האם כדאי להוסיף זכרון ?
- 
@פרסומון אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?: מתאים למחשב- ללוח, @dovid אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?: Up to 8GB PC3-12800 DDR3 SDRAM 1600 MHz ומתאים לזיכרון השני. כדי לדעת מה הפרטים של הזיכרון השני שלך פתח את התוכנה הזאת, לחץ כאן OK: 

ובחלון שיפתח פתח את הלשונית המסומנת באדום והפרטים של הזיכרון השני (הקיים) יופיעו בעיגול השחור:

- 
מי שמעוניין SSD 500 גיגה כולל משלוח לארץ בפחות מ500 שקל 
 בהזדמנות זו התייחסות המומחים לאיכות מול מחיר
 https://ali-buy.com/samsung-860-evo-500gb-ssd/
- 
מי שמעוניין SSD 500 גיגה כולל משלוח לארץ בפחות מ500 שקל 
 בהזדמנות זו התייחסות המומחים לאיכות מול מחיר
 https://ali-buy.com/samsung-860-evo-500gb-ssd/
- 
- 
- 
יש את זה ב250 חברה לא מוכרת,שכל אחד יעשה את השיקולים שלו 
 קופון:CHMETR017
 https://www.geekbuying.com/item/X-STAR-DBS-480GB-SATA3-6Gbps-High-Speed-SSD-Solid-State-Drive-400006.html
- 
@master זה לא דבר שאמור להיות מסובך במיוחד כשמדובר במחשב חדש 
 הרישיון של החלונות בכל מקרה נמצא בלוח אם [איך שהבנתי]
 כך שזה לא כזה בעיה
- 
@dovid אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?: Up to 8GB PC3-12800 DDR3 SDRAM 1600 MHz מה ההבדל בין DDR3 ל DDR4 ? 
 זה רק התאמה למחשב או שזה שזה דגם מתקדם יותר ה4 ?
 אם זה דגם מתקדם, עדיף לי לשים את ה4 ?
 (לא מבין בזה, לכן אני שואל)
 כדאי לי לשים 8GB ואז יהיה לי 12 GB זיכרון (יש לי 4 במחשב) ?
- 
@dovid אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?: Up to 8GB PC3-12800 DDR3 SDRAM 1600 MHz מה ההבדל בין DDR3 ל DDR4 ? 
 כדאי לי לשים 8GB ואז יהיה לי 12 GB זיכרון (יש לי 4 במחשב) ?@מעמד אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?: @אלי-tza טכנאי אמר לי שאצלו החלק של הזכירון יעלה בערך 100-200 ש"ח 
 זה נקרא יקר ?נראה לי שלא אבל חכה לחוו״ד נוספת. @מעמד אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?: מה ההבדל בין DDR3 ל DDR4 ? צריך התאמה למחשב, א״א לשים דור אחר. כדאי לי לשים 8GB ואז יהיה לי 12 GB זיכרון (יש לי 4 במחשב) ? עלול להיות מיותר, תלוי בשימושים שלך. 
- 
 כדאי לי לשים 8GB ואז יהיה לי 12 GB זיכרון (יש לי 4 במחשב) ?@מעמד אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?: @dovid אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?: Up to 8GB PC3-12800 DDR3 SDRAM 1600 MHz מה ההבדל בין DDR3 ל DDR4 ? 
 כדאי לי לשים 8GB ואז יהיה לי 12 GB זיכרון (יש לי 4 במחשב) ?@מעמד אם יש לך במחשב DDR3 אתה לא יכול לשים DDR4 ולהיפך 
 זה לא אותם סלוטים בלוח אם של המחשב
- 
@מעמד אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?: @אלי-tza טכנאי אמר לי שאצלו החלק של הזכירון יעלה בערך 100-200 ש"ח 
 זה נקרא יקר ?נראה לי שלא אבל חכה לחוו״ד נוספת. @מעמד אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?: מה ההבדל בין DDR3 ל DDR4 ? צריך התאמה למחשב, א״א לשים דור אחר. כדאי לי לשים 8GB ואז יהיה לי 12 GB זיכרון (יש לי 4 במחשב) ? עלול להיות מיותר, תלוי בשימושים שלך. @אלי-tza אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?: עלול להיות מיותר, תלוי בשימושים שלך. אם אני משתמש במחשב בפוטושופ ואילוסטריטור ואינדיזיין ולפעמים אני מפעיל שני תוכנות במקביל. 
 אז 8 GB מספיקה לזה ?@מעמד אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?: @אלי-tza טכנאי אמר לי שאצלו החלק של הזכירון יעלה בערך 100-200 ש"ח זה נקרא יקר ? 
- 
@אלי-tza אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?: עלול להיות מיותר, תלוי בשימושים שלך. אם אני משתמש במחשב בפוטושופ ואילוסטריטור ואינדיזיין ולפעמים אני מפעיל שני תוכנות במקביל. 
 אז 8 GB מספיקה לזה ?@מעמד אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?: @אלי-tza טכנאי אמר לי שאצלו החלק של הזכירון יעלה בערך 100-200 ש"ח זה נקרא יקר ? @מעמד אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?: אם אני משתמש במחשב בפוטושופ ואילוסטריטור ואינדיזיין ולפעמים אני מפעיל שני תוכנות במקביל. 
 אז 8 GB מספיקה לזה ?אני לא מספיק סומך על עצמי בזה, עדיף שתקבל תשובה מאנשי מקצוע כמו @פרסומון @master או @דודכהן זה נקרא יקר ? @אלי-tza אמר בהאם כדאי להוסיף זכרון ?: נראה לי שלא אבל חכה לחוו״ד נוספת.