האם הSSD הזה ממולץ ומתאים לי?
-
@master לא, אבל אורך זמן בדרך כלל עד שהוא נשלח.
היה תאריך משלוח דווקא קצר אבל זה היה לארה"ב כשהחלפתי לישראל הופיא שבאופן של Economy International Shipping זה משתנה בשילוח בינלאומי וכו' וכו' ואין תאריך. אבל זה היה עוד במערכת הרישמית של איביי אז זה היה נראה סביר.
להתייאש? -
@aiib אמר בהאם הSSD הזה ממולץ ומתאים לי?:
@zvinissim בטוח מאה אחוז...
וגם נרשמתי עם הקוד הזה לאתר של לנובו- רשמתי את המחשב והכל היה בסדר זיהוי לפי דגם וכו'
תזכורות בשעה כ"כ מוקדמת?....זה אחרי 3 קפה
-
@יעקב-ישראל לא אומר...
אבל לע"ע לא הפסדתי כלום אם לא יבוא מוצר יוחזר הכסף
אולי איזה חלום קטן התפוצץ... -
@יעקב-ישראל למה לרדוף? פשוט לפתוח סיכסוך
לא משהו שלא שווה לקחת בשבילו את הסיכון לרווח.אגב מעולם לא הבנתי למה יש מוכרים שעושים את זה, מה הם חושבים שהם יקבלו את הכסף ויעקצו? סתם אוהבים להתעלל באנשים? מה האינטרס שלהם?
-
@יעקב-ישראל מקסימום גנוב מגוי. לא אמור להיות בעיה שלי
-
@יעקב-ישראל זה אמנם לא המקום אבל לא נראה שיש בזה כל חשש. אף לגזול מהגוי בעצמו זה לא ברור כלומר וודאי שאסור אבל זה בגלל שאתה לקחת וכו' ואין כאן המקום להאריך...
-
זה הנוסח שכתוב באיביי [בתרגום]:
היינו צריכים להסיר את הרישום הזה מהאתר ואתה לא נדרש להשלים את העסקה. אם כבר שלחת תשלום, המכירה צריכה לעבד כרגיל ואין לך מה לדאוג. אם יש לך שאלות בנוגע למשלוח, בדוק את המעקב או פנה אל המפיץ שלך. אם אתה נתקל בבעיה לאורך הדרך eBay הוא כאן כדי לעזור. בקר במרכז הפתרונות כדי לסייע בפתרון בעיות שבהן אתה עשוי להיתקל. משתמש זה כבר לא רשום ב- eBay.סופית להתייאש? למרות שכתוב שזה אמור להמשיך כרגיל?