חיפוש גוגל רגיל לפי ערוצים ביוטיוב
-
@בערל
אז אתה מחפש בעצם דרך להגיע לרשימת סרטונים בערוץ, לא דרך לחפש בגוגל לפי ערוץ, חשוב להדגיש את זה...כאן יש לך לפי פלייליסט
http://www.williamsportwebdeveloper.com/FavBackUp.aspxשאילתת חיפוש כזו:
site:youtube.com שם הערוץ
תיתן לך גם תוצאות
-
@shraga אמר בחיפוש גוגל רגיל לפי ערוצים ביוטיוב:
אז אתה מחפש בעצם דרך להגיע לרשימת סרטונים בערוץ, לא דרך לחפש ביוטיוב לפי סרטון, חשוב להדגיש את זה...
בדיוק!
שאילתת חיפוש כזו:
site:youtube.com שם הערוץ
תיתן לך גם תוצאות
ניסיתי כבר, ולא נותן תוצאות טובות...
אולי אפשר לשכלל את זה?
תודה רבה!!
-
@בערל אמר בחיפוש גוגל רגיל לפי ערוצים ביוטיוב:
בעיקרון גוגל מספקים שירות API עבור המטרה שאתה מחפש, אבל זה לא ידידותי ואין ממשק ויזואלי שמציג את התוצאות, זה נועד למתכנתים, וגם השירות הזה מוגבל רשמית לחמש מאות תוצאות אחרונות מכל ערוץ, בפועל זה נעצר הרבה לפני ויש בו כל מיני באגים שהמתכנתים מתחבטים איך להתמודד איתם.זה אומר שגוגל לא ממש רוצים שיהיה גישה חופשית לרשימת הסרטונים בערוץ.
-
@יוסף-בן-שמעון
היכן זה נעצר?
מספיק לי 100 או 50 אחרונים. ואם לא, אז גם פחות יעזור.איך בדיוק אני עושה את זה?
תודה רבה!!
-
איך בדיוק אני עושה את זה?
@יוסף-בן-שמעון אמר בחיפוש גוגל רגיל לפי ערוצים ביוטיוב:
אבל זה לא ידידותי ואין ממשק ויזואלי שמציג את התוצאות, זה נועד למתכנתים
בעקבות אשכול זה הלכתי לבדוק איך עושים,
א. קבל את מזהה הערוץ מתוך ה-URL של הערוץ.
ב. תזין את הכתובת הבא לדפדפן:https://developers.google.com/apis-explorer/#p/youtube/v3/youtube.search.list?part=id&channelId=<מזהה ערוץ>&maxResults=50&type=video&_h=2&
ג. בתחתית העמוד יש לינק כזה תלחץ
ד. תקבל מזהים של עד 50 סירטונים מתוך הערוץ. -
המשך:
מסקנות:
א. כמו שאמר @יוסף-בן-שמעוןאבל זה לא ידידותי ואין ממשק ויזואלי שמציג את התוצאות, זה נועד למתכנתים
ב. התהליך שכתבתי בהודעה דלעיל הוא התהליך הכי קל למשתמש הרגיל, מתכנת יקבל (בחינם) API KEY וישתמש ב-URL קצת שונה.
ג. אאל"ט זה לא אמור להיות מאוד קשה למתכנת אמיתי [קרי: לא אני] להקים דף פשוט שבו יזין המשתמש מזהה ערוץ ויקבל רשימה [לפחות חלקי ומשובש עד כמה שגוגל מרשה] של סרטונים.מישהו מרים את הכפפה?
-
@yossiz אמר בחיפוש גוגל רגיל לפי ערוצים ביוטיוב:
https://developers.google.com/apis-explorer/#p/youtube/v3/youtube.search.list?part=id&channelId=<מזהה ערוץ>&maxResults=50&type=video&_h=2&
תודה רבה!!!
תוכל להראות לי דוגמה מקישור של ערוץ, מה הוא בדיוק המזהה?
-
@בערל
עד כמה שאני רואה לא כתוב בתיעוד הרשמי שום דבר לגבי סדר התוצאות...עיין מש"כ @יוסף-בן-שמעון בהודעה הבא
אתה רוצה יותר תוצאות? שים לב שבתוצאות הראשונות קיבלת שורה כזאת:"nextPageToken": "CDIQAA"
אז קח את הערך שקיבלת, למשלCDIQAA
ותדביק אותו למעלה בשדהpageToken
. לחץ שוב על .
הופ, קיבלת 50 התוצאות הבאות! וחוזר חלילה... -
תנסה להוסיף בסוף הקישור:
&order=date
להיות בטוח שזה לפי תאריך פרסום -
רק חשבתי אולי יש לכם רעיון להפוך בקלות את כל המזהים של הסרטונים שמביא שם לקישור מוכן לסרטון ביוטיוב.
חיפוש והחלפה... פשוט וגאוני..
זה מה שעשיתי באמת,
העתקתי משם את כל הטקסט לאקסל, מחקתי את כל השורות שלא קשורות, וחיפוש והחלפה...תודה רבה.
-
@dovid אמר בחיפוש גוגל רגיל לפי ערוצים ביוטיוב:
@יוסף-בן-שמעון לי זה עבד מעולה הAPI.
בערוצים של יותר ממאה חמישים סרטים זה היה נתקע ובאיזה שלב היה מחזיר לי דפים ריקים, והיה כתוב שיש עוד X סרטים אבל לא היה מופיע כלום בדף, אחרי שוטטות מצאתי פוסט בסטאק שהתלוננו על זה והציעו במקום להשתמש ב nextPageToken לחפש לפי תאריך פרסום, וזה עובד בלי מגבלה
-
@יוסף-בן-שמעון
לא יודע מתי חיפשת אבל בחצי שנה האחרונה עבד לי גם על 600 ויותר.