שיבושים במדפסת SAMSUNG
-
יש לי מדפסת לייזר שחור-לבן SAMSUNG ML-1915, ולאחרונה יש בה כמה שיבושים:
- בכל הדפסה הדף נתקע באמצע, ורק אם אני פותח לרגע את הפתח הקדמי, וסוגר, ההדפסה ממשיכה. והדף יוצא מעט 'גלי' (כלומר עם גלים...).
- לאחר הדפסת הדף, יוצא עוד דף ריק (ולפעמים כמה דפים).
- בשימוש חוזר בדף הריק הנ"ל, וכן בהדפסה דו צדדית, הדף בד"כ יוצא עם קמטים (כמה פסים של קמטים לאורך הדף).
האם יש למישהו רעיון איך לתקן את המדפסת. או למצער, טלפון של טכנאי מקצועי, אמין וזול, או כתובת של חנות וכדו' שמבצעים תיקונים כאלו (במודיעין עילית).
מישהו יעץ לי שאין לי מה להשקיע בתיקון מדפסת, כי המחיר הממוצע יהיה בסביבות 100-200 ש"ח ואני יכול להשיג בקצת יותר כסף מדפסת חדשה. -
-
@WWW אמר בשיבושים במדפסת SAMSUNG:
@WWW לפני הקפה של הבוקר?
זה באמת לא בסדר...בכל מצב יש לנסות לנקות את התנור עם מברשת (כמו של צבע 2") טוב טוב ואז לבדוק.
יש לכבות את המדפסת ולנתק אותה מחשמל ולחכות לפחות 10 דקות שהתנור יהיה קר -
@zvinissim אמר בשיבושים במדפסת SAMSUNG:
בכל מצב יש לנסות לנקות את התנור עם מברשת (כמו של צבע 2") טוב טוב ואז לבדוק.
יש לכבות את המדפסת ולנתק אותה מחשמל ולחכות לפחות 10 דקות שהתנור יהיה קרדבר ראשון תודה על התגובה.
לעצם הענין, סליחה על הבורות: מה זה התנור? ומה זה מברשת 2"? ומה לבדוק אחרי הניקוי? האם הניקוי עצמו עוזר, או שע"י הניקוי אפשר לנסות לראות מה הבעיה? -
@עימוד-עילית
מברשת 2" זה מברשות צבע אפשר אפילו 1" העיקר שינקההתנור זה החלק שנמצא באזור הטונר (אתה אמור להוציא את הטונר ותראה את הגליל של התנור)
מנקים רק את הגליל עם המברשת (אם יש עוד אבק בפנים אז גם אותו תנקה)למרות שאני
קטן
במדפסות אני כותב לך ע"פ בעיה דומה שראיתי שקיימת במדפסת Samsung ML1640 (ע"י יוטיוב)