בירורים אודות אליאקספרס
-
@לבלר אמר בלתועלת הכלל: שיתוף קניות מוצלחות מאליאקספרס ודומיו:
צריך להתרוצץ עד הדואר לאסוף?
מוצרים ממש קטנים מגיעים לפעמים עד התיבת דואר בבית..
-
@אדרת אמר בלתועלת הכלל: שיתוף קניות מוצלחות מאליאקספרס ודומיו:
@לבלר אמר בלתועלת הכלל: שיתוף קניות מוצלחות מאליאקספרס ודומיו:
צריך להתרוצץ עד הדואר לאסוף?
טוב שכתבת 'לפעמים'.
אגב, בד"כ הפריטים הקטנים, שלא נשלחים עם מס' מעקב, מגיעים עד הבית.
-
@אדרת אמר בלתועלת הכלל: שיתוף קניות מוצלחות מאליאקספרס ודומיו:
בביתר זה לא כך אני בכל אופן הוזקקתי לאסוף מהסניף חבילת גומיות שאר שקטנה ועבה פחות ממעטפה
-
@טרוצער אני לא יודע איך להעלות כאלו תמונות, אז נסתפק בלי.
עד היום הייתי בעיקר מזמין מסין דרך זיפי, ואפי' שכולם צעקו שזה קצת יותר יקר, אין מה לעשות, סמכתי יותר על ישראלים [... מסתמא יותר קצר ונח להתלונן.]
גם בתור "מזמין מתחיל" הניראות וההנגשה היתה יותר מובנת בזיפי מאשר באלי המקורי. [משום מה במדינות אחרות כל האתרים בכתב קטן והכל צפוף. רק הישראלים אוהבים עיצוב וצבע?]
ניסיתי לאחרונה לפתוח חשבון בעליאקספרס והזמנתי משם כמה מוצרים:
ראוטר סלולרי ZTEmf910, מצויין. דור 4 מהיר נח ובעיקר אלחוטי. אפשר לשים אותו בחלון עם קליטה מקסימלית ולהסתובב בכל הבית, וגם לא תופס יציאת USB.
בעיקר נדהמתי מהמהירות. תוך שבועיים מההזמנה שני מוצרים כבר אצלי בבית [הראוטר ונעלי ספורט לנשים].
הערה חשובה: קיבלתי הודעה שניה על חבילה בסוכנות דואר מרוחקת ממני. הגעתי לשם והפקידה שלפה לי חבילה ממש מתוך שק ההחזרות. אמרתי לה שלא קיבלתי הודעה ראשונה בכלל... מדובר במוצר שלא קיבלתי לאחר כמה חדשים וכבר הזדכיתי עליו...
ואז היא אמרה לי ככה: היום כבר לא שולחים הודעות. רק בSMS. ולכן כאן בב"ב בזמן האחרון יש מאות[!!] חבילות להחזרה כי אנשים לא יודעים שהן הגיעו. מזינים מס' כשר, הדואר שולח לשם SMS, וההמשך מובן.
בזיפי אמנם יש מס' מעקב אבל לרוב הוא המס' בסין וא"א לעקוב אחר החבילה בישראל. הם כותבים מפורש שאין להם מה לעשות עם זה.
בעליאקספרס המקורי, יש דיווח מלא על דרכה של החבילה, נשלחה ע"י המוכר, הגיעה לדואר בסין, נשלחה בטיסה וכו' ולאחר שהמוצר מגיע לישראל יש שם דיווח על המספר העדכני והחדש שקיבל כאן בארץ. כך לכה"פ זה היה בשני המוצרים האחרונים.
א"כ יתכן וזה יעזור למי שאין שירותי SMS מצויים לו להעדיף לרכוש בעלי המקורי.
אשמח לשמוע תגובות, תיקונים ודיוקים לדברי שאולי אינני רואה את התמונה נכון. -
@רוב-יועץ אמר בלתועלת הכלל: שיתוף קניות מוצלחות מאליאקספרס ודומיו:
@טרוצער אני לא יודע איך להעלות כאלו תמונות, אז נסתפק בלי.
עד היום הייתי בעיקר מזמין מסין דרך זיפי, ואפי' שכולם צעקו שזה קצת יותר יקר, אין מה לעשות, סמכתי יותר על ישראלים [... מסתמא יותר קצר ונח להתלונן.]
גם בתור "מזמין מתחיל" הניראות וההנגשה היתה יותר מובנת בזיפי מאשר באלי המקורי. [משום מה במדינות אחרות כל האתרים בכתב קטן והכל צפוף. רק הישראלים אוהבים עיצוב וצבע?]
ניסיתי לאחרונה לפתוח חשבון בעליאקספרס והזמנתי משם כמה מוצרים:
ראוטר סלולרי ZTEmf910, מצויין. דור 4 מהיר נח ובעיקר אלחוטי. אפשר לשים אותו בחלון עם קליטה מקסימלית ולהסתובב בכל הבית, וגם לא תופס יציאת USB.
בעיקר נדהמתי מהמהירות. תוך שבועיים מההזמנה שני מוצרים כבר אצלי בבית [הראוטר ונעלי ספורט לנשים].
הערה חשובה: קיבלתי הודעה שניה על חבילה בסוכנות דואר מרוחקת ממני. הגעתי לשם והפקידה שלפה לי חבילה ממש מתוך שק ההחזרות. אמרתי לה שלא קיבלתי הודעה ראשונה בכלל... מדובר במוצר שלא קיבלתי לאחר כמה חדשים וכבר הזדכיתי עליו...
ואז היא אמרה לי ככה: היום כבר לא שולחים הודעות. רק בSMS. ולכן כאן בב"ב בזמן האחרון יש מאות[!!] חבילות להחזרה כי אנשים לא יודעים שהן הגיעו. מזינים מס' כשר, הדואר שולח לשם SMS, וההמשך מובן.
בזיפי אמנם יש מס' מעקב אבל לרוב הוא המס' בסין וא"א לעקוב אחר החבילה בישראל. הם כותבים מפורש שאין להם מה לעשות עם זה.
בעליאקספרס המקורי, יש דיווח מלא על דרכה של החבילה, נשלחה ע"י המוכר, הגיעה לדואר בסין, נשלחה בטיסה וכו' ולאחר שהמוצר מגיע לישראל יש שם דיווח על המספר העדכני והחדש שקיבל כאן בארץ. כך לכה"פ זה היה בשני המוצרים האחרונים.
א"כ יתכן וזה יעזור למי שאין שירותי SMS מצויים לו להעדיף לרכוש בעלי המקורי.
אשמח לשמוע תגובות, תיקונים ודיוקים לדברי שאולי אינני רואה את התמונה נכון.אגיד לך משהו קטן.
המס' מעקב שיש בזיפי- זה המספר מעקב שהם מקבלים מעלי-אקספרס.
במוצרים קטנים וזולים, לא מקבלים מס' מעקב עם מעקב בארץ היעד.
במוצרים גדולים יותר ויקרים יותר, שווה לשולח לתת לך מס' מעקב בארץ היעד, כי זה מעקב גם בשבילו!
אז כשאתה קונה נעלי ספורט, או ראוטר רציני (מעל 10 דולר) אתה מקבל מס' מעקב גם בארץ. אם לא- אתה מקבל מס' מעקב סיני.ויותר מזה,
מה שכתוב באתר של עלי-אקספרס על דרכה המדויקת של החבילה, גם את המידע הזה הם לוקחים מאתר בשם 17track, שהוא אתר שבלי קשר כדאי מאד להכיר בתחום של מעקב אחר חבילות. -
@www אמר בבירורים אודות אליאקספרס:
@פרסומון לא משנה, אבל בשום אתר אתה לא מקבל מייל על הגעת המשלוח, (גם כשיש מס' מעקב), ובאיביי זה בכלל לא מעודכן...
דווקא יש אם תירשם לאתר הזה : https://en.trackitonline.ru