שגיאת מדפסות בווינדוס 10 0X000006ba
- 
@אלישי אתה אחרי גוגל? 
 אם לא, יש לך הרבה אפשרויות
 נסה את זה:
 https://www.raymond.cc/blog/full-control-permission-to-delete-or-edit-restricted-windows-registry/
- 
@zvinissim תודה רבה אבל אצלי נובע הבעיה לכאורה בגלל ערך ברישום שנדפק ואינו רוצה להימחק. כך שהפתרונות הקנוונציונליים של ווינדוס לא יעבדו על זה. 
- 
תמחוק עם הכלי הזה, זהירות כלי קטלני ושימושי במיוחד!!! 
 0_1544727874290_Power Tool 20151209.rar
- 
@zvinissim תודה רבה אבל אצלי נובע הבעיה לכאורה בגלל ערך ברישום שנדפק ואינו רוצה להימחק. כך שהפתרונות הקנוונציונליים של ווינדוס לא יעבדו על זה. @אלישי אמר בשגיאת מדפסות בווינדוס 10 0X000006ba: @zvinissim תודה רבה אבל אצלי נובע הבעיה לכאורה בגלל ערך ברישום שנדפק ואינו רוצה להימחק. כך שהפתרונות הקנוונציונליים של ווינדוס לא יעבדו על זה. @אלישי בקישור השני מראים מה להוסיף/לשנות בריגסטרי ולאו דווקא למחוק 
- 
@אלישי אמר בשגיאת מדפסות בווינדוס 10 0X000006ba: @zvinissim תודה רבה אבל אצלי נובע הבעיה לכאורה בגלל ערך ברישום שנדפק ואינו רוצה להימחק. כך שהפתרונות הקנוונציונליים של ווינדוס לא יעבדו על זה. @אלישי בקישור השני מראים מה להוסיף/לשנות בריגסטרי ולאו דווקא למחוק @zvinissim תודה אבל אני אוחז בשלב אחרי כל זה. 
- 
תמחוק עם הכלי הזה, זהירות כלי קטלני ושימושי במיוחד!!! 
 0_1544727874290_Power Tool 20151209.rar@chocolate אחרי המחיקה בכלי אני צריך לעשות איזה החל או משהו? 
- 
@אלישי אמר בשגיאת מדפסות בווינדוס 10 0X000006ba: @yossiz ואיך אני מקבל הרשאה על זה? אתה בטוח שזה מה שצריך לעשות? 
 קליק ימני על Properties > הרשאות > מתקדם > שינוי בעלות לעצמך. ואז להוסיף לעצמך הרשאות. או לנסות את הכלי ש@chocolate העלה. או להריץ Regedit תחת הרשאות System.
- 
@אלישי אמר בשגיאת מדפסות בווינדוס 10 0X000006ba: @yossiz ואיך אני מקבל הרשאה על זה? אתה בטוח שזה מה שצריך לעשות? 
 קליק ימני על Properties > הרשאות > מתקדם > שינוי בעלות לעצמך. ואז להוסיף לעצמך הרשאות. או לנסות את הכלי ש@chocolate העלה. או להריץ Regedit תחת הרשאות System.