התיעצות לגבי מחיר של נגן סאנדיסק - המחיר הזה ריאלי ?
-
@מעמד אמר בהתיעצות לגבי מחיר של נגן סאנדיסק - המחיר הזה ריאלי ?:
נגן סאנדיסק של 16 ג'יגה ב180 ש"ח (עד כמה שאני זוכר)
האם המחיר הזה שוה למוצר והכמות זכרון שלו או שאפשר להשיג אותו דבר ביותר זול ?תלוי מה.
היום מאד קשה להשיג את הנגנים הישנים והטובים של סנדיסק, והמחיר שלהם רק עלה. -
@רוב-יועץ בסוף קניתי את הנגן הזה וזה הקדימה של הקופסא
רק אמר לי מישהו שיש לו כזה נגן, שאם אני רוצה להקליט, אז האוזניות חיבות להיות מחוברות לנגן כי משם הוא מקליט (אחר כך ראיתי בדף הוראות שזה כך)
למה זה ? הרי בדגמים הקודמים לא היה צריך אוזניות כדי להקליט !! -
רק אמר לי מישהו שיש לו כזה נגן, שאם אני רוצה להקליט, אז האוזניות חיבות להיות מחוברות לנגן כי משם הוא מקליט (אחר כך ראיתי בדף הוראות שזה כך)
למה זה ? הרי בדגמים הקודמים לא היה צריך אוזניות כדי להקליט !!מקליט מהאוזניות?
אוזניות מיוחדות? -
כנראה הוא צריך מיקרופון חיצוני ואין לא פנימי
ויכול להיות שלא צריך דוקא אוזניות אלא אפילו מיקרופון חיצוני גם יקליטזה דבר טוב, כך אתה יכול להגביר את איכות ההקלטה...
וכן להוציא הקלטות מפלאפונים כשרים, עם כבל וכו'... -
@מעמד לטעמי זה בהחלט שיפור, כמו שכתבו כאן מעלי, ההקלטה באיכות הרבה יותר טובה עם מיקרופון חיצוני במקום הפנימי.
אין לי זמן כרגע לדפדף בכל השרשור, נראה לי שהזכרתי את זה למעלה, ובאמת לזה היתה כוונתי.
כמדומה לי שניתן להשתמש בכל אוזניות, ולאו דווקא עם מיקרופון, בנגנים של פעם שהיה בהם כניסת LINE היינו משתמשים בישיבה עם כל אוזניות.
אל תשכח שאפשר להביא מסין מקרופונים מצוינים בגרושים.
שתשמע רק בשורות טובות... -
@מעמד לטעמי זה בהחלט שיפור, כמו שכתבו כאן מעלי, ההקלטה באיכות הרבה יותר טובה עם מיקרופון חיצוני במקום הפנימי.
אין לי זמן כרגע לדפדף בכל השרשור, נראה לי שהזכרתי את זה למעלה, ובאמת לזה היתה כוונתי.
כמדומה לי שניתן להשתמש בכל אוזניות, ולאו דווקא עם מיקרופון, בנגנים של פעם שהיה בהם כניסת LINE היינו משתמשים בישיבה עם כל אוזניות.
אל תשכח שאפשר להביא מסין מקרופונים מצוינים בגרושים.
שתשמע רק בשורות טובות...@מעמד אמר בהתיעצות לגבי מחיר של נגן סאנדיסק - המחיר הזה ריאלי ?:
ניסיתי לחבר אותם לנוקיה C2 ולדבר,
לא כל כך הבנתי, אם תיקח תוך כדי שיחה כבל אודיו [בננה בננה קטנה משני הצדדים] אחד לחור של האוזניות בפלאפון והשני לחור האוזניות בנגן החדש, הנגן יקליט לך את מי שמדבר ואותך, אבל לא תוכל לשמוע את מי שמדבר...
או הקלטה חיצונית. -
@רוב-יועץ אמר בהתיעצות לגבי מחיר של נגן סאנדיסק - המחיר הזה ריאלי ?:
לא כל כך הבנתי, אם תיקח תוך כדי שיחה כבל אודיו [בננה בננה קטנה משני הצדדים] אחד לחור של האוזניות בפלאפון והשני לחור האוזניות בנגן החדש, הנגן יקליט לך את מי שמדבר ואותך, אבל לא תוכל לשמוע את מי שמדבר...
לא הבנתי ?!
מה זה ?בננה בננה קטנה משני הצדדים