המלצה על מערכת CRM לעסק יצרני
-
שלום לכולם,
אני מחפש פתרון CRM שיעזור לנהל תהליך עבודה מקצה לקצה. כל לקוח/ליד עובר את השלבים הבאים:- הצעת מחיר ראשונית
- אישור לקוח
- תשלום מקדמה
- תכנית שרטוט מקצועית
- אישור לקוח סופי לתכנית
- הצעת מחיר סופית
- תשלום
- הנפקת חשבונית
- הזמנת חומרים/בדיקת מלאי
- המתנה להגעת חומרים
- ממתין לייצור
- ממתין לאריזה
- ממתין לאיסוף/תיאום משלוח
אני מחפש לבנות מערכת שתכלול את כל התהליכים האלה, שלפי מה שאני מבין אמורה לכלול טבלאות מקושרות ללקוחות, פרויקטים, חומרים, תשלומים וכו'.
אשמח לשמוע מניסיונכם:
- איך נכון לאפיין כזאת מערכת?
לפי איך שאני מדמיין את זה, אמור להיות דבר ראשון כרטיס לקוח/ליד עם פרטיו, שם אפשר להוסיף פרויקט שישוייך ללקוח הספציפי, הפרויקט מתחלק לכרטיסיות, "תהליך עבודה" "הזמנות" "תשלומים", שם אפשר ליצר הצעת מחיר לפי מחירון קבוע וכן הלאה... - מה הדרך הנכונה לבנות אותה בפועל? (פיתוח מותאם / מערכת מדף, יש המון...)?
תודה מראש!
-
@shraga כתב בהמלצה על מערכת CRM לעסק יצרני:
איך נכון לאפיין כזאת מערכת?
לענ"ד (ובלי המון נסיון בתחום)
זה משימה בסיסית למדי עבור כל תוכנה שיודע לנהל דאטה בצורה של טבלאות מקושרות
כלומר, לא אקסל... אבל כן אקסס או libreoffice basic או notion או airtables או monday וכן הלאה
לכאורה תוכל לממש הכל בלי לכתוב קוד@shraga כתב בהמלצה על מערכת CRM לעסק יצרני:
מה הדרך הנכונה לבנות אותה בפועל? (פיתוח מותאם / מערכת מדף, יש המון...)?
אני לא חושב שפיתוח מותאם מתאים לסיטואציה
המלצה יותר ספציפית אין לי -
@shraga
הכניסה שלי לתחום התכנות היתה בגלל שאלתך
היה לי צורך זהה
וחפשתי ותרתי בשוק אחר מענה מושלם התפור למידותי
כולל אפשריות פיתוח של מודולים למערכות קיימותאני לעצמי נשברתי מלמצוא
ופתחתי לעצמי מערכת משלי
זה אכן עבודה, והרבה עבודה, וזה לא מתאים לכל אחדולכן זה תלוי
בהיקף פעילות העסק, בזמן, ובתקציבמערכת מוכנה ששווה בדיקה מולם האם הם יכולים להתאים לך
הייתי ממליץ על kala-crm--
אפשרות נוספת:
זה לאתר בוגרות לימודי תכנות שטרם מצאו עבודה
ולהציע להם להקים מערכת שכזו
אתה מביא אפיון ופידבקים, והם מקבלות פרויקט משלהם (שיכולות אח"כ לקחת ולהציג בקו"ח ו/או להציע ללקוחות נוספים)
לי אישית יצא להעזר בצורה הזאת -
אני חושב שלא כדאי ללכת על בניית מוצר, אלא התאמה למוצר מדף, ולמרות שזה כל כך בנאלי עדיין יש עבודת התאמה קשה מאוד לכל עסק.
הייתי מגדיר שיותר חשוב למצוא תוכנה שיש מי שידריך בה היטב מאשר האיכות של התוכנה עצמה.
תוכנות מדף של CRM יש בשפע, אני אומר תוכנה אבל כמובן אני מתכוון למקוון ולא על תוכנה שולחנית!
בCRM רבים יש ניסיון שבוע או חודש, אבל עיקר הנקודה זה למצוא מי שיודע להדריך ולהטמיע, יש כזה מקצוע של "הטמעת CRM" שהוא יקר נראה לי, אבל העיקר זה למצוא איש שמשתמש או מכיר היטב את המוצר מהיבטים רבים ככל האפשר.