מה הסיסמא של מתאם שיחות נטוויז'ן?
-
שלום.
מצאתי מתאם שיחות ישן של חברת נטוויז'ן בבית,
ורציתי להגדיר אותו על איזה שרת סיפ חינמי,
ולקחת מספר מימות המשיח, ויש לי טלפון לשיחות נכנסות חינם!אבל גיליתי שאין לי את הסיסמא של המתאם הזה...
מחיפוש בגוגל, התברר שזה כנראה סוד צבאי של נטוויז'ן
(כדי שלא ישגעו אותם בשירות לקוחות).מישהו פה יודע משהו על זה?
מודם תוצרת חברת AudioCodes.
דגם: MP202B/2FXSאולי מישהו יודע אם הם יסכימו לשחרר (עכשיו זה כבר לא יעלה להם בשירות לקוחות...)?
-
@upsilon01 אמר במה הסיסמא של מתאם שיחות נטוויז'ן?:
אתה יכול להפעיל קילוגר ולביים תקלה
ואז הם יתחברו מרחוק תראה מה הסיסמהלא צריך קילוגר.
אני הייתי בשיחה איתם עם תקלה, והם לא הצליחו לשלוט עליו בגלל נטפרי.
אחרי שהנציג התחבר למחשב שלי בשליטה מרחוק, ושם את הסיסמא, פשוט ניתקתי את הכבל רשת לכמה שניות, לחצתי על הצג סיסמא, צילמתי מסך, והחזרתי את הכבל רשת.
הנציג רק אמר לי בהערת אגב שיש לו קצת איטיות ודיליי......ומאז יש לי את הסיסמת מנהל של הראוטר שלי.
אגב לכל ראוטר יש שם משתמש וסיסמא מיוחד משלו.
ואחרי שיש לך את זה, אז אפשר להיכנס לראוטר גם עם SSH.@MusiCode אם אתה לא לקוח שלהם, תנסה למצוא מישהו שכן לקוח, או תנסה לבדוק איך אתה צורב עליו קושחה חדשה
-
אוקיי.
אז התקשרתי לשירות לקוחות/טכני, ענתה פקידה שדווקא רצתה לעזור, ואמרה שהשם משתמש הוא home, והסיסמא היא Home013.כשאמרתי שזה לא עבד, היא ביקשה MAC, ואח"כ טענה שהמכשיר הזה נחסם כשסיימו את השירות.
היא המליצה לפנות לשירות הלקוחות לעשות אקטיבציה למכשיר.היות ולא נראה לי שזה יקרה, יש פה למישהו רעיון?
איך אפשר לצרוב קוחשה חדשה ודפולטית? -
@musicode אמר במה הסיסמא של מתאם שיחות נטוויז'ן?:
אוקיי.
אז התקשרתי לשירות לקוחות/טכני, ענתה פקידה שדווקא רצתה לעזור, ואמרה שהשם משתמש הוא home, והסיסמא היא Home013.כשאמרתי שזה לא עבד, היא ביקשה MAC, ואח"כ טענה שהמכשיר הזה נחסם כשסיימו את השירות.
היא המליצה לפנות לשירות הלקוחות לעשות אקטיבציה למכשיר.היות ולא נראה לי שזה יקרה, יש פה למישהו רעיון?
איך אפשר לצרוב קוחשה חדשה ודפולטית?זה השם משתמש למשתמש הרגיל.
תנסה לאפס את הראוטר.כאן דיברו על שם משתמש מינהלי לשינוי הגדרות מתקדמות.
-
@musicode אמר במה הסיסמא של מתאם שיחות נטוויז'ן?:
היא ביקשה MAC, ואח"כ טענה שהמכשיר הזה נחסם כשסיימו את השירות.
תתקשר שוב, ותגיד שזה לא חוקי לחסום את המכשיר, ושאתה רוצה לדבר עם מנהל.
כמובן כל זה במידה והמכשיר אכן לא שלהם. אם הוא שלהם אז המצב שונה