-
לאחר שיחה עם @kolhalashon ,
אני מעביר כמה מדבריהם.- קול הלשון עובדים על שדרוג של המערכת כולה. כולל האתר, הקיוסקים וכו'. (לא יודע על תאריך יעד)
- מכיוון וחסכו בעלי העמדות בהקמתם, עמדות נשארו ללא תחזוקה, מה שיצר עומס פניות על קול הלשון ופגע בשמם הטוב. החליטו לדרוש התחייבות לתחזוקה, וחייבו להשקיע בעמדה חזקה שתחזיק לאורך זמן. (המטרה היא שהחסכון לא יבוא על חשבון המשתמש קצה.)
- לקול הלשון יש הסכמים עם כלל הרבנים שתרמו את שיעוריהם, והשיעורים בבעלות קול הלשון. (וניסיון לעקוף אותם ולקחת מהם את השיעורים הוא בעיה הלכתית / חוקית)
מתנצל שאני מפקפק בסעיף האחרון.
-
א. היה ראוי ש @kolhalashon יענה בכבוד הראוי לשאלות פה אחרי שהוא הואיל להתחיל.
ב. בקשר לעמדות אפשר לדרוש לשים על עמדה - "שייך לקול הלשון", ואם זה לא נמצא "זה לא באחריותינו" ולא לגלגל את ההוצאה על כל מי שרוצה עמדה ללא שום חילוק (אינו דומה עמדה בקרבה לחצי מליון ילדים לעמדה בכולל עם עשרה זקנים).
ג. גם אם קול הלשון יש להם בעלות מלה על השיעורים קשה לי לומר שהם יכולים להתנות כיצד להשתמש איתם.
ד. אני לא רואה סיבה למה קול הלשון חוששים ממיזם כזה או אחר שלא יעשה להם כל נזק כלכלי או תדמיתי. -
@avi_av אמר בידידי קול הלשון - תוכניות ורעיונות..:
לקול הלשון יש הסכמים עם כלל הרבנים שתרמו את שיעוריהם, והשיעורים בבעלות קול הלשון. (וניסיון לעקוף אותם ולקחת מהם את השיעורים הוא בעיה הלכתית / חוקית)
א. בתחילת השבוע (לפני ש@kolhalashon הצטרף לדיון) בדקתי עם דיין מקופיא את הנושא ו(בלי להאריך), אכן יש מקום לפקפוק. (המשך בפורום לתורה)
ב' לגופו של נושא האשכול, להבנתי דובר כל העת שהמערכת באה לתת מענה לצורך הקהל, ולא להתחרות עם הפרוייקט עצמו, בשימוש בנתונים שקול הלשון ליקטו במשך השנים, באמצעות פלטפורמות וטכנולוגיות מגוונות) גם אם כאמור, יתכן ויש מקום לסעיף א'. -
אבהיר את עצמי, נכנסתי לפולמוס העקרוני בעצם לחינם כי ברור שכולנו יחד עם כל עמ"י אסירי תודה לקול הלשון ונותנים את מלוא הקרדיט. וכל מיזם חיצוני שיקל על המשתמשים תוך שימוש במשאבים שלהם לא נעשה בכלל מתוך תחרות אלא פשוט לספק תוצאות מיטביות מהמאגר.
רק שמתוך הדברים נגררנו מה יהיה אם הם לא מרשים, דבר שלא הגיוני בעיני כל עוד אין שום נזק מכל סוג שהוא. -
@chagold אמר בידידי קול הלשון - תוכניות ורעיונות..:
לקול הלשון יש הסכמים עם כלל הרבנים שתרמו את שיעוריהם, והשיעורים בבעלות קול הלשון. (וניסיון לעקוף אותם ולקחת מהם את השיעורים הוא בעיה הלכתית / חוקית)
א. בתחילת השבוע (לפני ש@kolhalashon הצטרף לדיון) בדקתי עם דיין מקופיא את הנושא ו(בלי להאריך), אכן יש מקום לפקפוק. (המשך בפורום לתורה)
ב' לגופו של נושא האשכול, להבנתי דובר כל העת שהמערכת באה לתת מענה לצורך הקהל, ולא להתחרות עם הפרוייקט עצמו, בשימוש בנתונים שקול הלשון ליקטו במשך השנים, באמצעות פלטפורמות וטכנולוגיות מגוונות) גם אם כאמור, יתכן ויש מקום לסעיף א'.אני אחראי על 3 חשבונות של רבנים שונים בקול הלשון, ומעולם לא הוזכר בשום מקום בכתב או בע"פ שהשיעורים הינם בבעלות קול הלשון...
-
פוסט זה נמחק!
-
@מוגן אמר בידידי קול הלשון - תוכניות ורעיונות..:
יש התקדמות בענין?
אני מעוניין לקדם את זה.
מקווה שנצליחרק משהו אחד, שלא שמתי לב אם הוזכר כאן בכל השרשור.
ישנו ג"כ תוכנה של קול הדף, של השיעורים של קול הדף, ויש לזה את המעלות שלו.
עמדות אלו הן יחסית נדירות הרבה יותר מעמדות קול הלשון.
טוב היה אם כבר להשקיע, למזג או לעבוד במקביל גם על השיעורים של קול הדף.
תזכה למצוות על העבודה לזיכוי הרבים. -
שימו לב כיצד ירד לטמיון מיזם כה נפלא.
@kolhalashon אני חושב שכדאי שתשקלו שוב את צעדיכם.
המצב העכשוי לא מכבד אתכם כלל.
בלשון המעטה. -
@משרדי אמר בידידי קול הלשון - תוכניות ורעיונות..:
שימו לב כיצד ירד לטמיון מיזם כה נפלא.
@kolhalashon אני חושב שכדאי שתשקלו שוב את צעדיכם.
המצב העכשוי לא מכבד אתכם כלל.
בלשון המעטה.מה יצא עם המיזם?
-
מה שקרא זה שקול הלשון הגיב שהאתר יתעדכן ומאז כולם השתתקו.
משהו מתקדם -