מישהו כאן משתמש בטאבלט עם ווינדוס וממליץ?
-
@אלי-tza אמר במישהו כאן משתמש בטאבלט עם ווינדוס וממליץ?:
@חבלזון אמר במישהו כאן משתמש בטאבלט עם ווינדוס וממליץ?:
מנסיוני אכן בדרך כלל טאבלטים לא ייתנו ביצועים סבירים,
איזה מפרט טכני היה לטאבלטים שלא נתנו ביצועים סבירים?
ושוב תודה רבה.
עיקר כוונתי הייתה, לומר לך שאפילו מפרט טכני טוב לכאורה, במקרה של טאבלט קשה להגיע לביצועים סבירים. וכמו שכתבת בשאלתך.
בטאבלט שאני מדבר עליו לא מדובר על מפרט טכני מיוחד או מפתיע. ממש לא. כשכחבר שלי הראה לי אותו בפעם הראשונה התרעתי בפניו מראש שלא התאכזב אם יתקע לו הרבה פעמים, ושיכין המון סבלנות למסך של "ברוך הבא".
העובדה היא שהוא התנהג אחרת. עלה במהירות, לא נתקע, ובהחלט והחזיק מעמד יפה מאוד. הדבר היחיד שהיה שונה בו משאר הטאבלטים והנטבוקים שפגשתי זו החברה, וואווי.... -
@חבלזון אם כן השאלה איזה נטבוקים פגשת כי אני דיברתי על טאבלט של אסוס שלמיטב ידיעתי נחשבת לחברה טובה והוא עולה פי שניים מהוואווי.
@אלי-tza אני כבר כמה שנים שובר את הראש כיצד אסוס נחשבים לחברה טובה.
יש לי איתם ניסיון גרוע מאוד, במחשבים בעיקר, ובטאבלט אחד.
אין לי עוד הרבה נסיון עם טאבלטים, רק כמה מפגשים מדי פעם (יש לי פה אחד של Prizma (לצורך טיפול) שמאמן אותי במידת הסבלנות...), ובעיקר ההגיון הבריא שאמרת גם אתה, וכן קל וחומר מנסיון רב עם נטבוקים.
יתכן אגב שקל וחומר זה אינו נכון, אולי טאבלטים אמורים להיות טובים יותר, לא יודע.
הטאבלט ההוא הפתיע אותי, -
@יעקב-ישראל אמר במישהו כאן משתמש בטאבלט עם ווינדוס וממליץ?:
לך על זה אותו דבר עם USB 3.0
ראיתי אותו ופספסתי את הנקודה של USB 3, תודה רבה!
ואולי אף יותר טוב עובד מעולה ביצועים לא מבטיח כלום
לא הבנתי את ה(חצי)משפט הזה, יש לך נסיון עם הטאבלט הזה?
-
אני כבר כמה שנים שובר את הראש כיצד אסוס נחשבים לחברה טובה.
יש לי איתם ניסיון גרוע מאוד, במחשבים בעיקר, ובטאבלט אחד.מעניין מה שאתה אומר, לי לדוגמה יש נסיון טוב של יותר מ-5 שנים עם lenovo ideaped שנקנו בגלל שהיו הכי זולים בחנות והם סוסי עבודה למרות שחלקם עברו התעללויות...
יתכן אגב שקל וחומר זה אינו נכון, אולי טאבלטים אמורים להיות טובים יותר, לא יודע.
הק"ו מתבסס על העובדה שהאתגר הגדול של ניידים הוא פיזור חום (לא) מיטבי מה שלכאורה אמור להיות עוד יותר גרוע בטאבלט אבל אולי בגלל שגוף הטאבלט ממתכת כן יש לו פיזור חום (יחסית) טוב?
-
@אלי-tza עם ה310 שהוא הדגם הקודם שלו בלי USB 3.0
מערכת קול הלשון משתמשת בטאבלט הזה הוא עובד עם 2 גיגה ראם ו1.44 גיגה הרץ יפה ונתקע בין אחת לשבועיים לאחת לחודשיים (אחרי שפועל כך ברצף)
הדגם שקישרתי הוא 4 גיגה ראם ו1.9 גיגה הרץ ו USB 3.0 אמור לעבוד הרבה יותר טוב -
@יעקב-ישראל הם מצהירים על סביב 10 שעות
-
לנובו הם שורדים מעולים
השאלה אם הוא דיבר על סדרת ThinkPad שברור שהם מאוד חזקים או גם על ה ideapad הזולים שמהם הופתעתי לטובה.
דיבר בפירוש גם על הדגמים הזולים. ומדובר עוד לפני ה IdeaPad
למשל lenovo 550) -
אני גם ממליץ על הדגם ideapad 320 למרות שהסידרה הזאת יותר זולה, יש להם ביצועים טובים לדברים סטנדרטים. אבל הייתי ממליץ לחפש את הדגם הזה במחיר יותר טוב. יש לך את זה באייבורי ב 940.
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=953263 -
@אלי-tza כיוון שונה: נראה לי שבציבור מקובל לחשוב שוורד היא תוכנה קלה כמו שאר האופיס. יתכן וזה נכון לצרכי משרד כמו שמיקרוסופט מיעדת אותה. אבל למה שאנחנו משתמשים בה, קבצים בעלי כמות דפים גדולה, כותרות, מקטעים ועוד, אני חושב שהיא כן צורכת משאבים שהטאבלט לא יספק לך... יתכן ואני טועה.