל מיני בדיקות, שמתי לב שהמעבד פועל בקביעות בחמישית מהמהירות המירבית. והתברר שהמאורר הלך לבית עולמו.
ייתכן שבמקרה שלך, מכיון שהמאוורר כן פועל (לפחות קצת), אז זה יכול לקפוץ לזמן קצר למהירות גבוה, אבל לא זמן ארוך יותר?
או שבאמת אין הבעיה במאוורר אלא שיש משהו אחר שגורם לניצול גבוה של המעבד.
אני לא זוכר איזה בדיקות כבר עשית,
אולי תעלה צילום של מנהל המשימות (בשעת ניצול CPU גבוה), בכרטיסיית "פרטים", מסודר לפי CPU
תבדוק גם אם המצב משתנה כאשר אתה משבית אנטי וירוסים.
תבדוק אם המצב יותר טוב במצב בטוח (עם רשת). -
כשמדובר בחום כזה גבוה (איזור ה60 מעלות ומעלה)
הייתי מצפה לראות voltage יותר גבוה
מה גם שגם ה max value וה min value הם כמעט זהים
ולא רואים שיש הפרש מי יודע מה
אומרת דרשני -
השאלה שלי - נסיתי לפתוח את המחשב, פתחתי את כל הברגים, שיחררתי את כל התפיסות, לקיים עצתכם, ועדיין במרכז הוא מחובר איכשהו. זה דבק?
ואם כן, אם אני מושך בכוח, אני לא גורם נזק?הפתרון לדעתי הכי ריאלי בשביל לפתוח כל מחשב זה לחפש קודם ביוטיוב סרטון על דגם המחשב איך שטכנאי פותח אותו