איפה נמצא הקוד של סרגל הצד, בפורומים מבוססי NodeBB?
-
אני רוצה ליצור תוסף לGPT, שיציג את רצף ההודעות כמו בפורומים מבוססי NodeBB [פורום זה, לדוגמא].
זה הגיטהאב שלהם, אך אין לי מושג היכן הקוד...
אשמח מאוד אם יעזרוני!בכותבי סרגל צד, כוונתי לזה:
-
יש לי הצעה קצת מופרעת
הממשק הזה https://github.com/open-webui/open-webui מאד פופולרי בהרצת AI מקומי
אם תתרום לקוד שלו את העיצוב שלך, יש להניח שזה יהפוך לסטנדרט בענף, וזה יאלץ את המפתחים של openAI וסייעתם להוסיף את זה גם אצלם... -
@יוסף-בן-שמעון על איזה עיצוב אתה מדבר?
אגב לגבי הסטנדרט נראה לי שאתה ממש מגזים, אני מחשיב את עצמי די מעודכן במה שקורה בעולם הטכנולוגי כולל סביב AI וזה פעם ראשונה שנתקלתי בריפו הזה -
@צדיק-תמים כתב באיפה נמצא הקוד של סרגל הצד, בפורומים מבוססי NodeBB?:
@יוסף-בן-שמעון על איזה עיצוב אתה מדבר?
על סרגל הצד שהוא רוצה להוסיף להודעות
-
@צדיק-תמים כתב באיפה נמצא הקוד של סרגל הצד, בפורומים מבוססי NodeBB?:
אגב לגבי הסטנדרט נראה לי שאתה ממש מגזים, אני מחשיב את עצמי די מעודכן במה שקורה בעולם הטכנולוגי כולל סביב AI וזה פעם ראשונה שנתקלתי בריפו הזה
מעניין, זה מופיע בתיעוד הרשמי של Ollama ושל vLLM כאופציה עדיפה להרצת ממשק מקומי. ובפורומים השונים מופיעות המלצות עליו.
-
@יוסף-בן-שמעון יכול להיות שהם פופולאריים בהרצת LLM מקומי, אבל גם אם לא היה להם אף מתחרנ זה לא משהו שהוא "סטנדרט בענף" שמזיז משהו לחברות הגדולות כי (לדעתי) רק אחוזים בודדים מהמשתמשים משתמשים בLLM מקומי
-
@dovid תודה, עזרת לי מאוד!
@yossiz דווקא עזר לי...
@יוסף-בן-שמעון אני לא מתכנת, והצלחתי... נראה לך שהם לא יכולים לבד?
@צדיק-תמים זה ריפו מוכר, ממש תמוה לי שאינך מכירו!
תמונה:לאחר שאפרסם את התוסף, היום בע"ה, אערוך את ההודעה ואשים בה קישור, בל"נ.
עריכה: פרסמתי כאן
הייתי שמח לפרסם גם כאן, אך אסור כפילויות וכו'... -
@י-פל כתב באיפה נמצא הקוד של סרגל הצד, בפורומים מבוססי NodeBB?:
הפונקציה הזו כל כך חסרה לי אישית בצאטים AI, ואני בטוח שכמו שלך ולי זה היה חסר, זה חסר לעוד מיליוני אנשים.
אבל כנראה אף אחד לא שם לב לנושא הזה, וצריך שזה יעלה למודעות הציבורית, כדי שהם יבקשו מהמפתחים לבצע את זה.
לכן הצעתי שתתרום את הקוד לריפו גדול ומוכר, וברגע שזה יעלה למודע מיד יקפצו כולם ויגידו אז למה אין את זה בכל הצאטים. -
@יוסף-בן-שמעון כתב באיפה נמצא הקוד של סרגל הצד, בפורומים מבוססי NodeBB?:
@י-פל כתב באיפה נמצא הקוד של סרגל הצד, בפורומים מבוססי NodeBB?:
הפונקציה הזו כל כך חסרה לי אישית בצאטים AI, ואני בטוח שכמו שלך ולי זה היה חסר, זה חסר לעוד מיליוני אנשים.
אבל כנראה אף אחד לא שם לב לנושא הזה, וצריך שזה יעלה למודעות הציבורית, כדי שהם יבקשו מהמפתחים לבצע את זה.
לכן הצעתי שתתרום את הקוד לריפו גדול ומוכר, וברגע שזה יעלה למודע מיד יקפצו כולם ויגידו אז למה אין את זה בכל הצאטים. -
@יוסף-בן-שמעון מעניין, לי זה לא חסר בכלל