Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@zvinissim אהה, אז התכוונת למשתני סביבה. רק לערוך משתני סביבה ודאי לא מספיק, כי רוב התוכנות לא מגיעים לתקייות האלה דרך משתני סביבה. (מה שאני כתבתי שיש הבדל אם מחובר לדומיין או לא, זה לגבי roaming profile, משתני סביבה לא תלויים בזה)
@חבלזון מה הכוונה הפעלה מחדש תוך כדי לחיצה על shift ? להחזיק את האצבע על מקש ה-shift מאז שאני לוחץ על הפעלה מחדש ?
כי עשיתי א"ז כעת, והמחשב עלה כרגיל, ולא קיבלתי שום תפריט....
@ליכט תריץ את זה כמנהל:
ReAgentc.exe /info
מה אתה מקבל?
@yossiz
@ליכט אני מדבר על וינדוס 8 ומעלה לוינדוס 7 יש שם הסבר
@חבלזון אז אני חייב דיסק חיצוני ?
@ליכט לחלונות 7 ? אפשר גם ככה: בזמן הפעלת המחשב ללחוץ על F8 בתפריט שמופיע לבחור Repair your system זה לא תמיד פועל, אבל הרבה פעמים כן
@חבלזון נפתח לי תפריט, אך לא מופיע לי שם אפשרות Repair your system
@ליכט לא מבין מה זה אומר. למה יש שם סימני שאלה \??\ אחרי שם הקובץ? הפקודה הזאת אמורה להגיד לך אם מותקן אצלך סביבת ה-recovery.
\??\
@ליכט אמר בניתוב הורדות שולחן העבודה והמסמכים שלי לדיסק אחר:
אז אתה צריך דיסק... זה לא סיפור גדול, תצרוב דיסק התקנה של חלונות 7 ותעלה ממנו את המחשב אם אין לך, אעלה לך בשמחה
@חבלזון תעלה...
זה כבר באמצע (2 אחוז)
@חבלזון איפה אתה ?
@ליכט אתה זקוק לקישור להורדה?
@A0533057932 כן
@ליכט עכשיו סיים.... https://send.magicode.me/send-file/file/3b9b87eb7432222a29a8d7636ab3e6060682ff43/download
@חבלזון משהו לא תקין בקובץ הזה. מיד כשבחרתי את הקובץ ברופוס קבלתי שגיאה
התעלמתי והמשכתי, אך (כצפוי) קבלתי שגיאה בהמשך
@ליכט אצלי הוא מצוין, זאת אומרת שהוא לא ירד טוב אליך נסה להוריד שוב
לא הבנתי. מה היה במג'יקוד? (נמחק כבר..)
ISO של ווינדוס 7 ??!!
@בערל כן הכולל גירסה של 32 ביט