התיעצות לגבי מחיר של נגן סאנדיסק - המחיר הזה ריאלי ?
-
@מעמד לטעמי זה בהחלט שיפור, כמו שכתבו כאן מעלי, ההקלטה באיכות הרבה יותר טובה עם מיקרופון חיצוני במקום הפנימי.
אין לי זמן כרגע לדפדף בכל השרשור, נראה לי שהזכרתי את זה למעלה, ובאמת לזה היתה כוונתי.
כמדומה לי שניתן להשתמש בכל אוזניות, ולאו דווקא עם מיקרופון, בנגנים של פעם שהיה בהם כניסת LINE היינו משתמשים בישיבה עם כל אוזניות.
אל תשכח שאפשר להביא מסין מקרופונים מצוינים בגרושים.
שתשמע רק בשורות טובות... -
@מעמד לטעמי זה בהחלט שיפור, כמו שכתבו כאן מעלי, ההקלטה באיכות הרבה יותר טובה עם מיקרופון חיצוני במקום הפנימי.
אין לי זמן כרגע לדפדף בכל השרשור, נראה לי שהזכרתי את זה למעלה, ובאמת לזה היתה כוונתי.
כמדומה לי שניתן להשתמש בכל אוזניות, ולאו דווקא עם מיקרופון, בנגנים של פעם שהיה בהם כניסת LINE היינו משתמשים בישיבה עם כל אוזניות.
אל תשכח שאפשר להביא מסין מקרופונים מצוינים בגרושים.
שתשמע רק בשורות טובות...@מעמד אמר בהתיעצות לגבי מחיר של נגן סאנדיסק - המחיר הזה ריאלי ?:
ניסיתי לחבר אותם לנוקיה C2 ולדבר,
לא כל כך הבנתי, אם תיקח תוך כדי שיחה כבל אודיו [בננה בננה קטנה משני הצדדים] אחד לחור של האוזניות בפלאפון והשני לחור האוזניות בנגן החדש, הנגן יקליט לך את מי שמדבר ואותך, אבל לא תוכל לשמוע את מי שמדבר...
או הקלטה חיצונית. -
@רוב-יועץ אמר בהתיעצות לגבי מחיר של נגן סאנדיסק - המחיר הזה ריאלי ?:
לא כל כך הבנתי, אם תיקח תוך כדי שיחה כבל אודיו [בננה בננה קטנה משני הצדדים] אחד לחור של האוזניות בפלאפון והשני לחור האוזניות בנגן החדש, הנגן יקליט לך את מי שמדבר ואותך, אבל לא תוכל לשמוע את מי שמדבר...
לא הבנתי ?!
מה זה ?בננה בננה קטנה משני הצדדים
-
@מעמד אמר בהתיעצות לגבי מחיר של נגן סאנדיסק - המחיר הזה ריאלי ?:
למה ?
פשוט, כי כשמחובר משהו לחור של האוזניות המכשיר מעביר את כל השמע לשם, והרי אין לך שם באמת אוזניות אלא חיבור לנגן. אתה צודק, אין דרך, כתבתי את זה בתור האפשרות הלא הגיונית.
כנראה ש@WWW התכוין בהודעתו הראשונה שאם יש לך הקלטה שכבר קיימת במכשיר תוכל להשמיע אותה ותוך כדי להקליט בנגן בדרך האמורה, בקיצור, לא תוך כדי שיחה.