התייעצות לגבי רכישה של מחשב | תשתית לשנים קדימה בעידן ai
-
התחלתי לחשוב על מחשב חדש (macbook), ואני דיי אבוד בקטע הזה
1 האם אני צריך לשדרג ללפחות 48 ראם, מעבד מפלצתי, ו1 טרה או 2 זיכרון כדי להתכונן לעידן של מודלים מקומיים רצים על המחשב שלי?
2 או שלהיפך, אני יכול להישאר עם אותו סגנון שיש לי, כי המודלים יעברו התכווצות, ויתאימו למחשבים חלשים יותר, וכן יהיה חיבורים ישירות לענן כמו היום שלא בהכרח מצריכים מחשבים הכי חזקיםהבעיה העיקרית שזה נע בין בערך המחשב כמעט הכי חלש של אפל בתצורת m5 שהוא טוב טיפה יותר ממה שיש לי כיום, ואז אני מסיים סיפור ב5 אלף בערך, לבין מחשבים של 12 וצפונה..
-
הקדמה: א. זוהי רק דעתי ב. אני לא מכיר mac ג. אני בהשקפה שהעתיד, בכל ולענייננו בAI, בענן/שירות. ולכן:
אחסון קח כמה שיותר שהתקציב מאפשר לך, כי המחירים של האחסון בינתיים רק עולים, ככה זה סוג של השקעה בחיסכון.
זיכרון כדאי 48, לי יש 64. זה לא כל כך הרבה גם בלי AI.
מעבד, לא משנה, שיהיה נורמלי.
מעבד גרפי - עדיפות (קטנה) שיהיה משהו טוב. זה גם טוב לAI וגם לעוד דברים בפיתוח והאקינג, מאמין שיהיה לך לתועלת.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות