האם הSSD הזה ממולץ ומתאים לי?
-
@יעקב-ישראל לא אומר...
אבל לע"ע לא הפסדתי כלום אם לא יבוא מוצר יוחזר הכסף
אולי איזה חלום קטן התפוצץ... -
@יעקב-ישראל למה לרדוף? פשוט לפתוח סיכסוך
לא משהו שלא שווה לקחת בשבילו את הסיכון לרווח.אגב מעולם לא הבנתי למה יש מוכרים שעושים את זה, מה הם חושבים שהם יקבלו את הכסף ויעקצו? סתם אוהבים להתעלל באנשים? מה האינטרס שלהם?
-
@יעקב-ישראל מקסימום גנוב מגוי. לא אמור להיות בעיה שלי
-
@יעקב-ישראל זה אמנם לא המקום אבל לא נראה שיש בזה כל חשש. אף לגזול מהגוי בעצמו זה לא ברור כלומר וודאי שאסור אבל זה בגלל שאתה לקחת וכו' ואין כאן המקום להאריך...
-
זה הנוסח שכתוב באיביי [בתרגום]:
היינו צריכים להסיר את הרישום הזה מהאתר ואתה לא נדרש להשלים את העסקה. אם כבר שלחת תשלום, המכירה צריכה לעבד כרגיל ואין לך מה לדאוג. אם יש לך שאלות בנוגע למשלוח, בדוק את המעקב או פנה אל המפיץ שלך. אם אתה נתקל בבעיה לאורך הדרך eBay הוא כאן כדי לעזור. בקר במרכז הפתרונות כדי לסייע בפתרון בעיות שבהן אתה עשוי להיתקל. משתמש זה כבר לא רשום ב- eBay.סופית להתייאש? למרות שכתוב שזה אמור להמשיך כרגיל?
-
@aiib אמר בהאם הSSD הזה ממולץ ומתאים לי?:
@dovid את המקור שהבאתי לכך ראית?
כי שם מופיע את 2 ההגדרות ב'חדא מחתא'צודק.
Computer bus interfaces provided through the M.2 connector are PCI Express 3.0 (up to four lanes), Serial ATA 3.0, and USB 3.0 (a single logical port for each of the latter two). It is up to the manufacturer of the M.2 host or device to select which interfaces are to be supported, depending on the desired level of host support and device type. The M.2 connector has different keying notches that denote various purposes and capabilities of M.2 hosts and modules, preventing plugging of M.2 modules into feature-incompatible host connectors.[1][2][4]
-
@dovid אתק אותך קצת, הנושא מהתחלתו היה האם לקנות באיביי דיסק קשיח השאלה הייתה האיכות מול המחיר הזול מדאי.
בסופו של דבר זה היה עיקר הנושא אמנם לא בחלק ההלכתי אבל קשור איך שהואאיפה אתה מתקן אותי?
היה עליך לפתוח אשכול לנושא הM2 מול הSATA. בטח ובטח לנושא האיביי.
הנושא ההלכתי בכלל לא מקומו בפורום הזה. -
זה ממש זול, האם זה דגם ישן מאד או שהוא כן מומלץ?
מה אני צריך לבדוק כדי לדעת האם זה מתאים למחשב שלי?מבחינתי השאלה היא אחת: האם הדגם הזה מומלץ ומתאים.
הM2 חורג מהמתאים, כי הדגם הזה מתאים ודי בזאת. שים לב לפעם הבאה, תודה מראש. -
@dovid אם כבודו ירשה לי לחלוק,
אתה צודק במידה והפורום הוא רק בית ספר למחשבים אבל בדרך כלל ובמיוחד במקרה שלי השאלה הייתה מה מומלץ לי לעשות במצב שלי והמצב שלי היה שיש לי מחשב עם M.2 עם נפח קטן ויש לי הצעה לנפח גדול אלא שהוא לא M.2 וזה במחר מאד זול השאלה היא מה משלתם לי ומה מומלץ לי לעשות. לכן לדעתי אין כאן סטיה -
@dovid אם כבודו ירשה לי לחלוק,
אתה צודק במידה והפורום הוא רק בית ספר למחשבים אבל בדרך כלל ובמיוחד במקרה שלי השאלה הייתה מה מומלץ לי לעשות במצב שלי והמצב שלי היה שיש לי מחשב עם M.2 עם נפח קטן ויש לי הצעה לנפח גדול אלא שהוא לא M.2 וזה במחר מאד זול השאלה היא מה משלתם לי ומה מומלץ לי לעשות. לכן לדעתי אין כאן סטיהכלול זאת להבא בשאלה הפותחת, וזה רק במקרה הדחק (כי נושא זה לא נגזר מהצרכים שלך אלא מעצם ההגדרה כנושא),
ודיון ו/או מחלוקת בנושא תעשה באשכול חדש ב"על הפורום". -
@zvinissim שלחתי לך תמונה
@aiib מטופל
אקבל תשובה בהמשך היום