דרוש תורם עבור מערכת קול הלשון
-
איזה שלוש וחצי.
הייתי עושה מערכת שכוללת מסך מגע תעשייתי + מחשב ווינדוס נורמלי. אני יכול להשיג את זה באיזור 3000 קומפלט, אפילו פחות.
ומדובר על מוצר איכותי מאוד.
כמובן לא מדובר על יחידה אחת אלא על כמות שקונים בצורה מסודרת.
ולא צריך קופסא למחשב, רק קופסא אחת למסך שמאחוריו צמוד המחשב. נניח שקופסא הכי יקר תעלה 500.
וזה מוצר איכותי ברמה תעשייתית.
-
פוסט זה נמחק!
-
@מנצפך
המערכת שלהם כל כך מיושנת שהיא חייבת עיצוב מחדש של הכל. כל הכבוד webservice שלהם הזוי.
הוא צריך להיות api נורמלי, שיוכל לשמש לכל הקליינטים, האתר, הקיוסק, הקיוסק הביתי, מערכות בנק התורה והעלאות שיעורים מרבנים בלי צורך במיון ידני..
הקיוסק עצמו צריך להיות כתוב בשפה כל שהיא שהיא קרוס פלטפורם. וכך יוכלו לחסוך עליות בצורה דרסטית. שלא נדבר על כך שלינוקס היא הרבה יותר מאובטחת.
כל השיעורים צריכים לשבת על s3, ואפילו על cdn.
ולא הזכרנו את האתר שגולש תמים תוהה פעמיים האם במקרה הוא לא נפל לאיזה אתר ממשלתי סטייל שנות התשעים..אבל מה לעשות, לבנות את כל המערכת הזאת זה כנראה הרבה כסף..
אלא אם כן, וזה יכול להיות מטורף, שקבוצת מתכנתים תיקח את זה על עצמה ויכתבו פרויקט קוד פתוח.
אני די בטוח שיהיו פה הרבה תותחים רציניים שיתנדבו. -
@מנצפך
אני ממש חולק עליך. דבר ראשון, רובנו פה לכאורה יותר חזקים בשפות web, מה שאומר של NodeJS & electron יהיו הכי הרבה מתנדבים.
שנית, זה ממש לא נכון לומר שווינדוס יותר יציב.
בשביל מטרות כאלה לינוקס זה בדיוק מה שצריך. מערכת מינימלית, בלי שום תוכנות ואפשריות שיום אחד נשברות, בלי שום צורך באלף תהליכי רקע מיותרים לחלוטין. ולא נזכיר את נושא העדכונים של ווינדוס...
כאחד שעובד במחשב האישי על לינוקס, ומחזיק גם שרת ושניים, אני יכול להעיד לך שלינוקס יציב פי כמה, ועל אחת כמה וכמה כשמדובר על מערכות קיוסק.
אתה מכיר מחשב ווינדוס שמסוגל לעבוד שנה שלמה בלי ריבוט? לינוקס מסוגל יותר!ויש גם את נושא העלויות. עם לינוקס אתה תגיע ברבע מחיר. ואני מוכן להמר על פחות.
יש עוד כמה מעלות ללינוקס, כמו הפצת עדכונים אוטומטיים, וכו'. אבל הפוסט הזה גם כך ארוך מידי.
תודה למי שקרא עד לפה -
הבעלים של קול הלשון לגמרי מובן
הוא, מנגד, שומע התנסחויות מרשימים לא פחות ומתקשה להכריע.אין מקום להתחיל להתניע א"ז בלעדיהם?
אפשר עם התנסחות נייטרלית אך נותנת סולם לחיבור עתידי: מתכנתנים ידידי קול הלשון.
הרי אין הגבלה על הורדת שיעורים דרך ה-web.יהיו גם לא מעט הכרעות
איזה מערכת קבצים ומבנה תיקיות
איזה DB.מי פותח gitHab?
-
@אהרן לא כדאי לך הכל רשום וחוקי
פעם ביקשתי מהם את הסמל בשביל ליצור לוגו פרטי לישיבה (שילוב לוגואים)
התגובה היתה מדובר בסמל רשום ולא ניתן להשתמש בו בשום פנים ואופן מי שמשתמש עלול להתבע
הם מרובעים
חבל על הזמן
חיפשתי תורם ואני עדיין מחפש מי שיכול שיפנה למייל שלי -
@יעקב-ישראל אמר בדרוש תורם עבור מערכת קול הלשון:
@אהרן לא כדאי לך הכל רשום וחוקי
פעם ביקשתי מהם את הסמל בשביל ליצור לוגו פרטי לישיבה (שילוב לוגואים)
התגובה היתה מדובר בסמל רשום ולא ניתן להשתמש בו בשום פנים ואופן מי שמשתמש עלול להתבע
הם מרובעים
חבל על הזמן
חיפשתי תורם ואני עדיין מחפש מי שיכול שיפנה למייל שלילא צריך שיהיה רשום וחוקי בשביל למנוע מאיתנו לעשות משהו לא הוגן
אין כוונה להשתמש באלמנטים שלהם, מלבד בשיעורים שכ"א יכול להוריד, עם מתן קרדיט, כיאות.
שתיקת @מנצפך תמוהה פה -
ישיבה גדולה מאוד פנתה אלי לאחר פרסום האשכול פה והם טוענים שיש להם אישור מקול הלשון למחשב רגיל
אבל המחשב לקראת גסיסה
מי שמוכן לתרום להם מחשב שיפנה אלי למייל שבחתימה
מדובר באחת בישיבות הגדולות בארץ זה שיתרום להם עשה את עסקת חייו
מדובר במאות שיעורים ביום -
@יעקב-ישראל גם ישיבות מבקרות פה ???
-
@yits אמר בדרוש תורם עבור מערכת קול הלשון:
לכל המתעניינים,
אני התקנתי את התוכנה האחרונה שלהם על מחשב רגיל בבית כנסת והכל עובד חלק עם חיבור אינטרנט יציב.רק להשיג את התוכנה והכל יעבוד לכם.
הם יצטרכו לשדרג את התוכנה בשביל זה כדי לשנות את הגישה לשרת, וגם אז יהיה ניתן להשיג את התוכנה ולהתקין אותה לבד.
אם אתה צריך עזרה להשיג את התוכנה תשלח לי הודעה.